Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 פיקאסו, או פיג'ו 3008?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיקאסו הראשונה שהייתה לי (שנת ייצור 2008), המנוע היה בנפח 2000 סמ"ק.

בשנייה (2010), כבר היה מנוע 1600 סמ"ק טורבו.

באופן חד משמעי, ה- 1600 טורבו עדיף. הוא חזק יותר, נעים יותר, שקט יותר והטורבו נותן תחושה נעימה של כח זמין כל הזמן.

התנהגות הגיר היא פונקציה של גירסת התוכנה המותקנת ברכב. זכור לי שברכב הראשון היה שינוי דרמטי בנקודה מסויימת בזמן, כשהרכב היה בטיפול שוטף במוסך וחזר עם גירסת ניהול שונה. השינוי היה לטובה לחלוטין ושיפר באופן מעולה את התנהלות תיבת ההילוכים.

מזכיר שוב: טורבו הוא דבר נהדר. אבל מאוד מאוד יקר לתיקון.

כל טוב

עמית דונסקי.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב.

רק כדי לסגור את השרשור הזה כמו שצריך:

היום קיבלתי את הרכב. 3008 כמובן. הרבה בזכות ההמלצות כאן בשרשור הזה שהפיגו הרבה מהחששות שלי.

הספקנו לעבור כבר יותר מ- 100 ק"מ ביחד היום. קצת מוקדם לתת חוות דעת רצינית, אבל נהניתי מהנהיגה היום, ובסופו של יום, אני מרוצה מהבחירה.

חוסר אחד ניכר מייד: תאי אכסון בהישג יד של הנהג. הפיקאסו מפנקת ביד רחבה בעניין הזה, וה- 3008 משחקת קצת Hard to get... :wink:

בכל אופן - תודה לכל מי שעזר!

תמונות מאירוע המסירה :-D

IMAG1369.jpg

IMAG1370.jpg

IMAG1371.jpg

IMAG1372.jpg

IMAG1373.jpg

כל טוב

עמית דונסקי.

פורסם

תתחדש אבאל'ה, לא יכולת לצלם לנו משהו יותר מעניין מרחוב כהנמן בבני-ברק ??? :lol:

איציק