Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים המשטרה קיבלה לידיה או השלטון המקומי קיבל לידיו, כמות נכבדת של ניידות להלן לינק

https://www.gov.il/he/pages/news-11-30-25

לפני מספר שנים סה"כ 4 שנים המשטרה קיבלה לידיה גם כן ניידות חדשות

https://www.gov.il/he/pages/police_1-6-21_new_police_cars

בשביל לחסוך לכם, להלן התמונות

2025

1.thumb.jpeg.9a8e7b87865dfd0879c4fce8106f05d9.jpeg

2021

WhatsAppVideo2021-06-01at16_10_52.mp4_snapshot_00_00.jpg.bb47c5c03c48555fdc5a75c474d65a8b.jpg

השוני הזה, קצת מצחיק - בתקופתו של אלישך, ניסו למתג מחדש את המשטרה עם נראות חדשה (ניידת שחורה ומדים שחורים) אבל היו קצינים שנותרו עם המדים הקודמים (הכחולים הבהירים) והחדשים קיבלו את המדים השחורים. [עזבו את הקטע שנותנים מדים שחורים במדינה שרוב ימיה הם שמשיים] אבל בחייאת איפה הקוהרנטיות?

גם פה בחפיף, מה זה משנה הצבע של הניידות, כולה צבע. 

אבל ברגע האמת זה משנה מאוד. אתה רוצה להצליח אתה צריך לייצר קו אחיד, בלי יוצאים מן הכלל.

ככה השביעי, המשטרה אולי מייצרת תמונה שהיא הצליחה אבל לא נראה לי כל כך..

עד כה לא ראיתי את זמן אמת על המשטרה אבל ממה שאני יודע, התמונה שיש לי בראש שהצלחה לא הייתה למרות שמנסים לצייר את זה ככה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

מזמן הבנתי שמבחינתך ברוך הגבר פטור כי הוא "משלנו". אתה קורא לטבח שלו "מעשה לא חוקי"? אז לפי ההיגיון שלך, גם המחבלים שפוצצו אוטובוסים, ירו ודרסו לפני ה-7 באוקטובר הם בסך הכל "עשו מעשה לא חוקי". הרי במספרים, ברוב הפיגועים ההם נרצחו פחות אנשים מאשר בטבח שביצע גולדשטיין. פשוט גועל נפש

זה לא עניין של כמות

כל המחבלים האלו לא פגעו בי בגלל שלא הייתי לידם. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אה, בגלל זה הולכים להעלות את המע"מ ל19 אחוז. לא בגלל המלחמה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

נתניהו ממנה קצין ללא נסיון בביון, שהפעיל נער בן 17 וגרם לו לשבת בכלא בלי שלקח אחריות, לתפקיד ראש המוסד.

אבל הוא נאמן לראש הממשלה וזה מה שחשוב.

כל יום מתדרדרים עוד ומפרקים את המדינה מבפנים.

והכי עצוב?

אני מעריך שאנשי ה״אופוזיציה״ לפיד ובנט ואיזנקוט והשאר, ימלמלו משהו אבל בעיקר ינסו להיות ממלכתיים ויאחלו הצלחה לרמס״ד הנכנס.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

נתניהו מינה למוסד ולשב"כ שני אלופים שלא הוזכרו מעולם לפיקוד על הצבא או על אמ"ן, אחד מאמין במלחמת נצח והשני ניסה למכור למשפחות חטופים שאם נעשה עסקה יהיה עוד שביעי באוקטובר. שני מינויים בלתי סבירים באופן קיצוני.

מזל שברוך גולדשטיין מת, הוא עוד היה ממנה אותו למתאם הפעילות בשטחים לפי הלך הרוח שקיים גם בפורום הזה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

שהפעיל נער בן 17 וגרם לו לשבת בכלא בלי שלקח אחריות,

קראתי עליו ונתקלתי בפרשה הזאת - הוא, הקצין והנגד  שהיו מעורבים לכלא.

פורסם

קיבלתי מייל "רשמי", נקרא לזה ככה, לגבי נושא הפטור ממע"מ עד 150$. 

נראה שזה אכן מתקרב והפעם גם יגיע. 

אישית? זה טוב עבורי. יש לא מעט דברים שהם על הסף הנוכחי שאני מחפש, כך שייפתחו לי אפשרויות נוספות במחיר שנמוך ביותר מ-18% לעומת המחיר בארץ, אם ניתן להשיג בכלל. 

מעשית? זה פלסטר פופוליסטי לבעיית שורש עמוקה מאד. ואנחנו נשלם על זה בכמה וכמה צורות, ישירות ועקיפות. 

את בעיית השורש: עלות סל בסופר, זה לא פותר. גם לא קרוב לזה. 

את בעיות הלוויין, זה גם לא פותר: מוצרים שהם מוצרי צריכה נפוצים, שחלקם נמכרים גם כן בסופר, והמחיר שלהם די גבוה יחסית. 

