Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אביר קארה צריך להתחבר עם בנט. הוא כבר היה במפלגה שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אז ביבי החזיר את חיילי צה"ל להיות ברווזים במטווח בלבנון?! איך האיש הזה עוד בתפקיד? איך יש בכלל מצביעים למפקיר הלאומי הזה? 

פורסם

זה בסדר! זה בסדר!! הוא החזיר את חיזבאללה שנים אחורה, הוא ריסק אותם, הכל בסדר. 

רגע, לא? 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מתמרן אותם.

חיזבאללה.             צה״ל

אחורה.                   קדימה.

קדימה.                   אחורה.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ולחשוב שאם אחד מאנשי לב"ל היו בשלטון היו מתבכיינים פה אנשים על חוסר "הניצחון המוחלט".

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מה הקטע של "האנוסים"?

אולי מקום העבודה זה אנמוליה רצינית אבל 'אנשי הימין' לא מתחבאים או מפחדים להגיד את הדעה שלהם..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

הכוונה שאולי מקום העבודה שלי זה...

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה נסגר עם החיטה הגנובה מאוקראינה שאנחנו מכניסים לפה, כאילו היחסים עם אוקראינה שווים לנו לתחת?

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

מה הקטע של "האנוסים"?

אולי מקום העבודה זה אנמוליה רצינית אבל 'אנשי הימין' לא מתחבאים או מפחדים להגיד את הדעה שלהם..

זה ניסיון של ביביסטים להסית.

הם רק שוכחים שהם קוראים להחרים כל אמן שמאלני (אבל בוכים שביטלו לרועי סטאר הופעה), קוראים להחרים עסקים שלא מפרסמים ב 14 (אבל בוכים שלא רוצים לפרסם אצלהם כי אין להם רייטינג) ושבכללי הם אפסים לא יוצלחים (כל המייללים למיניהם. לא כל אנשי הימין).

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

כן מצחיק. קפץ לי בפייספח משהו כזה. כנראה מדובר בקמפיין של מוכנת הרעל להגברת הלכידות, תחושת הנרדפות והשנאה של הביביסטים לקראת הבחירות.

לך תפגין עם שלט נגד הממשלה נראה מה יקרה לך.
או שימנים ירביצו לך או ששוטרים ירביצו לך או שניהם.
ממש אנוסים... היחידים שאנוסים במדינה הזו כרגע הם ליברלים ציוניים שעובדים ועשו/עושים צבא/מילואים.
על שמאלנים אני בכלל לא מדבר... הם צריכים להוריד פרופיל כמו יהודים בשואה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

מה נסגר עם החיטה הגנובה מאוקראינה שאנחנו מכניסים לפה, כאילו היחסים עם אוקראינה שווים לנו לתחת?

כי זה בערך מה שזה.

יסלחו לי יושבי הפורום שעומדים להתהפך עלי אבל אין דרך אחרת כרגע להגיד את זה-

ישראל מתנהגת בעולם כמו ילד"ז נכלולי. מצד אחד מעמידים פנים שאיכפת לנו מאוקראינה, מצד שני עושים דברים כמו מה שתיארת. אף אחד לא שוכח שמערכת היחסים עם פוטין חשובה לביבי ברמה האישית.

חותמים על "הפסקת אש"- תוקפים כשמתאים לנו ("אבל הם הבריחו!"), זועקים זעקות שבר כשתוקפים אותנו. 

כל ביקורת , בין אם לגיטמית ובין אם לא מתויגת אוטומטית כ "אנטישמיות" בצורה כוללנית, בעוד שאנחנו מרגישים בנוח להעביר ביקורת נוקבת על כל אחד בכל חור וכל מצב.

*שימו לב שאני מדבר על מדינת ישראל בצורה הרשמית והמוסדית, לא על כל ישראלי באשר הוא.

בתור צופה מהצד, קל מאוד להבין למה לכולם פחות או יותר כבר נשבר מלשמוע על ישראל ואת ישראל.

הקטע הוא שלא משנה כמה שק הטיעונים המוצדקים שלנו עמוק, עם התנהלות והתנהגות כזו זה לא שווה כלום.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

האיחוד בין בנט ללפיד לא ברור לי ולדעתי לא היה צריך להתרחש. למה פוליטיקאי בלי מפלגה ובלי נבחרת צריך להיות המוביל באיחוד בין המפלגה שלו (השלישית במספר?) לרשימה מבוססת, ועוד אחרי שהוכיח שלבחור אנשים מתאימים לרשימה הוא לא יודע?

האיחוד הזה פוגע משמעותית במצביעי יש עתיד ואין להם למי להצביע כי הקולות שלהם ילכו למפלגה שחצי ממנה לא דמוקרטי במקום למפלגה עם רשימה סדורה.

איחוד נכון יותר היה בנט אייזנקוט, בהובלה של אייזנקוט.

ולאוף טופיק

גנץ מתראיין אצל ספי ויניר הבוקר (אני חושב שכהנא מראיין) ופחות או יותר אומר שיכפה ממשלת אחדות על כל הצדדים.

והוא גם מכשיר את סמוטריץ'. 

איזה עיוור.

כואב הלב. למה אין לנו אופוזיציה ריבונו של עולם?

אני מקווה שיאיר גולן ימצא עוד כמה קולות עד לבחירות.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 41 דקות, farkash7 כתב:

כן מצחיק. קפץ לי בפייספח משהו כזה. כנראה מדובר בקמפיין של מוכנת הרעל להגברת הלכידות, תחושת הנרדפות והשנאה של הביביסטים לקראת הבחירות.

לך תפגין עם שלט נגד הממשלה נראה מה יקרה לך.
או שימנים ירביצו לך או ששוטרים ירביצו לך או שניהם.
ממש אנוסים... היחידים שאנוסים במדינה הזו כרגע הם ליברלים ציוניים שעובדים ועשו/עושים צבא/מילואים.
על שמאלנים אני בכלל לא מדבר... הם צריכים להוריד פרופיל כמו יהודים בשואה.

עוד מעט ישימו טלאי על השמאלנים.

ואטורי בטח יציע את זה:

021-08.webp

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 דקות, Pika007 כתב:

מתנהגת

אתה קצת מערבב בין דעת קהל לבין פוליטיקאים לבין "התנהלות" של מדינות (שם מכובס לאינטרסים). 

יש מתאם מסוים ביניהם אבל קשה מאוד להתייחס לכולם באבחה אחת.

מדינה חלשה (במובן הרחב) לא יכולה להרשות לעצמה לשחק אצילי, עושים מה שצריך.

איך אמר איזה חבוב פעם? "שיהיה להם אף עקום".

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 39 דקות, farkash7 כתב:

תחושת הנרדפות והשנאה של הביביסטים לקראת הבחירות.

מזכיר לי את אחד הביביסטים בעבודה שאמר לי פעם שהוא משתדל לא להסתובב בתל אביב, כי הוא מרגיש ששונאים אותו שם (כיפה סרוגה).

במשרד, שנמצא בת״א, אין לו ולאף אחד מהימנים הדתיים במשרד בעיה לצעוק בזמן ארוחת הצהריים את כל הדעות שלהם.

בכלל, מה יותר קל להגיד היום בחברת הייטק ממוצעת? שאתה בעד טרנספר ואין חפים מפשע בעזה? או שאתה חושב שגם הפלסטינים בני אדם ושאמורה להיות מדינה פלסטינית?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...