Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, פריג'י כתב:

מכיר כאלו שלא התפתחו מהקוף?

נכון אבל יש רמות שונות של התפתחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, פריג'י כתב:

לא, נכון?

אז זה גנטי.

ללכת כמו עדר מטומטמים אחרי איזה כסוף גב, זה בגנים שלנו. 

אתה יכול לחנך כמה שאתה רוצה. מכיר אישית רל"ביסט שאמא שלו ביביסטית.

זה בגנים. לא תמיד הם הגנים הדומיננטיים.

מה שכתבת נכון עבור כל האוכלוסיה ועבור כל דבר, מנטייה פוליטית ועד טעם גלידה מועדף. לכן זה חסר משמעות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

איך אומרים אצלנו welcome to the club

Screenshot_20260307_202644_Telegram.thumb.png.5fc24cf7acb3fcf39d7b4140667b37c4.png

תמיד היו בעיות עם התראות, תמיד היו בעיות עם האזעקות, תמיד היו בעיות עם המכשירים שנתנו לנו (מכשיר שנקראת ביפר של מוטורולה). תמיד היו בעיות עם פיקוד העורף.

מה שנקרא, תתרגלו..

אתם לא מיוחדים, זה ככה היה תמיד, פשוט זה עכשיו בעיה שלכם..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

האנטי שלך לתושבי המרכז, הוא מה שעוזר למי שאפשר לקטאר לממן ולחזק את חמאס ואיפשר להם לעשות מה שעשו לאנשי העוטף, להמשיך ולתפוס את השלטון במדינה הזאת.

איזה מישהו מתלונן בטוויטר על האזעקה כי משעמם לו בשבת וגם מזה צריך לעשות אתם ואנחנו. אחרי שנתיים פלוס מלחמה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

חמוד, מה שמגיע מאיראן והיה במרכז לא משתווה למיליון פחיות חמאס או צינורות חזבאללה. 

תנשום וכנס לפרופורציות 

פורסם
לפני 10 שעות, פינדר כתב:

אין שום דבר גנטי בזה.

מכיר אישית ביביסטים בעלי גנים שונים לגמרי אחד מהשני.

זה שילוב של תרבות, צורך אנושי, חינוך וכו׳.

אני מכיר קצת גנטיקה וברור לי שאין גן לשנאת אשכנזים סוציאליסטים. הכוונה היא שזו שנאה שמועברת מאב לבן, מדור לדור. אצל בעלי חיים זה נקרא החתמה (Imprinting) - למידה בשלבים המוקדמים של החיים שאי אפשר או קשה מאוד לשנותה בהמשך. אצל אנשים זה קצת שונה, אבל צריך להפעיל את התאים האפורים. למי שיש אותם מצליח להגיע למסקנות בצורה עצמאית, אבל אצל הגרעין הקשה של הביביסטים יש עם זה בעיה. מכאן מגיע כל הנרטיב "אכלו לי שתו לי", וביבי הוא אמן בלנגן על התחושות האלה.

לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

welcome to the club? חמוד, תעמוד בתור. כשהייתי בסדיר הצפון היה אוכל אותה מקטיושות בלי ממ"דים ובלי כיפת ברזל. במלחמת המפרץ המרכז התמגן עם סלוטייפ ונילונים בזמן שסקאדים נפלו מהשמיים. אז לפני שאתה מתחיל עם הדרמות, קח מספר ותחכה בתור.

פורסם

במקרה זה daredevil צודק. הנה, לפני חצי שעה אני קיבחלתי התראה מקדימה, אישתי קיבלה התראה מקדימה, הבן שלי לא. למה? ככה.

@Giant_TA במקרה daredevil הוא מהעוטף (אפילו הסמלון שלו מעיד על כך), אז אל תטיף לו. והניסוח שלך לא ברור, אבל הטילים האיראניים מורידים שכונות. אלה של חמאס וחיזבאללה מרתקים יישובים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, mikyl כתב:

welcome to the club? חמוד, תעמוד בתור. כשהייתי בסדיר הצפון היה אוכל אותה מקטיושות בלי ממ"דים ובלי כיפת ברזל. במלחמת המפרץ המרכז התמגן עם סלוטייפ ונילונים בזמן שסקאדים נפלו מהשמיים. אז לפני שאתה מתחיל עם הדרמות, קח מספר ותחכה בתור.

את רוב הסדיר העברתי בלבנון, במלחמת המפרץ כבר הייתי משוחרר וגרתי בראשון ו 30 שנה אני באשקלון ככה שמכיר את כל האופציות.

מלחמת המפרץ היתה שטויות ובצפון הירי היה הרבה יותר דליל.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 9 שעות, Giant_TA כתב:

חמוד, מה שמגיע מאיראן והיה במרכז לא משתווה למיליון פחיות חמאס או צינורות חזבאללה. 

תנשום וכנס לפרופורציות 

להגיד למישהו שהעוטף שילדים שם גדלו עם פיפי במכנסיים במשך 20 שנה "כנס לפרופורציות" זה רמת ניתוק יותר גדולה מעידית סילמן קוראת לטראמפ להטיל סנקציות על יצחק עמית בזמן מלחמה.

תגובה בושה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 6.3.2026 בשעה 04:06, ברווז כתב:

What’s going on here? Who’s benefiting from this?

זה עצוב פעמים..

