Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 פיקאסו, או פיג'ו 3008?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט איזה רכב ליסינג לבחור.

את הפיקאסו הנוכחית לקחתי אחרי שגם לפניה הייתה לי אחת כזו. יש לי רק דברים טובים לאמר על ה- C4 פיקאסו.

עכשיו, כשהגיע הזמן להחליף שוב, בא לי קצת לגוון.

בדקתי את כל מה שבא בחשבון, ואני כרגע בהתלבטות בין ה- 2 הנ"ל שהגיעו לקו הגמר מבחינתי.

מאחר ומדובר בליסינג (תפעולי), אלמנט הסחירות אינו מטריד אותי. גם לא התחזוקה.

הילדים כבר גדלו, ו- 7 מקומות זה כבר לא מחוייב המציאות, אבל תא מטען גדול זה בהחלט חשוב (ושתיהן מספקות בהחלט בתחום הזה).

כך שאני יכול לבחור מי מהן, ללא כל מיני פרמטרים שאינם קשורים בטיב הרכב עצמו.

אז מי מ-2 הרכבים עדיף? סיטרואן C4 פיקאסו, או פג'ו 3008?

תודה!

כל טוב

עמית דונסקי.

פורסם

5008 לא אופציה מבחינתך?

כי היא כן עדיפה בהרבה היבטים על פיקאסו.

ב 3008 לא הייתי בוחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

5008 לא אופציה.

בדקתי אותה, ולטעמי היא נחותה מהפיקאסו.

מדוע לא היית בוחר ב- 3008?

האם אתה מכיר בעיות כלשהן שיש לה?

כל טוב

עמית דונסקי.

פורסם

לא מכיר בעיות ב 3008, סתם טעם אישי, בדיוק כמו שלא התחברת ל 5008.

זאת הסיבה שרק אתה , אחרי נסיעת מבחן, יכול להחליט מה עדיף לך (לפי טעמך).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה-3008 מכונית משובחת - היא הרבה יותר מהנה לנהיגה מה-C4 פיקאסו (מבלי לפגוע בנוחות הנסיעה) ויש בה תחושת פרימיום שלא קיימת ב-C4 פיקאסו. אני לא הייתי מתלבט.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אם אלו הן המועמדות והאילוצים, אז הייתי בוחר ב 3008 ללא ספק (זה לא שה C4 לא טובה, אלא שה 3008 יותר תפורה עליך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

OK.

אז קודם כל, תודה לכם עבור העצות. מחר בבוקר אני אצל הסוכן ע"מ לחתום על המסמכים. השרשור הזה יעזור לי להחליט.

חייב לאמר שבתור מי שנוסע על ה- C4 Picasso כבר כמה שנים, סיבוב שני של ליסינג, אני מרוצה מאוד מהרכב. הוא נוח, מפנק, בטיחותי, שקט, חזק, מרווח ובאמת - כל מה שרכב משפחתי יכול לעשות כדי לפנק, קיים ברכב הזה.

דווקא הרף הגבוה שהרכב הזה הציב הוא זה שגורם לי לחשוש מעט מ- 3008. אני מחליף כדי לגוון ולהתחדש, ואני מקווה שלא אתאכזב.

אחד החששות הכבדים שלי נמצאים באגף נוחות הנסיעה. ה- Picasso נוסעת רך ויודעת לשכך מהמורות בדרך. מנסיון, אני יודע שה- 308 יודעת לספר לנהג על כל אבן, שקע או חספוס שיש בכביש, ומאחר ואני יודע שה- 3008 מושתתת על אחותה הקטנה, ה- 308, אני קצת חושש למצוא שהמעבר מה- Picasso ל- 3008 כרוך בויתור על רכות הנסיעה.

אם יש לכם תובנות בעניין הזה, אשמח לקרוא אותן.

כל טוב

עמית דונסקי.

פורסם

לסיכום השרשור הזה: הזמנתי היום את ה- 3008. הרבה בזכות העצות שקיבלתי כאן.

תודה לכולכם. מי שרוצה סיבוב - מוזמן :-D

כל טוב

עמית דונסקי.

פורסם
לסיכום השרשור הזה: הזמנתי היום את ה- 3008. הרבה בזכות העצות שקיבלתי כאן.

תודה לכולכם. מי שרוצה סיבוב - מוזמן :-D

עשית בחירה מעולה.

יש ברשותי 3008 כבר שנה וחצי והנסיעה ברכב פשוט חוויה.

לדעתי זה הרכב הכי ספורטיבי בקטגוריה ובהפרש ניכר.

השבוע נאלצתי לנהוג במאזדה cx5, לעומת הפיג׳ו היא הרגישה סופר מנותקת ואוניה (איזה הגה נוראי..)

לגבי נוחות, הרכב בהחלט קשיח! זה לא אומר שהוא לא נוח (המושבים מעולים), זה רק אומר שאתה בהחלט תדע מה הגלגלים מרגישים.

תתחדש

פורסם
נצל"ש -

האם אתה ממליץ לרכוש C4 פיקאסו כמיניואן ?

מה צריכת הדלק הממוצעת שלה ?

תודה רבה

ממליץ מאוד. נסעתי על ה C4 Picasso במשך 5-6 שנים האחרונות, ונהניתי מכל רגע. לדעתי זה ה- MPV הכי פרקטי ונוח שקיים בקבוצה. מתלים נוחים, בידוד רעש טוב, איכות הרכבה מצויינת, מודולארית באופן גאוני, מאפשרת ראייה טובה של השטח מסביבה, ומנוע ה- 1.6 טורבו מתאים לה נהדר. גם הגיר הרובוטי הוא תענוג, אם כי צריך ללמוד אותו בהתחלה ולהבין - לא משימה קשה או מסובכת מדי.

לגבי צריכת הדלק: ע"פ מחשב הדרך, הצריכה הממוצעת נעה בין 1:11-1:12 .

נקודה לתשומת לבך: ברכב עם כל כך הרבה טריקים וגאדג'טים, מרבית התקלות יקרות לתיקון והמשמעות היא שהתחזוקה של הרכב אינה זולה. אמנם לי זה לא הפריע כי הרכבים היו אצלי בליסינג תפעולי, אבל באחד הטיפולים שהרכב היה במוסך, הוחלפו לו 4 ברקסים, 2 צמיגים ומגדש הטורבו שהתקלקל. זו כבר חבילה של קרוב ל- 10K ש"ח. אז אמנם אל כל תיקון נראה כך, אבל זה רק מדגים את העניין: ככל שהרכב משוכלל יותר וגדול יותר, הרכיבים שלו יקרים יותר.

כל טוב

עמית דונסקי.

• תוכן חדש...