Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי צריך לכתוב ״התגברות״, זה לא פסק לרגע...

כבר כתבתי בעבר על רגשי הנחיתות של הימין הדתי ביחס לזרם החרדי (שמשתין עליהם בקשת מכל בחינה),

אולי יום אחד יתעוררו. לא יקרה לדעתי בדור הנוכחי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אפשר להגיד עליו שהוא דביל, שהוא מוכיח שהוא דביל כל פעם שהוא פותח את הפה, שהוא מלהג ומקשקש, אבל credit where it's due-

לפיד שוב נשכב על הגדר. 7-8 מנדטים שהסקרים חוזים לו זו לא מפלגה נעלמת, עדיין, הוא היה יכול לרוץ לבד בלי בעיה, אבל לדעתי מדובר באדם שאחרי 13 שנה בפוליטיקה איכשהו עדיין לא הושחת והלב שלו עוד במקום הנכון.

זה סף נמוך מאוד להיות שמח לגביו, אבל זה קצת מעורר תקווה לראות שעוד לא איבדנו את זה לחלוטין.

להתאחד עם אייזנקוט לדעתי יגרור שלם שקטן מסך חלקיו ויצור מפלצת מרובת ראשים עם יותר מדי חיכוכים פנימיים

פורסם
לפני 5 דקות, Pika007 כתב:

לפיד שוב נשכב על הגדר. 

זה סף נמוך מאוד להיות שמח לגביו,

גם גנץ תמיד מוכן, טוב מזה לא יצא לו/לנו

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 18 שעות, sperial כתב:

זוכרים את ליל גלנט והסירוב של נתניהו להקשיב להתראות? מסתבר שזה הרבה יותר סיסטמטי. לפחות 5 פעמים ניסו להזהיר אותו מהמחסור במיירטיםם. הוא סרב לשמוע.

אני לא מבין אף אזרח ישראלי שמוכן להצביע לאחת ממפלגות הקואליציה. חבורה שהדבר היחיד שמעניין אותה הוא הכספים הקואליציוניים. חיי ישראלים? נזקים כלכליים? ממש לא.

נראה שאין בממשלה אף שר כשיר. וגם ראשי האוצר בשנים האחרונות צריכים לקבל מיירט בישבן.

כתבתי על זה כאן מספר פעמים, HANS כמו ימני טיפוסי היה זחוח כהרגלו וכתב שהכל שטויות. 

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, hans כתב:

ככה נבנה נרטיב - וייצמן זה יירוט שכשל לטיל בליסטי רגיל, אבל עכשיו הפוזיציה זה ״ביבי חיבל בתקציב״ אז לעזאזל העובדות.

הבעיה שהוצגה בכתבה היא אחרת.
היו שמנעו את ייצור המיירטים בטענות של "הגנה זה יקר" והוזכרו שם כל מני שמות. ביבי בעיקר שיחק מחבואים, לא התערב כי כנראה יש דברים חשובים יותר, סרטן ומשפט. נכון חץ 3 זה יקר (הסכום שנזרק בכתבה זה 18 מיליון שקל למיירט) אבל כשבודקים את עלות של פגיעה של טיל עם רש"ק 500 קילו+ במטרופולין מבינים שזה זול.

מה היה קורה אם האיראנים היו יורים רק רשק"ים כבדים? אתה בטוח שיש לישראל מספיק מיירטים כדי להתמודד עם תסריט כזה? אני לא. אני אפילו לא בטוח אם ביבי מדבר איתי ולא הקלטה מלפני שנתיים.
אל תשאל אותי למה הם לא ירו, אין לי מושג.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הנה שרה שמקוששת קולות לפריימריז

https://b.walla.co.il/item/3833250

ציטוט

השרה גילה גמליאל, מבקשת לקבוע "קוד אחריות לאומית" שיגביל ראיונות בתקשורת של ראשי ממשלה לשעבר, בטענה ל"פגיעה בביטחון". פנתה בנושא לראש המטה לביטחון לאומי

רוצה לסתום פיות של אנשים, כנראה שכחה שנתניהו הוא זה שגילה לכל העולם ואשתו שישראל הפציצה את הכור בסוריה כשהדבר היה שו"ס מוחלט וכמעט גרם לפריצה של מלחמה.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם

גם חוסכים עלינו במיירטים וגם שולחים חיילים ומיירטים למדינות המפרץ. הגיוני בסה"כ.

"ימין חזק".

כל כך מקווה שיהיה פה משהו אחר. 

Screenshot_20260426_192818_Facebook.jpg

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, פריג'י כתב:

רוצה לסתום פיות של אנשים

מצד שני לא רוצה לסתום את הפה שלה שכול פעם מדליף איזה סוד כזה או אחר

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מה הקשר בין חץ לכיפת ברזל? אין מחסור בכיפת ברזל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בסוללות? אתה בסוד העניינים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, farkash7 כתב:

הבעיה שהוצגה בכתבה היא אחרת.
היו שמנעו את ייצור המיירטים בטענות של "הגנה זה יקר" והוזכרו שם כל מני שמות. ביבי בעיקר שיחק מחבואים, לא התערב כי כנראה יש דברים חשובים יותר, סרטן ומשפט. נכון חץ 3 זה יקר (הסכום שנזרק בכתבה זה 18 מיליון שקל למיירט) אבל כשבודקים את עלות של פגיעה של טיל עם רש"ק 500 קילו+ במטרופולין מבינים שזה זול.

