Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

את החילונים הענישו בגלל שהתנהגו כמו חילונים נורמטיבים על סעיף של פגיעה בדת כאילו שמדובר בצבא של אייתולות. זה מה שמרתיח.

את הוונדליסט הענישו בעונש לא מאוד רחוק ממה שנתנו לנורמטיבים. והוא השתמש בציוד צבאי לבצע התנהגות פושעת.

רוצים לתת לו 30 יום? אז על המנגל היו צריכים לתת נזיפה.

על המנגל נתנו 21 יום? אז הוא צריך לשבת כמה חודשים בפנים. 

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם

פריג'י, ניסחת- בול בפוני. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עכשיו עוד זוג ילך לכלא כי….קר במועדון.

לא יודע, גם לפני 40 שנה ההורמונים פעלו כמקובל בגיל 20, גם בלי כיסוי, והיו בסיסים שאפילו הסדירו לזוגות חדרים ללילה ללא הפרעה.

• מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא חושב שזה מפתיע מישהו, זה בהחלט בניגוד לכל נוהל צבאי כבר עשרות שנים, אבל עדיין - 20 יום כלא, ולא ריתוך או נזיפה, זה לגמרי קצין שיפוט שרוצה לקבל המלצה חמה לקידום מרב הבסיס שכנראה קובע, או שהוא באמת מאמין שצריך לשמור נגיעה בכפייה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או שהוא סתם מקנא. גם קורה. 

בכל אופן, את היציאה החדשה שמעתם?

וועדת חקירה ל7.10 - רק אחרי שננצח בכל החזיתות! 

טוב שלא פשוט קבעו תאריך, ב30 בפברואר הקרוב וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

בכל אופן, את היציאה החדשה שמעתם?

וועדת חקירה ל7.10 - רק אחרי שננצח בכל החזיתות! 

נו, כן, כי התירוץ של "רוב העם לא יסכים לקבל" כבר שחוק ולא ממש תופס. 

נבלות. 

את הדבר הכי הגיוני, הם לא יעשו- אתם כל כך!!! משוכנעים! שרוב העם לא יקבל. 

תעשו משאל עם. תקבלו תשובה. 

אבל לאאא, זה עוד עלול לגרום לכך שהרוב ירצו ועדה ממלכתית, זה מסוכן. 

בינתיים. 

1) מעניין אם מישהו שם עין על שלל המסמכים ש(לכל הפחות, היו) קיימים לגבי יום הטבח, שלא יעלמו. אחרי שהתחלפו כמה קודקודים באנשים שכפי הנראה יש להם זיקה מסויימת לכאורה, ומוכנים גם לתת חוות דעת הזויה שלהיות בבית המשפט זה מסוכן לנתניהו (מה שנכון נכון) אבל להופיע בטקס תחת כיפת השמיים זה סבבי, אני תוהה מה יעלה בגורל אותם מסמכים קריטיים לוועדה שתקום. 

2) מעניין איזה שטיקים וטריקים מתוכננים לנו ליום הבחירות המתקרבות ובאות עלינו לטובה. פעם זה היה הערבים נוהרים לקלפיות, פעם זה היה משהו אחר, פעם זה היה משהו שונה. מנחש שבין היתר הליכוד ידאג לאוטובוסים שיסיעו אנשים לקלפיות, והלוואי שזו תהיה הצרה היחידה שלנו ליום הזה (צרה כי זה על חשבון משלם המיסים, לא חלילה על חשבון המועמד או משהו כזה). 

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

טוב שלא פשוט קבעו תאריך, ב30 בפברואר הקרוב וזהו.

הזכרת לי שלפני כ 30 שנה היה לי עובד (במקרה היה גם אירני) שהתווכח שמגיע לו עוד יום כי בפרס בפברואר היו 30 יום.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 18 דקות, פריג'י כתב:

לא חושב שזה מפתיע מישהו, זה בהחלט בניגוד לכל נוהל צבאי כבר עשרות שנים, אבל עדיין - 20 יום כלא, ולא ריתוך או נזיפה, זה לגמרי קצין שיפוט שרוצה לקבל המלצה חמה לקידום מרב הבסיס שכנראה קובע, או שהוא באמת מאמין שצריך לשמור נגיעה בכפייה.

גם לא מפתיע שזה קורה. כמובן שאין לדעת מה דרגת התמימות של אותו זוג, אבל, בינינו, קשה לי להאמין שביצעו צ׳יקי-מיקי מלא במועדון. בדרך כלל יש מקומות יותר דיסקרטיים. ובכל יחידה שהכרתי הם היו בשימוש בלי התערבות מלמעלה.

