Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם ישראל לומד תורה

אבל לא לומד לקח ממירון. ולא מהקורונה

https://www.mako.co.il/news-israel/2026_q1/Article-8954ac247d9bc91026.htm

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

עם ישראל לומד תורה

אבל לא לומד לקח ממירון. ולא מהקורונה

https://www.mako.co.il/news-israel/2026_q1/Article-8954ac247d9bc91026.htm

1. כמובן, מציין בהתחלה שעם ישראל לןמד תורה, אבל בוא, זה נחלאות. 90 אחוז מהאנשים שם אלה שמאלנים לומדים בבצלאל מצביעי לפיד/יאיר גולן.

2. אלה כמו האנשים שמקס ציין מקודם, שטסו בזמן מתיחות ואז בוכים שלא מחזירים אותם. כשייפול להם רסיס על המוח יבלבלו בשכל שאנחנו אשמים.

פורסם
לפני כשעה, stx כתב:

זה באמת משנה?

מדובר ביצורים ללא זכות קיום ועדיין יש הבדל בין לטרגט פצע נוראי לבין לטרגט פצע קצת פחות נוראי.

זה כמו שלקרוא תהרוג את כל הערבים זה נאצי אבל לקרוא להרוג ערבי ספציפי (נורמטיבי שלא קשור בשום צורה לטרור) זה יותר גרוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

המגיבה היא עם השם *ליבה*, להם קוראים *סאגאווי".

צריך להאכיל אותך בכפית?

משפחת סיגאווי מצטלמת והם לא יכולים לצלם בעצמם. הגברת ליבה היא חברה של המשפחה והיא הצלמת.

לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

וכמובן - קיבלת ישר את ההתנצלות של המורה הערביה אבל את שלהם לא.

אצלה היה הסבר הגיוני ומאומת.

הם מספקים הסברים מגוחכים וחסרי הגיון. הבת טענה בהתחלה שמדובר בנכדים של חמינאי. רק שהחולצות הוזמנו עם ההדפס לפחות שבועיים לפני התקיפה באיראן.

image.thumb.png.672b37c62221aa178aab30288331836a.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מצריכים אותו טיפול. ומנהיגי המסיבה צריכים בילוי שמת

לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

1. כמובן, מציין בהתחלה שעם ישראל לןמד תורה, אבל בוא, זה נחלאות. 90 אחוז מהאנשים שם אלה שמאלנים לומדים בבצלאל מצביעי לפיד/יאיר גולן.

2. אלה כמו האנשים שמקס ציין מקודם, שטסו בזמן מתיחות ואז בוכים שלא מחזירים אותם. כשייפול להם רסיס על המוח יבלבלו בשכל שאנחנו אשמים.

מי שמארגן את הדבר הזה בימים טרופים אלה צריך ביקור דחוף בתחנת המשטרה, ומשם לפי נהלים מקובלים.

ושתונפק לו תעודת אידיוט.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה טוען שהיה צריך להתעלם מזה שטראמפ רצה לתקוף בקטנה ולבזבז את ההזדמנות למה שקורה פה?

כי ביבי עשה עבודה טובה בקטע הזה.

מה שהוא אומר זה דהמבצע תוכנן לבחירות וטראמפ קלקל את התכניות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

דוגמא למישהו לא מטומטם:

*הרמטכ״ל לשעבר גדי איזנקוט, ישר! עם איזנקוט: ״במלחמה היסטורית וצודקת למדינת ישראל, מצופה מראש הממשלה להנחות מיד על עצירה מוחלטת של כלל תהליכי החקיקה הלא מחויבים והניתנים לדיחוי בכנסת״*.

במלחמה היסטורית וצודקת למדינת ישראל וכאשר עשרות אלפי מילואימניקים נקראו שוב לצו 8 נדרשים חוסן ציבורי ולכידות בעם ישראל. בעת הזו מצופה מההנהגה הישראלית לפעול רק לחיזוק ההסכמה הלאומית.

גם חוות דעתה המנומקת והצודקת של היועמ״שית להדחת השר בן גביר, נכון היה שתחכה לחמש אחרי המלחמה ועל אחת כמה וכמה מצופה מראש הממשלה להנחות מיד על עצירה מוחלטת של כלל תהליכי החקיקה הלא מחויבים והניתנים לדיחוי בכנסת, שנועדו רק להגדיל את הפערים והשסע ואין להם מקום, בוודאי תחת אש.