בבעיות קו שלישי זה בכלל לא נוגע-מאד!!!! קשה לרכוש חלקים נורמליים לרכבים, למשל, בלי שייתקעו במכס ושניהפך לעבריינים. יש עוד כמה תחומים שבהם זה סיוט לנסות להזמין משהו, אני תקוע בשיטואציה כזו כרגע בעצמי. 

אז את יוקר המחייה זה לא יוריד. 

בעיות הלוויין, לעומת זאת, צפויות להפוך לחמורות יותר- היצרנים והיבואנים יעלו מחירים כדי לשמור על רווחיות ולהתמודד עם ההפסדים של "לא קונים כמויות כמו פעם". פלוס צמצום דגמים מיובאים כי זה פחות משתלם בימינו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברנע אמור לסיים תפקידו בעוד כחצי שנה. סמוך לבחירות או כבר אחריהן. נקווה שהממשלה החדשה תדאג למינויים הפסולים

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

גם מבחינת הפקרה.

לפני 24 דקות, פינדר כתב:

מבחינת לקיחת אחריות גופמן מתאים לרוח המפקד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

קיבלתי מייל "רשמי", נקרא לזה ככה, לגבי נושא הפטור ממע"מ עד 150$. 

נראה שזה אכן מתקרב והפעם גם יגיע. 

אישית? זה טוב עבורי. יש לא מעט דברים שהם על הסף הנוכחי שאני מחפש, כך שייפתחו לי אפשרויות נוספות במחיר שנמוך ביותר מ-18% לעומת המחיר בארץ, אם ניתן להשיג בכלל. 

מעשית? זה פלסטר פופוליסטי לבעיית שורש עמוקה מאד. ואנחנו נשלם על זה בכמה וכמה צורות, ישירות ועקיפות. 

את בעיית השורש: עלות סל בסופר, זה לא פותר. גם לא קרוב לזה. 

את בעיות הלוויין, זה גם לא פותר: מוצרים שהם מוצרי צריכה נפוצים, שחלקם נמכרים גם כן בסופר, והמחיר שלהם די גבוה יחסית. 

בבעיות קו שלישי זה בכלל לא נוגע-מאד!!!! קשה לרכוש חלקים נורמליים לרכבים, למשל, בלי שייתקעו במכס ושניהפך לעבריינים. יש עוד כמה תחומים שבהם זה סיוט לנסות להזמין משהו, אני תקוע בשיטואציה כזו כרגע בעצמי. 

אז את יוקר המחייה זה לא יוריד. 

בעיות הלוויין, לעומת זאת, צפויות להפוך לחמורות יותר- היצרנים והיבואנים יעלו מחירים כדי לשמור על רווחיות ולהתמודד עם ההפסדים של "לא קונים כמויות כמו פעם". פלוס צמצום דגמים מיובאים כי זה פחות משתלם בימינו...

הם כבר מאימים. שאים יעבור הפטור עד 150 דולר. הם יעבירו פעילות לחול.

ואנשים שלא יודעים לקנות באינטרנט. רק יסבלו מזה.

חוץ מנעלי בית. שקניתי באינטרנט. אתר ישראלי. לא קניתי כלום מ 2021.

אני לא אדם שיכול. אין אנגלית. ולא מבין בזה. פעם בשנת 2000. קניתי דיסקים באמזון. וזה עוד שאחותי תרגמה לי לעברית. ואיך לרשום באנגלית.  היום עבדתי את זה.

רשתות מסחר מאיימות להעביר את פעילות האונליין לחו"ל כדי ליהנות מפטור ממע"מ | כלכליסט

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

אין שום סיבה שלא יעשו את זה.

אז נקבל פיטורי עובדים, פינוי מחסנים, הפסד מס גם של העובדים וגם של המחסנים הישראלים ושר האוצר מבסוט.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, yor2 כתב:

הם כבר מאימים. שאים יעבור הפטור עד 150 דולר. הם יעבירו פעילות לחול.

ואנשים שלא יודעים לקנות באינטרנט. רק יסבלו מזה.

חוץ מנעלי בית. שקניתי באינטרנט. אתר ישראלי. לא קניתי כלום מ 2021.

אני לא אדם שיכול. אין אנגלית. ולא מבין בזה. פעם בשנת 2000. קניתי דיסקים באמזון. וזה עוד שאחותי תרגמה לי לעברית. ואיך לרשום באנגלית.  היום עבדתי את זה.

רשתות מסחר מאיימות להעביר את פעילות האונליין לחו"ל כדי ליהנות מפטור ממע"מ | כלכליסט

כמו כל דבר טוב - מאיימים עלינו.

רק מייצר יותר דחיפות לבצע את זה.

לפני 12 שעות, Night Driver כתב:

אין שום סיבה שלא יעשו את זה.

