Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

  • SlowRide

    7472

  • פינדר

    6177

  • יבגניפ

    5965

  • Night Driver

    5073

פורסם

אני יודע בן כמה הוא.

השאיפה שלו שהממשלה הבאה ( רוצה לקוות שהוא באמת לא יהיה ראש ממשלה) לא תשרוד לאורך זמן ואז להתמודד שוב.

לפי התמונות הכי אופטימיות - הצד השני מגרד את 61 בקושי. קשה לתחזק ממשלה כזאת לאורך זמן ועל זה הוא בונה.

הוא פינה את הדרך לפי הסיכום, המשפט כבר לא על הצוואר שלו, בבחירות אחר כך אם הוא יהיה בריא, הוא יתמודד והוא בונה על זה שהקהל יתגעגע אליו.

לפני 16 דקות, sperial כתב:

גם הדיווחים כעת מבלבלים. מקורות שונים מדווחים על לוחות זמנים שונים. הכל בשושו.

 

במדינה מתוקנת הוא היה עף אבל המדינה הזאת לא מדינה מתוקנת והבייס שלו אוהב שהוא עושה שטיקים וטריקים רק שלא הבינו שהשטיקים והטריקים ממש לא לטובתם.  

פורסם

הם יקימו ועדת חקירה ממלכתית ל 7.10 ביום הראשון לכהונת הממשלה החדשה.
מזה ביבי לא ייצא טוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

 

פורסם

אני תומך בועדת חקירה אך לדעתי מרחק הזמן הוא גורם משמעותי מאוד ולא סתם מרחו את הזמן.

איך אומרים? הזמן עושה את שלו.

לדעתי הרבה דברים הועלמו/נמחקו/שונו והתוצאות כבר פחות רלוונטיות. מי שחושב שהאשמה בצד X לא תצליח לשכנע אותו אחרת. מי שחושב שהאשמה בצד Y גם לא תצליח לשכנע אותו אחרת.

המערכות השונות ( צה"ל/משטרה/שב"כ / מוסד) עשו כבר את הבדיקות שלהם. 

בנוסף, עבדו היטב על האוכלוסיה שבית המשפט לא לגיטימי ואני לא רואה איך יוצאים מהמצב הזה טוב.

פעם רצו שופטים שמרנים. כשגילו שגם שופטים שמרנים הם בעלי דעה וחשיבה החליטו שגם הם לא מספיק טובים וצריך שופטים שממונים ע"י השרים. השלב הבא יהיה שהשרים יביאו לשופטים את הפסק דין כתוב והם רק יצטרכו להקריא אותו.

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, David32 כתב:

תבדוק שוב בן כמה הוא.

 בנוסף לשלב ראשון של דמנציה. יש לא מעט תיעודים ברשת של סמניה המובהקים : בלבול בתאריכים, בשמו של בנו, בלבול בין טראמפ לביידן ועוד. סרטן אולי אפשר לרפא, דמנציה לא. עוד שנתיים, שלוש , מצבו יהיה רע יותר.

בהחלט ייתכן שזו אחת הסיבות לכך כמעט לא מתראיין, אלא רק מקליט הודעות לציבור. שם יש לו הרבה יותר שליטה ויכולת עריכה. די דומה למה שהיה בבריהמ בשנות ה80 עם שורה של מנהיגים זקנים ,חולים, דמנטיים

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לא אתפלא אם יריצו כפיל רק בשביל להחזיק את נתניהו בשלטון שחס וחלילה התרנגולת שמטילה ביצי ( זהב?) כבר לא תוכל לרוץ.

הכל כבר יכול להיות פה ובעולם. שום דבר לא יכול להפתיע אותי. אם לפוטין יש כפיל למה שלא יהיה לנתניהו? 

פורסם
לפני 14 שעות, sperial כתב:

גם הדיווחים כעת מבלבלים. מקורות שונים מדווחים על לוחות זמנים שונים. הכל בשושו.

 

כן, אי אפשר להבין מתי באמת עבר את הטיפול. היו לו בעיות בחודשים האחרונים - זה די וודאי, כי בערוץ 12 גילו את זה ופנו לברר את מצבו (וכמובן ששיקרו להם).

מזכיר ששיקרו לנו גם בעבר על מצבו הרפואי, כשהתייבש בכינרת וסיים עם קוצב לב. וגם עכשיו אולי הוא בריא ואולי לא, ואין לנו דרך לדעת. ואני חושב שהסיבה לפרסום היא פשוט חוסרת יכולת להסתיר ואולי חשש שזה כבר הודלף ויפורסם במקומות אחרים עוד ועוד. אם הוא בונה על חנינה סביב זה? יכול להיות. הוא כבר מרח את המשפט בגלל בעיות רפואיות אמיתיות או כאלו שנראות מומצאות. 