והנה למה זה לא משנה. הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה, ואז פשוט יחתכו באופן מניפולטיבי את הדברים שלו ויציגו  רק את מה שמתאים לנרטיב של הקואליציה.

והציבור של הקואליציה שצורך את המידע שלו ממעריב, ערוץ 14 או אבו עלי אקספרס, יקבל את אותה ההסתה בכל מקרה.

image.thumb.png.f697c8d2abf4baf0c2e4dba8fe00adce.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

מדובר ביצורים ללא זכות קיום ועדיין יש הבדל בין לטרגט פצע נוראי לבין לטרגט פצע קצת פחות נוראי.

לא יודע.

זה כמו טרוריסטים ששופטים אותם לארבעים מאסרי עולם או לשישים מאסרי עולם.

זה משנה רק לפרוטוקול.

• רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, Night Driver כתב:

מה שהוא אומר זה דהמבצע תוכנן לבחירות וטראמפ קלקל את התכניות.

אין בעיה, אז מקדימים את הבחירות, קללל:

https://news.walla.co.il/item/3821011

פורסם
לפני 50 דקות, יובל .מ. כתב:

שטסו בזמן מתיחות

כרטיסי טיסה מזמינים פעמים רבות מראש. אחותי הזמינה בינואר כרטיסים ללונדון ליום שישי זה. היא לא תטוס, אבל אם הייתה מזמינה לשבוע קודם היא הייתה נתקעת שם. עמיתה שלי בעבודה תקועה באפריקה. את הכרטיסים הזמינה חצי שנה מראש. אני הזמנתי טיסה לאפריל. האם אטוס? קשה לדעת. ואם אטוס - האם אוכל לחזור? 

אם המעשה הנכון היה לבטל טיסה שהוזמנה מראש בגלל "מתיחות" רוב האנשים לא היו טסים לשום מקום מאז 7.10.23

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

שטסו בזמן מתיחות

מתי אין מתיחות בארץ ישראל? 

לפני 24 דקות, motior כתב:

אם המעשה הנכון היה לבטל טיסה שהוזמנה מראש בגלל "מתיחות" רוב האנשים לא היו טסים לשום מקום מאז 7.10.23

אם אתה נאחס, גם לפני יכולת לחטוף ושהטיסה שלך תיהיה בזמן מתוח. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

צריך להאכיל אותך בכפית?

משפחת סיגאווי מצטלמת והם לא יכולים לצלם בעצמם. הגברת ליבה היא חברה של המשפחה והיא הצלמת.

אצלה היה הסבר הגיוני ומאומת.

הם מספקים הסברים מגוחכים וחסרי הגיון. הבת טענה בהתחלה שמדובר בנכדים של חמינאי. רק שהחולצות הוזמנו עם ההדפס לפחות שבועיים לפני התקיפה באיראן.

image.thumb.png.672b37c62221aa178aab30288331836a.png

קראתי את ההסבר החדש שהם סיפקו - בלבולי מוח ושישרפו אחד אחד.

לפני 27 דקות, David32 כתב:

מתי אין מתיחות בארץ ישראל? 

טסתי מאז ה7.10, דאגתי לסגור עם אל על כדי שיהיה ראש שקט ולקחתי בחשבון שעלול להיתקע.

לפני 51 דקות, motior כתב:

כרטיסי טיסה מזמינים פעמים רבות מראש. אחותי הזמינה בינואר כרטיסים ללונדון ליום שישי זה. היא לא תטוס, אבל אם הייתה מזמינה לשבוע קודם היא הייתה נתקעת שם. עמיתה שלי בעבודה תקועה באפריקה. את הכרטיסים הזמינה חצי שנה מראש. אני הזמנתי טיסה לאפריל. האם אטוס? קשה לדעת. ואם אטוס - האם אוכל לחזור? 

אם אתה טס שים בצד עוד 15 אלף ליתר ביטחון, או שתשאר בארץ.

פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

קראתי את ההסבר החדש שהם סיפקו - בלבולי מוח ושישרפו אחד אחד.

מה היה ההסבר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:
בתאריך 28.2.2026 בשעה 15:29, asix כתב:

ימים יגידו.

