Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו בשביל מישהו?

Shay_u
שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הכי נוח לקטר. מה לעשות, זה לא דורש שום מאמץ. הגיע הזמן להאיר את הדברים הטובים בחברה שלנו, אחרי המון פעמים שהתלוננו וקיללנו את הישראלי המצוי, הגיע הזמן להסתכל על חצי הכוס המלאה.

מתי בפעם האחרונה, עשיתם משהו קטן ככל שיהיה, בשביל מישהו זר?

התלבטתי אם להתחיל, שלא תגידו לי שאני משויץ, בכל מקרה בשביל לתת פוש לרעיון הקטן פה, אני באמת אתחיל.

היום בבוקר הייתה גולף שחנתה ברחוב עם אורות דלוקים. על החלון היה שלט "למכירה" עם מספר טלפון, לכן התקשרתי והודעתי על כך לבעלי הרכב.

לפני מספר ימים באחד הרחובות הקטנים שקרובים לביתי, מישהו עצר ליד חנייה ושילב לרוורס. מיד קלטתי שאת החנייה שלו חוסם פח זבל ענק, ובמקום לגרום לו לצאת, להזיז את הפח, להכנס לרכב ולהמשיך להחנות, החלטתי אני להרים את הפח למקומו במדרכה.

קדימה, עכשיו תורכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

דברים קטנים כאלה אני עושה כול הזמן, ככה שאני אפילו לא זוכר. באמת. (מבלי להשתחצן או משהו כזה)

אבל אם לחשוב על מעשה טוב שעשיתי ואני בחיים לא אשכח אותו, זה היה בזמן הצבא, שמצאתי חוגר של מישהו באוטובוס ובפנים היה משהו כמו 500 שקל. כמובן מלבד השם של החייל והתמונה, לא ידעתי שום דבר. אז עירבתי את הקצינה אצלנו ובעזרתה מצאנו את הבחור וגם את המספר פלאפון שלו.

אחרי שבוע הוא כבר הגיע אליי והבאתי לו את החוגר עם כול הכסף. הפנים המופתעות שלו על זה שמישהו יכל בכלל לחשוב לעשות את זה, זה משהו שאני לא אשכח בחיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל אלה דברים קטנים. אני, למשל, נוהג להעיר לנהגים על פנסים (בעיר אחריים) תקולים. צלצול לשכנים אשר משאירים מנורות קריאה ברכב פועלות הוא עניין שגרתי. איני רואה בכך שום דבר חריג או "מעשה טוב" ראוי לציון, בדיוק כשם שאיני רואה צורך לציין במיוחד מתן אפשרות לרכב להשתלב בתנועה סואנת או עצירה להולך הרגל הממתין עד בוש לחצית כביש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משתדל בכל הזדמנות שיש. נהגת שודים העלתה לפה סרטון יפה, שאני לא מוצא כרגע. כעקרון, תמים ככל שזה יהיה, אני מאמין בלעשות כמה שיותר מעשים טובים, ושזה במביא לשיפור גם אצל אחרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרט להתנדבות קבועה ועזרה קבועה כל חג למשפחו נזקקות משתדל לעזור איפה שאפשר ובמה שאפשר בלי לעשות מזה סיפור. זה יכול להיות החל מדברים קטנים כמו לעזור למישהו להניע רכב או להחליף גלגל ועד דברים יותר משמעותיים כמו להקפיץ חייל הביתה למרות שזה סיבוב של עוד חצי שעה.

אני פשוט מאמין שאם במקום לקטר כל אחד מאיתנו ישנה גישה לא על מנת לקבל משהו אלא רק על מנת ליצור נורמה אז המציאות לאט לאט תשתנה (וגם אם לא אז אתה נשאר עם ההרגשה שעזרת למישהו).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לוקח את העסק שלי בתור שליחות, מעבר לעסק. בסוף היום, המוצרים שלי עוזרים לאנשים.

לקוח ביקש לממש אחריות על פגם- משהו נשבר. אני כבר ממזמן לא עובד עם הספק שממנו קניתי את החלק השבור, יותר מדיי בעיות. החלק לא היה כבר באחריות היצרן, ויש 3 חלקים כאלו במה שהוא קנה.

החלפתי לו את שלושתם, פלוס סט מסננים עבור ההחלפה הבאה שלו כפיצוי על אי הנעימות.

לא יודע אם זה נחשב... :oops:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שכל משתמש פעיל בפורומים עושה בשביל אחרים באותה מידה שהוא נעזר בהם.

היום הסברתי למישהו איזו מדפסת לקנות, מחר הוא ידריך אותי איך לקדוח חור בכיור נירוסטה.

כל ה-FAQ של מדור יעוץ ברכישת רכב הוא שירות קהילתי אחד גדול, גם אם מעטים נעזרים בו.

ולפעמים זה גם גולש מעבר למרחב הווירטואלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו המשמעות של "ואהבת לרעך כמוך".

הנתינה בלי לצפות לתמורה והפיכתה להרגל יומיומי ואוטומטי (גם לתת לאחרים להשתלב בבטחה בתנועה נחשב) זהו דבר מבורך, ובכוחה לשמש ולהוות דוגמה אישית לסובבים אותנו, ובעקבות זאת להגדיל את מעגל הנתינה עד בלי סוף.

הנה סרטון יפה הממחיש את זאת:

http://m.youtube.com/#/watch?v=m0RLmYg58P4

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעיון יפה לשרשור.

ברוח חג פורים אישתי ואנוכי החלטנו שבמקום משלוחי מנות קונבנציונליים שאנחנו בדרך כלל מחלקים לחברים פה אנחנו פשוט נתרום בשמם סכום כסף למוסד כזה או אחר (אנחנו בחרנו במרכז בריאות הילד בביה״ח שניידר).

גם נחסוך כמה קלוריות לחברים שלנו שגם ככה יקבלו מספיק עוגיות במשלוחי מנות אחרים, וגם נתרום בעזרתם למטרה נעלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפרופו בתי חולים, בגלל שאני מאמין שחינוך לעזרה הדדית מתחיל מגיל צעיר כבר 3 שנים שכל פורים אני לוקח את הבת שלי למחלקת ילדים בבית החולים פה בעיר לחלק משלוחי מנות לילדים המאושפזים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שכל משתמש פעיל בפורומים עושה בשביל אחרים באותה מידה שהוא נעזר בהם.

היום הסברתי למישהו איזו מדפסת לקנות, מחר הוא ידריך אותי איך לקדוח חור בכיור נירוסטה.

כל ה-FAQ של מדור יעוץ ברכישת רכב הוא שירות קהילתי אחד גדול, גם אם מעטים נעזרים בו.

ולפעמים זה גם גולש מעבר למרחב הווירטואלי.

:mm_yeah:

בדיוק כך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שולח לאנשים את קורות החיים שלהם על המנוי אולג'ובס שלי (: לא יודע אם זה כל כך עזרה...כי בסופו של דבר אני דופק את אולג'ובס על זה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתדל לעשות את זה בכל מקום שמתאפשר לי.

תאכלס, לדעתי, זאת יותר אנוכיות מצידי מאשר תרומה לאחר. הדברים האלה גורמים לי להרגיש טוב עם עצמי אחרי כל מעשה כזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...