 

מה שאגב הופך אותו לחלאה פנומנלית - וזה מסוג הדברים שגורמים לי להאמין שאפילו חתול רחוב יהיה ראש ממשלה טוב יותר ממנו בשבילי כאזרח ישראלי - זה שגם את ההודאה בשקרים על מצבו הרפואי, הוא ניצל קודם כל כדי להאשים את מערכת הבטחון ב7.10. והיה לו חשוב לספר במעמד הזה שכשמספרים לו שיש בעיה אז הוא מגיב מהר. וכמובן שזה שקר. הפעם הראשונה שהוא סיפר על זה שאיראו כפסע מנשק אוטמי היתה בשנות ה90. את החמאס הבטיח למוטט ב2008-9. אבל אין לאיש הזה שום סנטימנט לאמת, ואין שום גבול לציניות שלו, וליכולת להפוך כל דבר למופע קרקס מפגר. 

  • אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, יבגניפ כתב:

שכשמספרים לו שיש בעיה אז הוא מגיב מהר

כשהבעיה היא אישית שלו, הוא באמת פועל במהירות הבזק.

כמו הפעולות המיידיות שנקט ב7.10 ובימים הסמוכים אליו, לגבי הישרדותו הפוליטית.

כך גם כשבריאותו בסכנה, אין לי ספק שהוא לא מהסס.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

האמת היא שגם המידע על בריאותם של ראשי ממשלה קודמים למדנו באיחור - למשל מחלת הלב של אשכול, הסרטן של גולדה, מחלת הלב והבעיות הנפשיות של בגין. אבל מדובר בעידן אחר, שבו השקיפות לא היתה עניין מרכזי כמו היום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

חוסר השקיפות פחות מעניין, הציניות שבה זה מוצג "טיפלתי בזה מיד כשנודע לי" זה שימת ז על כל המדינה הזאת.

היו לך לפחות 10 שנים לטפל באיום של חמאס. היום אחרי שנתיים וחצי מלחמה נפלו בעוטף עפיפונים שהגיעו מעזה.

  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

האמת היא שגם המידע על בריאותם של ראשי ממשלה קודמים למדנו באיחור

 

לא כולם.

תעודת עניות (עוד אחת מני רבות) לנתניהו, שגם בהשוואה לראש ממשלה שישב בכלא, הוא יוצא גרוע.

 

image.thumb.png.5483ebe4824587e06595f600a22d5c90.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא כתבתי כולם. ציינתי גם שמדובר בעידן שונה לחלוטין.

 

לאולמרט קופת השרצים שלו, אבל לא בעניין זה. וכשנתפס בשחיתות זז הצידה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

image.thumb.png.5483ebe4824587e06595f600a22d5c90.png

image.png.cf6b66325b9f82fcc5f8525c2f38387e.png

 

 

 

מהצד, זה נראה כאילו כול הצד שלא אוהב את ביבי מנסה להתפס לעיניין הסרטן כמשהו. תשחררו, היה לו, לא היה לו. הוא שיקר לגבי בריאותו, יאללהההההה מה זה משנה. 

 

כאילו, אחרי כול מבצע בעזה הוא יצא וסיפר שזהו - דפקנו אותם, מכה אנושה. הלך המטרו. ובסוף השביעי לאוקטובר. מה אכפת לי אם יש לו סרטן הערמונית או שהיה לו חשד לסרטן, או שיש לו טחורים?

"הוא לא אמין"  - לא בגלל זה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 33 דקות, David32 כתב:

מה אכפת לי אם יש לו סרטן הערמונית או שהיה לו חשד לסרטן, או שיש לו טחורים?

טיפולים רפואיים משפיעים על היכולת של אדם לתפקד. ואני אפילו לא מדבר על הפן הנפשי כאן, ועל ההשפעה של גילוי סרטן אצל אדם ממוצע, שבדרך כלל מתורגמת כנראה ל"שיט, אני הולך למות" וכל מה שנלווה לזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מה השפלה במילה לא? זוג נערים מגיע בשביל להתרים, בטח חלק מהאנשים פה עשו את זה.

הלכו להתרים קיבלו ברקס אבל זה שנתן את הברקס צילם את האינטראקציה מתוך הבית שלו, שלפי החוק מותר לה (שזה מוזר שאנשים נוטים לשכוח או לא מכירים את החוק).

השפלה כזו? בחיי שעברתי השפלות יותר נוראיות מאנשים רנדומליים ברחוב.

אז תנוח דעתם של כל המצקצקים בימין הביביסטי. הנערים החרדים שרדו לספר.

 

שדי מעניין, התקשורת הביביסטי לא הצליחה להשיג אותם ולדבר איתם? אולי כי הם קיבלו יותר מהסרטון הזה עוד תשובות שליליות?

 

 

ביבי אוכל שוחד מהקאטרים והועדה לחקירת אסון השביעי אולי לא תמצא קשר בין האירועים אבל בהחלט נוכל לראות באופן ברור שיש לביבי חרא החלטות.

בייחוד שהוא צריך פינה בשביל להחליט מה לעשות.

 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
×
×
  • תוכן חדש...