Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 37 דקות, Night Driver כתב:

18%.

19 תכף

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 21 שעות, פריג'י כתב:

אחד מאמין במלחמת נצח

יש לי חדשות לא נעימות 

מלחמות נצח תמיד יהיו לנו כאן 

זאת לא אמונה, זאת הכרה במציאות 

פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

יש לי חדשות לא נעימות 

מלחמות נצח תמיד יהיו לנו כאן 

זאת לא אמונה, זאת הכרה במציאות 

ועדיין יש הבדל בין מלחמה פעילה ועצימה עם 90 יום מילואים למלחמה על אש קטנה עם 30 ימי מילואים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

כמו כל דבר טוב - מאיימים עלינו.

רק מייצר יותר דחיפות לבצע את זה.

די נו. אי אפשר לקבל כל יומיים איום מגורם אחר שרוצה לזמבר אותנו.

רוצים שיובל ונהגוס ימשיכו לשלם ביוקר כדי שהפ ייקחו כסף לכיס. וואלק שייסגרו אני אתחיל לפרנס את נקסט 24/7.

העובדים שלהם ימצאו מקום אחר ומישהו אחר ייקח את המחסן.

עריכה:

קודם כל, רשמתי שיהיה לי בעיה עם המינוי של רומן לראש המוסד.

אבל:

1. אני מניח שהאחריות שלו לאירוע היא לא כמו של הקצין שעשה את זה, וחבל שלא סגר את האירוע בשבוע.

2.צץ סרטון שלו בצור מח"ט מבקש מהגנרלים הפחדנים הרצי הלוי ואהרון חליוה שיפעילו את זרוע היבשה, והם ושאר הגנרלים צוחקים עליו.

2.1 אם היו מקשיבים לו לא היינו ב7.10 כנראה (גם הם וגם ביבי כמובן)

2.2 זה בשילוב העובדה ש"גורם לשעבר במערכת הביטחון" מזהיר וטוען שהוא לא מתאים, גורם לי לרצות לשכוח מסעיף 1 והלוואי שיהיה ראש מוסד.

אגב חליוה, אם מתעלמים מהנופש באילת בזמן ה7.10, הוא גם נתפס נוזף בבניה שראל זצ"ל שיפרוש מקורס קצינים בסדרה בה"ד 1, אחר כך בניה נהיה מפקד סיירת גבעתי ונפל בקרב בצוק איתן.

כושל בן כושל החליוה הזה, מת על פנסיה תקציבית.

אתה פשוט מדהים. מסיר את הכובע. היכולת שלך לשלוח בן אדם לכלא מיד!1 ואז אחרי 12 שעות להגיד שהוא צריך להיות ראש מוסד כי אנונימי לא ידוע טען שהוא ״לא מתאים״. מדהים. 👏👏👏

• אהבתי 7
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 37 דקות, Night Driver כתב:

ועדיין יש הבדל בין מלחמה פעילה ועצימה עם 90 יום מילואים למלחמה על אש קטנה עם 30 ימי מילואים.

אבל זה לא שאפשר לבחור, זה גם וגם.

מלחמה על אש קטנה זה הסיפתח למלחמה עצימה.

פורסם
לפני 18 דקות, garicho כתב:

אתה פשוט מדהים. מסיר את הכובע. היכולת שלך לשלוח בן אדם לכלא מיד!1 ואז אחרי 12 שעות להגיד שהוא צריך להיות ראש מוסד כי אנונימי לא ידוע טען שהוא ״לא מתאים״. מדהים. 👏👏👏

שים לב גם מה הטריגר לפליק פלאק הזה.

צץ סרטון.

בעד גופמן ונגד חליווה והלוי.

ואחרי זה צץ עוד סרטון, של בניה שראל.

יובל, אתה לא רואה את היד שעומדת מאחורי הסרטונים?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

מה שאני כן יודע שזה שהוא מינוי של ביבי או היה מזכיר צבאי שלו לא מעלה ולא מוריד לרמת ההתאמה שלו.