אז נקבל פיטורי עובדים, פינוי מחסנים, הפסד מס גם של העובדים וגם של המחסנים הישראלים ושר האוצר מבסוט.

די נו. אי אפשר לקבל כל יומיים איום מגורם אחר שרוצה לזמבר אותנו.

רוצים שיובל ונהגוס ימשיכו לשלם ביוקר כדי שהפ ייקחו כסף לכיס. וואלק שייסגרו אני אתחיל לפרנס את נקסט 24/7.

העובדים שלהם ימצאו מקום אחר ומישהו אחר ייקח את המחסן.

עריכה:

קודם כל, רשמתי שיהיה לי בעיה עם המינוי של רומן לראש המוסד.

אבל:

1. אני מניח שהאחריות שלו לאירוע היא לא כמו של הקצין שעשה את זה, וחבל שלא סגר את האירוע בשבוע.

2.צץ סרטון שלו בצור מח"ט מבקש מהגנרלים הפחדנים הרצי הלוי ואהרון חליוה שיפעילו את זרוע היבשה, והם ושאר הגנרלים צוחקים עליו.

2.1 אם היו מקשיבים לו לא היינו ב7.10 כנראה (גם הם וגם ביבי כמובן)

2.2 זה בשילוב העובדה ש"גורם לשעבר במערכת הביטחון" מזהיר וטוען שהוא לא מתאים, גורם לי לרצות לשכוח מסעיף 1 והלוואי שיהיה ראש מוסד.

אגב חליוה, אם מתעלמים מהנופש באילת בזמן ה7.10, הוא גם נתפס נוזף בבניה שראל זצ"ל שיפרוש מקורס קצינים בסדרה בה"ד 1, אחר כך בניה נהיה מפקד סיירת גבעתי ונפל בקרב בצוק איתן.

כושל בן כושל החליוה הזה, מת על פנסיה תקציבית.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

כמו כל דבר טוב - מאיימים עלינו.

רק מייצר יותר דחיפות לבצע את זה.

די נו. אי אפשר לקבל כל יומיים איום מגורם אחר שרוצה לזמבר אותנו.

רוצים שיובל ונהגוס ימשיכו לשלם ביוקר כדי שהפ ייקחו כסף לכיס. וואלק שייסגרו אני אתחיל לפרנס את נקסט 24/7.

העובדים שלהם ימצאו מקום אחר ומישהו אחר ייקח את המחסן.

אף אחד אחר לא יקח מחסן כשהוא משלם ארנונה גבוהה משמעותית, שכר עבודה הרבה יותר גבוה ממערב אירופה ואלרי כל המיסים משלם עוד קנס של 18%.

אני בהחלט בעד להוריד רגולציה למינימום ההכרחי אבל זהה בין היבואן האישי ליבואן המסחרי. שהיבואן יתחרה בסוחרי העולם כשווה בין שווים ללא אפלייה לשום כיוון.

לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

עריכה:

קודם כל, רשמתי שיהיה לי בעיה עם המינוי של רומן לראש המוסד.

אבל:

1. אני מניח שהאחריות שלו לאירוע היא לא כמו של הקצין שעשה את זה, וחבל שלא סגר את האירוע בשבוע.

2.צץ סרטון שלו בצור מח"ט מבקש מהגנרלים הפחדנים הרצי הלוי ואהרון חליוה שיפעילו את זרוע היבשה, והם ושאר הגנרלים צוחקים עליו.

2.1 אם היו מקשיבים לו לא היינו ב7.10 כנראה (גם הם וגם ביבי כמובן)

2.2 זה בשילוב העובדה ש"גורם לשעבר במערכת הביטחון" מזהיר וטוען שהוא לא מתאים, גורם לי לרצות לשכוח מסעיף 1 והלוואי שיהיה ראש מוסד.

אגב חליוה, אם מתעלמים מהנופש באילת בזמן ה7.10, הוא גם נתפס נוזף בבניה שראל זצ"ל שיפרוש מקורס קצינים בסדרה בה"ד 1, אחר כך בניה נהיה מפקד סיירת גבעתי ונפל בקרב בצוק איתן.

כושל בן כושל החליוה הזה, מת על פנסיה תקציבית.

לא מכיר את גופמן ואין לי מושג מה רמת ההתאמה שלו. מה שאני כן יודע שזה שהוא מינוי של ביבי או היה מזכיר צבאי שלו לא מעלה ולא מוריד לרמת ההתאמה שלו.

לגבי כל שאר הדברים שכתבת אלה ספקולציות ללא שום ביסוס. התקפיות לא מעידה בהכרח על יכולת ניהול קרב וזה ששראל ז"ל היה מפקד הסיירת וגיבור לא אומר בהכרח שהיה קצין ומפקד טוב (ואין לי מושג. לא הייתי מפקד שלו ולא לחמתי תחתיו). היו הרבה גיבורים שלא מתאימים לקריירה צבאית 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...