המדינות הערביות כיוון שהם רק מדברות,  אין הצטרפות פעילה ללחימה ובוודאי שלא ירי חזרה על האיראנים , שפני סלע עלובים.

צרפת וספרד נפלו מזמן לידי האיסלם הקיצוני באירופה יחד עם בלגיה והולנד , ראש ממשלה ספרדי אשר מדקלם אימרות של הרייך השלישי , חלאה שלא ברא השטן.

לגבי בריטניה , השמאל הקיצוני בראשותו של סטרמטר מתחנף ומתלקק למוסלמים בנסיון להשאיר אותם כבוחרים שלו למרות המפלה בבירמינגהם לטובת מפלגת הירוקים הקיצונית אפילו יותר , הלץ קיר סטרמר מתחנף לכל פורום מוסלמי ומאבד את ברטניה כאשר גלי מהגרים מכים באי והשרה הארחאית על הנושא שיבונה מחמוד ממשיכה להכניס "פליטים" מוסלמים לברטניה אשר אט אט מאבדת את זהותה ..

כיף גדול.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 21 שעות, פריג'י כתב:

לא, נכון?

אה.........

יש לי משפט שאני אוהב, ולא ממש יוצא לי הרבה להשתמש בו (רק במקרים חריגים):

ציטוט

הוכחה שבאנו מהקופים ואתה עוד לא הגעת

כתוב פה בפורום מהודעה ישנה שאני לא יכול לצטט ישירות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

את רוב הסדיר העברתי בלבנון, במלחמת המפרץ כבר הייתי משוחרר וגרתי בראשון ו 30 שנה אני באשקלון ככה שמכיר את כל האופציות.

מלחמת המפרץ היתה שטויות ובצפון הירי היה הרבה יותר דליל.

שירתת כחייל בלבנון ואני מניח ששהית במוצבים. אם הם דומים לאלו שברמת הגולן, הרי שמדובר בבונקרים מסוגלים לספוג פגיעה ישירה של פצצה. ואני מדבר על 1975, ללא רצועת ביטחון וכשאש"ף ישב על הגדר, בימים שבקריית שמונה ובסביבה עוד לא ידעו מה זה ממ"ד. היו אמנם מקלטים, אבל לך תגיע אליהם כשבין היציאה לנפילה הפרידו שניות בודדות. פשוט היינו יוצאים מהצריפים ומתפזרים, כמו בעת הפגזה בשטח פתוח. לא הייתה גם כיפת ברזל, כל מה שנורה מלבנון נחת בארץ - זו הייתה רק שאלה של דיוק.

ובמלחמת המפרץ אנשים נטשו את המרכז וברחו דרומה. אתה זוכר מה אמר אז צ'יץ'? "מי שעורק מתל אביב, עורק מהמולדת". יודע איך נראים היום המקלטים בבניינים הישנים בתל אביב? כמו מחסן עם פתחי אוורור במקום חלונות ודלתות עץ.

אז מספיק עם ההתבכיינות והתקרבנות צפון/מרכז/דרום. תקפו כאן את סולימאן מסוודה כשציין שהיהודים יתעוררו רק כשהפשיעה תגיע לתל אביב, אבל במה שונים ממנו כל הבכיינים מהצפון או מהדרום?

פורסם (נערך)

המוצבים שהכרתי בלבנון בשנות ה-80 לא התקרבו למיגון של המוצבים ברמה״ג.

וממ״דים נכנסו לתקני הבניה ב-1992 בעקבות מלחמת המפרץ. לפני זה היו מקלטים (בבניין או ציבוריים).

אני לא יודע היכן ומתי שרת נהג הלילה, לא אופתע אם הכרנו מוצבים דומים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

שירתת כחייל בלבנון ואני מניח ששהית במוצבים. אם הם דומים לאלו שברמת הגולן, הרי שמדובר בבונקרים מסוגלים לספוג פגיעה ישירה של פצצה. ואני מדבר על 1975, ללא רצועת ביטחון וכשאש"ף ישב על הגדר, בימים שבקריית שמונה ובסביבה עוד לא ידעו מה זה ממ"ד. היו אמנם מקלטים, אבל לך תגיע אליהם כשבין היציאה לנפילה הפרידו שניות בודדות. פשוט היינו יוצאים מהצריפים ומתפזרים, כמו בעת הפגזה בשטח פתוח. לא הייתה גם כיפת ברזל, כל מה שנורה מלבנון נחת בארץ - זו הייתה רק שאלה של דיוק.

איזה מיגון?
חוץ מהבופור שהעמדה שלנו היתה בטון (עם חלון ענק שפתוח 180 מעלות אבל לפחות גג) כל העמדות פתוחות ולא ממוגנות. ועמדת תצפית אתה לא נוטש כשיש הפצצות.

לפני שעתיים, mikyl כתב:

ובמלחמת המפרץ אנשים נטשו את המרכז וברחו דרומה. אתה זוכר מה אמר אז צ'יץ'? "מי שעורק מתל אביב, עורק מהמולדת". יודע איך נראים היום המקלטים בבניינים הישנים בתל אביב? כמו מחסן עם פתחי אוורור במקום חלונות ודלתות עץ.

תמיד יש את אלה שנוטשים בסבבים. גם אני בכל סבב בדרום הייתי מוציא את אשתי והבנות החוצה למרכז/צפון כי אין שום סיבה שמי שלא חייב יחווה את זה (אני נשארתי והייתי עובד כרגיל).

• תוכן חדש...