Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

רצים ל"פשיסטי" כשאין מה להגיב.

אם אתה מכנה את ברגמן בוגד אתה משתמש בטרמינולוגיה פאשיסטית ומיותרת.

תפנים כבר, 

מה שאומרים לך בערך מאוקטובר 23,

אי אפשר לנצח מלחמה אם לא קובעים יעד מדיני.

ומי שרוצה מלחמת נצח יגלה שהמציאות ממשיכה והוא נשאר עם המלחמה שלו ביד.

מלמדים את זה גם בקורסים של הצבא (במחילה, החיילים שעוברים את הקורסים האלה אלו רק החיילים הספורים שהמקצוע הצבאי שלהם דורש לחשוב ולחשוב בצורה ביקורתית) כבר לפני 20 שנה ויותר.

עצוב שמה שבן גוריון, שנוא נפשו של בן ציון נתניהו הבין לפני 90 שנה ביבי לא קלט עד היום. 

טרגדיה.

שגם הילדים שלנו ישלמו את המחיר שלה.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

התקשרו ואמרו לך להפסיק, מה לא ברור

זאת דרך מצחיקה לתאר את מה שקרה.

"הוא אמר שנמאס לו לחיות וקפץ מהגשר"...

https://youtu.be/AxhuABlbms8?si=v62Ypl54Q-lajksi

בוא, הם התקשרו לטראמפ ואמרו לו שהם רוצים להמשיך במו"מ, כדי שיעצור את התקיפות. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זאת לא דרך מצחיקה, זאת האמת. המומ לא קיים ולא קורה שם כלום, אם עדיין לא הבנתם את זה, אין בכלל על מה להתדיין. אישית אני בספק שיצא מזה משהו בכלל ואם כן, זה לא יהיה טוב אבל כולם יגידו שזה טוב כי טראמפ עשה את זה ולא אובמה האפס.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לצורך העניין זה לא משנה אם יש מו"מ או לא.

ישראל עצרה את התקיפות לא בגלל איומים של איראן אלא בגלל בקשה של ארה"ב.

התנאי שהם הציבו לישראל לגבי לבנון, לא רק שלא התממש אלא גם הציב אותם במצב שהם לא רוצים להיות בו.

פורסם

חייב להגיד שדי מצחיק להיכנס לפה אחרי 3 ימים ולעבור על ההודעות והשתלשלות האירועים.

--

כמו תמיד, אין הרבה מה לעשות חוץ מלמשוך זמן עד שמשהו (קריסת האייתוללות, חיזבאללה וכו') יקרה. 

טוב שתקפו בלבנון וגם באיראן, ולדעתי היו צריכים להסלים משמעותית, אבל מגבלות הכוח וכו'.

ממש עצוב שאין מנהיג בישראל שמסוגל לעמוד מול העם ולתקשר את המורכבות של המציאות. כן, יש הרבה איומים, כן יש הרבה תלויות ומורכבויות וניצחון מוחלט יש רק באגדות, או במחירי מלחמת העולם השניה, וגם זה לא בטוח.

טראמפ עושה מה שטראמפ עושה, המלחמה לא פופולרית וכנראה שאין עוד הרבה מה להשיג מבלי לסכן חיי חיילים רבים וספינות מלחמה. גם לא צריך לצפות ליותר מידי מפופוליסט.

הצד השני הרבה יותר אידאולוגי ועקשן. הפרסים הם אויב משמעותי והזלזול בהם פשוט מגוחך ("צ'יקן" וכו'). צריך לשנס מותניים ולהתכונן לסיבוב הבא.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 47 דקות, פריג'י כתב:

תפנים כבר, 

ומי שרוצה מלחמת נצח יגלה שהמציאות ממשיכה והוא נשאר עם המלחמה שלו ביד.

תפנים כבר - אני אף פעם לא אמרתי שזה לא נכון ואתה מבלבל את המוח כדי לתת פה עוד איזה הטפה ל"ימנואיד שלא מבין כלום". תהנה.

לפני 52 דקות, פינדר כתב:

רביד מוסר ידיעות שהוא מקבל ישירות מטראמפ או הלשכה שלו. האם יכול להיות שהם מטעים אותו בכוונה, או שמשנים את דעתם אחרי שדיברו איתו? בוודאי. אם תשים לב הוא תמיד מדווח, ש״כך נאמר לו מ..״.

כל עוד הוא לא משקר, הוא פשוט עושה את העבודה שלו.

image.thumb.png.3b2e38bc69350106e65a103ba943128d.png

ברגמן כתב טור דיעה שאתה יכול להסכים או לא להסכים איתו. זה מה שזה, דיעה.

להגדיר אותם בוגדים, זה פשוט לטעון שעיתונאים צריכים להיות תועמלני דיעה של הממשלה. זה מאפיין של הרבה משטרים, אף אחד מהם לא דמוקרטי.

ברור.

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

ברור

אתה טוען שברק רביד שקרן? הוא לא מדבר עם טראמפ? הוא מדבר איתו אבל מסלף את הדברים?

וטראמפ זורם עם זה?

באמת מנסה להבין מה אתה חושב.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אז הוא שקרן. ואיכשהו טראמפ זורם עם זה.

אתה לא נותן למציאות לבלבל אותך. יפה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברק רביד בסך הכל מעביר מסרים מטראמפ.

זה שטראמפ חרטטן כרוני, סיפור אחר. זה לא אשמת מי שמעביר את המסרים, למרות שלהתעצבן על השליח זה הכי כיף.

פורסם
לפני 7 שעות, פריג'י כתב:

תפנים כבר, 

מה זה יעד מדיני?

שאני קורא "יעד מדיני" במילים אחרות אני קורא "בוא נלחם בארגון טרור אחד כדי להעביר את השליטה לארגון טרור שני"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יעד מדיני זה מה המלחמה אמורה להשיג לנו.

נכון להיום, חוץ מהחזרת החטופים (אחרי שחלק מהם נרצחו בשבי) לא קוימו אף אחד מהיעדים שהוגדרו.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 34 דקות, עדי-אל כתב:

מה זה יעד מדיני?

שאני קורא "יעד מדיני" במילים אחרות אני קורא "בוא נלחם בארגון טרור אחד כדי להעביר את השליטה לארגון טרור שני"

יעד מדיני זה יעד שהמדינה קבעה.

למשל, אתה אומר בוא נילחם בלי יעד. עד הניצחון המוחלט. שבו הוואקום יתפוס את מקומו של ארגון הטרור.

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, SlowRide כתב:

נכון להיום, חוץ מהחזרת החטופים (אחרי שחלק מהם נרצחו בשבי) לא קוימו אף אחד מהיעדים שהוגדרו.

החזרת החטופים הייתה החלטה של טראמפ.
אם הוא לא היה מחליט על זה אז גם היעד הזה לא היה מושג.

בגדול נתניהו לא השיג אף יעד מהיעדים שהוא מנה בכמעט שלוש שנים האחרונות. בכל פעם מתווספים יעדים חדשים, בלי שהקודמים מבוצעים.
כמו עובד גרוע שאתה נותן לו משימות, ואף אחת לא מבוצעת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...