לצערי הרב זה דווקא כן מוריד. נתניהו בשלב הזה בחייו לא עושה צעד שלא קשור לתועלת האישית שלו. הוא בוחר אנשים לפי נאמנות לפני כישורים.

מעבר לזה מדובר באדם ש:

1. הקשר היחידי שלו לביון הוא הפעלה של נער בן 17 ובריחה מאחריות כשהנער היה במעצר שנה וחצי.

2. הוא אדריכל הרעיון הכושל לתת למשפחות פשע לנהל את עזה.

3. לא יודע אנגלית או שפה זרה אחרת אאלט. אבל מה זה חשוב, זה לא שראש ארגון ביון צריך לעסוק במדינות זרות.

אבל העיקר שהוא ימני דתי התקפי שנותן נאומים טובים מול הקצינים התבוסתניים הקוקסינלים מהסמול.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

אבל העיקר שהוא ימני דתי התקפי שנותן נאומים טובים מול הקצינים התבוסתניים הקוקסינלים מהסמול.

לא. הכל מתחיל ונגמר בנאמנות מוחלטת למלך. השיטה שבה ביבי בוחר שרים ומקדם מקורבים בליכוד זולגת עכשיו לתוך גופי הביטחון. בקרוב גופי הביטחון שלנו ייראו ויתפקדו בדיוק כמו הממשלה הזו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 22 דקות, פינדר כתב:

לצערי הרב זה דווקא כן מוריד. נתניהו בשלב הזה בחייו לא עושה צעד שלא קשור לתועלת האישית שלו. הוא בוחר אנשים לפי נאמנות לפני כישורים.

נכון אבל עד שלא הוכח אחרת זה לא מעלה ולא מוריד 

לפני 22 דקות, פינדר כתב:

מעבר לזה מדובר באדם ש:

1. הקשר היחידי שלו לביון הוא הפעלה של נער בן 17 ובריחה מאחריות כשהנער היה במעצר שנה וחצי.

את הנער הזה אני מכיר. רק שלא בטוח שאנונו מכירים את כל מערכת השיקולים, הלחצים וקבלת ההחלטות.

לפני 22 דקות, פינדר כתב:

2. הוא אדריכל הרעיון הכושל לתת למשפחות פשע לנהל את עזה.

3. לא יודע אנגלית או שפה זרה אחרת אאלט. אבל מה זה חשוב, זה לא שראש ארגון ביון צריך לעסוק במדינות זרות.

הוא מדבר לפחות רוסית.

לפני 22 דקות, פינדר כתב:

זה נאום ביזיון.

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, Night Driver כתב:

הוא מדבר לפחות רוסית

אוקיי. מקבל.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 54 דקות, Night Driver כתב:

נכון אבל עד שלא הוכח אחרת זה לא מעלה ולא מוריד

זו לא מקדחה במאתיים שקל, שמקסימום ילכו לפח. מדובר על תפקיד ראש המוסד.

אני לא חושב שאם הבנאדם שאתה הכי לא מעריך בעולם היה נותן לך המלצה על רופא מנתח לבת שלך, היית נותן לו ניסיון.

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

גם בשקט אנחנו במלחמה

פורסם
לפני 22 דקות, stx כתב:

זו לא מקדחה במאתיים שקל, שמקסימום ילכו לפח. מדובר על תפקיד ראש המוסד.

אני לא חושב שאם הבנאדם שאתה הכי לא מעריך בעולם היה נותן לך המלצה על רופא מנתח לבת שלך, היית נותן לו ניסיון.

יש מספיק דרכים לבדוק את הנתאמה. מי מינה אותו זו לא אחת מהן.

ואם נלך לדוגמא שנתת, אתה תוותר על רופא בעל שם עולמי רק כי מישהו שאתה לא סובל אמר שהוא טוב?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השאלה מי עוד ייעץ לו על המינוי מלבד יאיר ושרה. רוצה להאמין שגם אנשים שמבינים משהו היו מעורבים.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...