אגב, @פריג'י, נזיפה היא העונש האחד לפני הכי חמור בדין משמעתי (משום מה יש שני סולמות לחומרת העונש. חפש סעיף 22 לחש״צ. בכשאני עשיתי בוחן חש״צ היה סולם אחד, ובראשו נזיפה חמורה ואחריה נזיפה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואני הכרתי מהנדס אחד שכנראה שתה בסילבסטר קצת יותר מדי ולמחרת חתם על מסמך עם תאריך 32 בדצמבר. 

פורסם
לפני 24 דקות, פריג'י כתב:

לא יודע לגבי חומרת העונש אבל הם ידעו שאסור ובכל זאת עשו אז הם משלמים.

מה שמפריע לי זה סולם הענישה היחסי. 

• רעיון טוב! 2

פורסם

משהו לא ברור לי. 

כמו שיש הוראות ונהלים. שנניח והחיילים האלו עברו עליהם (מתחת לשמיכה). 

אמור להיות הוראות ונהלים לגבי ענישה. לא? בהלימה לכל עבירה ככל שהייתה. 

פורסם

סביר להניח שהענישה היא עד X. השאלה כמה התקרבו לטופ בכל אחד מהמקרים האחרונים.

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

בהודו הקהילות לא היו קטנות בכלל אבל הבודהיזם זו דת שונה שממסתכלת רק פנימה. זה כל אחד לעצמו והיא אף פעם לא נלחמה מלחמות דת.

יחסית לאוכלוסייה, כלום ושומדבר. אחוז של אחוזון מהאוכלוסייה. 

לגבי הטענה לפציפיזם של הבודהיזם, הצחקתני. יפן במלחמת העולם השנייה הייתה ברובה בודהיסטית. 

זה מה שאני אומר, אלימות בחברה האנושית היא עובדה שלא תלויה בדת כזו או אחרת. ברגע שהדת היא ממלכתית, היא מקבלת ביטוי של אינטרסים ממלכתיים וחברתיים, כולל של עריצות הרב וכו׳

ביפן הבודהיזם הייתה דת הרב השולט והערכים בהתאם. 

כנ״ל במדינות אחרות בהן יש רב בודהיסטי, אבל יפן היא הדוגמא הטובה ביותר. 

בהודו הבודהיסטים הם מיעוט

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חומרת הענישה המכסימלית נגזרת מדרגתו של קצין השיפוט. בזמני מ״פצהיה יכול לגזור עד 14 ימי מחבוש (כפול 2, אם היו 2 עבירות), מג״ד עד 28 יום (או כפליים) ומח״ט עד 35 יום (או כפליים). דומני שהמספרים הופחתו, אבל לא טרחתי להתעדכן.

וחומרת הענישה במשפט ספציפי תלויה מאוד בקצין עצמו, יכולה להיות התראה אצל אחד ו_28 יום (או כמה שמותר היום) בחדר השכן.

פורסם
לפני 6 דקות, falou כתב:

יחסית לאוכלוסייה, כלום ושומדבר. אחוז של אחוזון מהאוכלוסייה. 

נכון אבל היהודים היו מרוכזים במעט יישובים. בקוצ'י למשל היה "רחוב היהודים".

גם בעירק היו כ 130,000 יהודים אבל בבגדד הם היו כרבע מהאוכלוסייה.

לפני 6 דקות, falou כתב:

לגבי הטענה לפציפיזם של הבודהיזם, הצחקתני. יפן במלחמת העולם השנייה הייתה ברובה בודהיסטית. 

זו לא היתה מלחמת דת. הדת הבודהיסטית לא מטיפה לא לאלימות ולא להשתלטות בכוח אלא הפוך. היא מטיפה להתנזר מכל מנעמי העולם.

לפני 6 דקות, falou כתב:

זה מה שאני אומר, אלימות בחברה האנושית היא עובדה שלא תלויה בדת כזו או אחרת. ברגע שהדת היא ממלכתית, היא מקבלת ביטוי של אינטרסים ממלכתיים וחברתיים, כולל של עריצות הרב וכו׳

ביפן הבודהיזם הייתה דת הרב השולט והערכים בהתאם. 

כנ״ל במדינות אחרות בהן יש רב בודהיסטי, אבל יפן היא הדוגמא הטובה ביותר. 

בהודו הבודהיסטים הם מיעוט

אין ספק שהאלימות מוטבעת בנו. פשוט הבודהיזם מטיף בדיוק הפוך.

• תוכן חדש...