Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

והנה הdont לא מאחר לבוא.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

והנה הdont לא מאחר לבוא.

אתה תמים. זה רק כיסוי למהלך המתוכנן של טראמפ והמלך. הם משחקים שחמט רב מימדי שבני תמותה כמונו לא מסוגלים להבין.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, פריג'י כתב:

מזל שביבי מינה את גופמן שלא יודע אנגלית.

אני סומך על המוסד.

אבל איזה קול בריטון יש לביבי

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ובכן, כן. המלחמה מול איראן, המלחמות מול איראן, הן כישלון. אף מטרה לא הושגה בהן. ובהקשר של החיבור בין לבנון ולאיראן - שלא היה קיים לפני שנתיים שלוש - מצבנו פחות טוב ממה שהיה. איראן מרשה לעצמה יותר ממה שהרשתה בעבר, לא רק דרך פרוקסים. ואני מניח שהסיבה העיקרית לזה היא שהם הבינו מה המקסימום שהם יכולים לחטוף מישראל עם השתתפות אמריקאית פעילה, וגם בלעדיה. ולצערי, נראה שזה לא מאיים עליהם או לא מאיים עליהם מספיק.

מה הלאה? לא יודע. אבל אנחנו מתקרבים לשגרה של ימי קרב כל כמה חודשים - זה כנראה הכישלון השני הכי גדול שירשם על שמו של ביבי, אחרי ה7.10. והכנראה הוא כי אני לא יודע לאן עוד הוא עוד יכול לקחת אותנו לפני שיפרוש. ולמי שמופתע: אני רק אזכיר, שוב, שהגאון האסטרטגי הבטיח "מזרח תיכון חדש" לפני 20 ומשהו שנה, שנאם בארה"ב והפציר בהם להפיל את סדאם. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם ההפצצה בדאחייה הייתה לאיזו  מטרה חשובה עוד נגיד, אבל זה היה ריק מתוכן, כמו הדיונות בעזה. מלחמה או כלום, כל המשחק הזה הוא המשך של הסבבים של ביבי, רק שבמקום רקטות קלות עכשיו זה עם טילים בליסטיים. כמובן שנתנו לאיראן להתכונן ולהתארגן שוב לכל האירוע.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תכף יש בחירות, זה חלק מהקמפיין.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

מהקמפיין

לגמרי. הניצחון המוחלט האמיתי הוא על אזרחי המדינה. הבחירות הן המטרה, כל השאר, אמצעי להשיגה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אז לא צריך לחכות להיות בערב כדי להסכים שהם לא משחקים צ'יקן ושהם יצרו פה משוואה חדשה נכון?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מקווה רק שלא נשמע עכשיו שטראמפ מספר לעולם שהמו"מ נכשל בגלל ישראל. אתמול כבר היו ניצנים ראשונים והוא פירסם משהו בסגנון.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, David32 כתב:

אז לא צריך לחכות להיות בערב כדי להסכים שהם לא משחקים צ'יקן ושהם יצרו פה משוואה חדשה נכון?

איזה משוואות חדשות הם יצרו?

כרגע אנחנו משחקים צ'יקן. תוקפים בעיקר לצאת ידי חובה ולשמור על הכבוד.

היו רוצים להתחיל את המלחמה, לא היו יורים 10 טילים אלא 100 כמו בפעמים קודמות. 

אותו דבר אצלנו. היו רוצים להתחיל מלחמה, לא היו תוקפים כל מיני מתקנים שפונו מראש אלא מחסלים מישהו חשוב, מפציצים את השגרירות בלבנון, משהו משמעותי.

השאלה מי יהיה הראשון שיעשה את ה"טעות".

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 11 דקות, David32 כתב:

אני מנסה להבין את הרצון שלכם תמיד ללכת נגד המדינה כדי להגיד "אמרתי לכם".

אם היינו מסכימים למשוואה הזאת לא היינו תוקפים באיראן.

ורגע של ינון מגל ברשותכם, שימו לב לכותרת:

ישראל עוצרת את הסיוע ההומניטרי לרצועת עזה עד הודעה חדשה

ישראל עוצרת את הסיוע!@#$!!@$

כמה זמן לדעתכם עד שזה יהדהד בכל האתרים הבינלאומיים?

עיתונאים זה אנטי ישראלים ברמה הגבוהה ביותר, סתמו תפה יימח שמכם הכל בשביל הקליקים. אף אחד לא ייכנס לקרוא שזה בגלל שעוצרים את כל המעברים בגלל טילים בליסטיים, מבחינת האנטישמים זה עוד ניסיון של ביבי להרעיב את הרצועה.

• אהבתי 1
  • משעמם 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ד"א לדעתי זה למה קיבלנו שעון מעורר מתימן הבוקר. כי עזה.

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

ורגע של ינון מגל ברשותכם, שימו לב לכותרת:

ישראל עוצרת את הסיוע ההומניטרי לרצועת עזה עד הודעה חדשה

ישראל עוצרת את הסיוע!@#$!!@$

הצליח להם. 

פיצצו את עזה בסיוע עד שכל הסילואים מלאים ואין לאן לדחוף, על הדרך מקורבים ומקומבנים התעשרו, ואז עוצרים את הסיוע בתיזמון מושלם עם ביזיון אסטרטגי כדי שתגובת הנגד של העולם תשפיע על הבייס.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...