אני די בטוח שנגלה שלמועד התקיפה יש אינטרסים שלא קשורים לאינטרסים צבאיים או אסטרטרגיים.

זה לא סוד שנתניהו מחפש משהו שיתן לו מנדטים על חשבון האופוזיציה ולא על חשבון הקואליציה.

כל המבצעים הקודמים לא סיפקו את הסחורה ולדעתי לאור זה שהצבעת התקציב מתקרבת הוא חייב משהו חדש להתהדר בו.

מנגד חוק האי גיוס נושף לו בצוואר ויהיה לו קשה בבחירות אם החוק הזה באמת יחוקק.

אם החוק לא יחוקק - אין תקציב. אין תקציב = בחירות. אם החוק יחוקק וממשיכים עד הסוף אז הוא צריך להביא משהו לגבי אירן כי התקיפה הקודמת לא סיפקה את הסחורה מהיבט המנדטים.

אני גם די בטוח שאחרי התקיפה הלחץ על הנשיא בנוגע לחנינה יגדל בצורה משמעותית.

מכיר את הבדיחה על הבן של העורך דין?

בנו של עורך דין מפורסם וידוע סיים את לימודי עריכת הדין והצטרף למשרדו המפואר ובעל מוניטין של אביו.

אחרי תקופה קצרה הוא בא לאביו גאה ושמח וסיפר לו  שהוא סגר את התיק הגדול שאביו עמל עליו 40 שנה. אביו רתח מעצבים. אמר לו אביו:" מה, אתה מטומטם? מאיפה אתה חושב שיש לך את כל המכוניות המפוארות, את הבית הענק שאתה גר בו, המשרד הגדול הזה? התיק הזה מימן את הכל.

כמו הבדיחה עם הבן של העורך דין, צריך להשאיר את אירן על אש קטנה אז אני בטוח שגם הפעם לא יסיימו את העבודה כי צריך שהעם בציון יפחד ממשהו כי זה מה שמביא מנדטים.

אל תחשוב שאיש המים ( או אני לצורך ההקבלה שלא תחשוב שזה אישי אליך) זה אנשים שמעניינים מישהו שם במגדל השן. הם ידאגו שתמשיך לפחד ואתה תדאג שהם ישארו שם ל"דאוג" לך.

הצג עוד  

בתאריך 28.2.2026 בשעה 18:24, פינדר כתב:

אני לא נכנס לקונספירציות לגבי תזמון התקיפה.

אבל זה ברור שכשהלשכה יודעת על תזמון התקיפה מתכוננים מראש ומנצלים כל רגע לתעמולת בחירות צינית. בזמן שכולנו יושבים בממדים הוא מוצא זמן לתמונה מבויימת, כולל תאורה, איפור ואביזרים (הספר שמונח שם כאילו במקרה).

image.thumb.png.a95249763396c7081cbd85698386dd61.png

אגב אין סיכוי שהוא כותב משהו על הנייר עם העט שהוא אוחז, כשהוא בלי משקפיים. אבל משקפיים משדרות חולשה של סמולנים.

הצג עוד  

@stx אין לי כוח לחפש עוד

אפשר להבין על מה ציטטת אותי?

כולם מבינים שהתקיפה מגיעה מאינטרסים אישיים.

הנה האינטרס. נתניהו דואג לנתניהו. יובל ואסיקס מעניינים לו את העכוז.

דאג להבריח את השתיינית ואת הפרזיט רגע לפני עם המונית הפרטית שאני ואתה מממנים שחס וחלילה לא תזוז להם שערה מהראש.

במקום ששני הילדים שלו ישמשו דוגמא ויתרמו למאמץ המלחמתי הוא מבריח אותם מפה יחד עם "רעייתי".

אל תתפלא שבעוד חצי שנה - שנה שוב יפחידו אותך וימצאו תירוץ למה שוב צריך להיות במקלטים.

image.png.614e5493c1b87f03a12fae1544c19be8.png

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

הם טןענים שזה הנכד של המן

רק שלהמן לא היו נכדים... בניו נתלו יחד אתו

משפחה דתית בוודאי יודעת זה.

לדעתי יותר הגיוני שהם רפררו לסבתא שבכתה לגלנט שכל נכדיה מתו

ואז נבהלו מהסערה התקשורתית.

עריכה אחרונה על ידי teyal
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2