Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, EliC25 כתב:

ואני רואה את השר כץ, שהרגע פגשתי בשבעה, ואז הוא חזר ללנד קרוזר שלו, שהחנתה בחניית נכים כפולה (איפה שיש מקום למעלון), כמובן שאין לו תו נכה. זה בדיוק מה שדפוק בחברה שלנו ובמנהיגים שלה.

כמה מאבטחים יש סביבו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
Just now, SlowRide כתב:

כמה מאבטחים יש סביבו?

נראה לי הלנד קרוזר צריכה יותר מאבטחים בתכלס, בתור חביבת הקהל

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חברים לא תהיה כניסה קרקעית ביבי מזמין את כל העולם אליו והרי שנשיא צרפת ואיטליה כאן הוא לא ייכנס ..מצב הזוי

• מבאס 3
פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

כמה מאבטחים יש סביבו?

לדעתי ראיתי 2-3 ועוד מישהו שמצלם אותו בלי הפסקה

פורסם
לפני 4 דקות, gilcom כתב:

חברים לא תהיה כניסה קרקעית ביבי מזמין את כל העולם אליו והרי שנשיא צרפת ואיטליה כאן הוא לא ייכנס ..מצב הזוי

ביבי מתעסק עם קרקס התמסכנות פוליטי במקום לעשות את העבודה.

פורסם
לפני 6 דקות, gilcom כתב:

מר ביטחון מדומה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 שעות, falou כתב:

גם חובבי מין עם גמדות בהריון, אבל זו לא סוגיה מהותית.

נעלבתי מההשוואה.

• מצחיק 5
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, gilcom כתב:

מה אתה דואג, תן להם להפציץ שם כמה שניתן. אין לחץ להיכנס קרקעית. הנבלות האלה במצור. שירקבו שם תחת הפצצות עוד שבוע שבועיים ואז שלא ישאר שם מישהו עם שמיעה תקינה, יכנסו.

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

מה אתה דואג, תן להם להפציץ שם כמה שניתן. אין לחץ להיכנס קרקעית. הנבלות האלה במצור. שירקבו שם תחת הפצצות עוד שבוע שבועיים ואז שלא ישאר שם מישהו עם שמיעה תקינה, יכנסו.

תיקון, הם היו במצור עד שהכניסו להם משאיות של אספקה היום בבוקר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

חיזבאלה מאיים כל הזמן אבל לא מרחיב את התקיפות שלו בצפון כי הוא פוחד מתגובה שלנו ושל האמריקאים. כלב נובח אינו נושך. אם היו רוצים, מזמן היו פותחים חזית מלאה ב7.10 במקביל.

אומרים שהתכנית היתה שחמאס יכבוש ערים בדרום ואנחנו ננסה לכבוש אותן חזרה במשך חודשים. תוך כדי הם היו אמורים להצטרף בצפון ולכבוש שם את נהריה והסביבה.

אבל הם ראו שלמרות ההפתעה המוחלטת והאסון הענק הצבא הצליח לבלום אותם תוך כמה שעות ולחסל את כל מי שנשאר פה תוך יומיים.

הם ימשיכו להתיש אותנו בצפון, וככל שהמכה על חמאס בעזה תהיה יותר קשה ככה הם יהססו יותר לפתוח חזית.

הבעיה היא שהם איום שצריך לטפל בו, גם אם לאמריקאים יש בחירות השנה.

אני לא אוכל את הסיפור הזה שחאמס תכנן לכבוש ערים ולהחזיק אותן במשך חודשים, זה משהו שאנחנו מספרים לעצמנו כדי להרגיש יותר טוב לנוכח הכשלום האסטרטגי שלנו.

אלף-אלפיים מחבלים בלי שליטה אווירית, בלי קווי אספקה ולוגיסטיקה נגד צבא של כמה מאות אלפים עם ציוד כבד וכו... גם בפנטזיות שלהם הם לא היו מחזיקים נטו מבחינת כמות התחמושת שניתן לשאת

• רעיון טוב! 1
פורסם

תהיה כניסה קרקעית. ביידן ושאר המנהיגים מבינים את זה.

חוץ מזה שאם לא תהיה כניסה, חצי מממשלת הימין מלא מלא יפרק את הקואליציה.

Just now, MostlyWicked כתב:

תיקון, הם היו במצור עד שהכניסו להם משאיות של אספקה היום בבוקר.

פרופורציות..

זה 20 משאיות על 2 מליון איש.

זה עדיין מצור.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

חצי מממשלת הימין מלא מלא יפרק את הקואליציה.

אתה נותן להם קרדיט שיש להם עמוד שדרה או עקרונות.

הם לא יוותרו בקלות על השליטה והכסף שהממשלה הגרועה בתולדות המדינה מזרימה לבוחרים שלהם.

• אהבתי 5
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, Gavrik כתב:

אני לא אוכל את הסיפור הזה שחאמס תכנן לכבוש ערים ולהחזיק אותן במשך חודשים, זה משהו שאנחנו מספרים לעצמנו כדי להרגיש יותר טוב לנוכח הכשלום האסטרטגי שלנו

שמע אני לא יודע יותר ממך.

זה התוכניות שאומרים שמצאו עליהם, כולל מספיק תחמושת ומזון. תחשוב שאם נכבשת עיר כמו אשקלון ומחבלים מתבצרים בה עם תושבים אתה לא יכול להפציץ אותה מהאויר כדי לחסל אותם. זה לוקח המון זמן. 

אין ספק שהיה לנו חתיכת כישלון פה. רק שהנבלות כנראה ציפו לכישלון יותר גדול.

בכל אופן, את אלמט ההפתעה שלו חיזבאלה איבד. יש סיבה שהם לא יורים עלינו 1500 רקטות ביום כרגע ו"מסתפקים" בנ"טים לעבר מוצבים וישובים בגבול.

פורסם (נערך)

מחשבה שיש לי כבר כמה ימים לגבי הטעות הקריטית שחאמאס עש לדעתי בהפתעה של בוקר יום שבת:

אני התעוררתי ביום שבת בשעה שש ומשהו לקול אזעקה שלא הבנתי מאיפה היא באה ואחר כך היתה עוד אזעקה אחת(אני מאזור המרכז ), זה היה הזוי וחשוד לאחר מכן פתחתי טלויזיה והבנתי מיד שמשהו קורה כאן שהוא לא עוד ממה שהיה אלא משהו יוצא דופן(כמובן לא ידעתי עד כמה גדולה הקטסטסטרופה ,אבל זאת נראתה בעיה גדולה ישר). כמוני עוד הרבה גילו בצורה הזאת בשש בבוקר שיש בעיה חמורה ומי שיכל קפץ לאזור העוטף לעזור לכוחותינו.

תחשבו מה היה היה קורה אם לא היו את המטר טילים והאזעקות האלה שהעירו חלק גדול מהמדינה,  התגובה המאוחרת של התגבורת שהיתה כאן היתה אפילו יותר ארוכה בלפחות עוד שעתיים שלוש,  לא רוצה לחשוב מה היה קורה אז...  

עריכה אחרונה על ידי yb
  • מעניין 1

• תוכן חדש...