אין לי בעיה עם הכתבה. התייחסתי ספציפית לנרטיב שבונה ספריאל.

לגבי העלות האמיתית של פגיעה במטרופולין - אני לא חושב שסיימו לסדר באופן מדויק את המספרים. לא בא לסתור, כן? ספציפית לגבי עלות - יש גם חכמת הבדיעבד ואת הדבר הזה שנקרא חוסר מזל מהסגנון של הפגיעה הישירה בווייצמן שהייתה יכולה להתרחש סטטיסטית גם אילו חץ 3 היה פרוש באופן מיטבי.

צריך להבחין בין:

זדוניות

"יהיה בסדר"

טעויות בהערכה

נסים

חוסר מזל

המציאות היא תמיד תמהיל של אלה

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון גרוע 1

פורסם (נערך)

שכחת סעיפי ״התעלמות״ ו״דחיינות״ אאלה שניים ממוקדי ההצטיינות של נתניהו.

חלק מהאירועים שצויינו מוכרים לקהל כבר זמן רב. למשל הריב בין שני הילדים כץ ואמסלם, שהיה צריך להיפתר מיידית, כנראה שנתניהו צריך להיות גננת. בסופו של דבר, את שניהם הוא טיפח והביא לעמדות הכוח. וכדרכו בקודש קידם אפסים, כי מי שאינו אפס הוא איום על מעמדו.

והחוכמה אינה חוכמת הבדיעבד. מי שלא בדק את המודיעין קודם קיבל ב-2024 שתי תצוגות תכלית שהיו צריכות להקפיץ כל אחד. ואז הצבא רצה להזהיר רת נתניהו - ונתניהו סרב לפגוש את הרצי הלוי ודחה אותו חמש פעמים. למה אני מאמין לסיפור? כי זה דפוס מוכר אצל נתניהו.

כנראה שלא הבנת את הנרטיב שלי: את נתניהו מעניינים שלושה דברים - החליפה המחוייטת, נייר המכתבים של ״ראש הממשלה״ ולא לריב עם שרה. אתה ואני? ״משעממים״. המאמץ שהוא משקיע בשימור מעמדו לא פרופורציוני להשקעה שלו במילוי התפקיד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 34 דקות, hans כתב:

יש גם חכמת הבדיעבד ואת הדבר הזה שנקרא חוסר מזל מהסגנון של הפגיעה הישירה בווייצמן שהייתה יכולה להתרחש סטטיסטית גם אילו חץ 3 היה פרוש באופן מיטבי.

סטטיסטיקה היא נתון שאי אפשר להתווכח איתו.
אבל אם הממשלה לא מקדמת הצטיידות במיירטים כי היא לא רוצה או לא מסוגלת ומחר בבוקר ישראל תותקף במתקפת טילים בלי שיש מלאי מיירטים אז לא רק הסטטיסטיקה תשחק תפקיד והתוצאות יהיו בהתאם.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 18 דקות, farkash7 כתב:

סטטיסטיקה היא נתון שאי אפשר להתווכח איתו.
אבל אם הממשלה לא מקדמת הצטיידות במיירטים כי היא לא רוצה או לא מסוגלת ומחר בבוקר ישראל תותקף במתקפת טילים בלי שיש מלאי מיירטים אז לא רק הסטטיסטיקה תשחק תפקיד והתוצאות יהיו בהתאם.

לא מבין למה אתה מופתע.

הרי כששדרות הופצצה לחא הרף המדינה התנגדה לממן מיגון בטענה שלא צריך מיגון אלא הכרעה 

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, Pika007 כתב:

אפשר להגיד עליו שהוא דביל, שהוא מוכיח שהוא דביל כל פעם שהוא פותח את הפה, שהוא מלהג ומקשקש, אבל credit where it's due-

לפיד שוב נשכב על הגדר. 7-8 מנדטים שהסקרים חוזים לו זו לא מפלגה נעלמת, עדיין, הוא היה יכול לרוץ לבד בלי בעיה, אבל לדעתי מדובר באדם שאחרי 13 שנה בפוליטיקה איכשהו עדיין לא הושחת והלב שלו עוד במקום הנכון.

זה סף נמוך מאוד להיות שמח לגביו, אבל זה קצת מעורר תקווה לראות שעוד לא איבדנו את זה לחלוטין.

להתאחד עם אייזנקוט לדעתי יגרור שלם שקטן מסך חלקיו ויצור מפלצת מרובת ראשים עם יותר מדי חיכוכים פנימיים

קל להיות נקי כפיים שברוב הזמן לא היתה לו אחריות.

• רעיון גרוע 1
  • תוכן חדש...