Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, yor2 כתב:

דיווח ב"ניו יורק טיימס": למרות דרישת ישראל - המשאיות שנכנסו לעזה לא נבדקו

אם לא למדת עדיין אז הNYT הוא יצרן די אובססיבי של פייק ניוז.

הסוגיה הישראלית היא חלק משורה של סוגיות שאתה מראש יודע שהסיקור שלהם בNYT לא עומד בשום סטנדרט עיתונאי, כשהתוכן מוכתב על ידי אג׳נדות זרות ו״עמדות מערכת״ ולא על ידי האירועים בשטח.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם

איך ננצח את המלחמה הבאה מול איראן/חיזבאללה/חמאס?

זה לא אקדח לכל דורש ולא נשק ארוך לכל תושב גבעות.

זה ליגליזציה מלאה של סמים. לא רק קנאביס. כל הסמים!

הטראומה שהביאה המלחמה לחלק גדול מהאוכלוסיה יעשה עוול נוראי אם החוק ישאר כמו שהוא.

בלי ליגליזציה, מנוע הצמיחה של ארגוני הטרור ומשפחות הפשע, ישאר על כנו והסבב הבא או המלחמה הבאה יהיה בסימן שאלה של מתי ולא אם תהיה מלחמה.

וכמובן לבטל את תקנה 380.

• מצחיק 1
  • לא הבנתי... 2
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 12 שעות, Mikelt89 כתב:

לאחר כל תקרית נ"ט או לפחות לחלקם חיזבאללה מפרסם תיעוד של הירי, גם עכשיו פרסמו, מה שקורה שם זה פשוט חוסר מקצועיות של החיילים שלנו בעמדות, רפיסות מוחלטת, הם יושבים כצאן לטבח כשממש מולם עומדים מחבלים לוקחים תזמן לכוון עליהם טילי קורנט, כשהם גלויים לחלוטין, אני לא מומחה שטח אבל מדוע לא מבחינים בהם? אין צלפים? אין תצפית? אין מפקדים? כשאומרים צה"ל הוא הצבא החזק ביותר במידל איסט אני באמת לא מבין למה לעזעזל הם מתכוונים. 

גבול לבנון הוא גבול בעייתי מאוד להגנה. המון וואדיות, כיפות שולטות שטחים מתים והדובדבן שבקצפת מלא סבך צפוף שלא מאפשר לך לראות כלום גם באור יום בהיר.
האוייב מכיר את השטח, הוא מכיר את הוואדיות הוא מכיר את השטחים המתים הוא לא טיפש.
בנוסף לקורנטים האלה טווח של 4-6 ק"מ, לא משהו שפשוט לגלות לפני שהטיל משוגר וגם אחרי.

החיילים חייבים לשמור על עצמם ולגלות עירנות גבוהה מאוד אחרת נשלם מחיר.
אני לא גנרל אבל הייתי מצפה שהיו מתחילים בפעולות כדי לחשוף את השטח, להצית שריפות. לא מבין למה לא עושים את זה.

בהקשר של עזה עברה לי היום מחשבה על כל עניין המנהרות. אני אוהב לצפות בדיסקברי בתוכנית Gold Rush, למי שלא מכיר תוכנית על מחפשי זהב.
יש להם שם משאבות מים לא גדולות מאוד, מוצר מדף כך זה נראה שיכולות להזיז אגם קטן מצד לצד בכמה שעות.
אני תוהה למה אנחנו כל כך מפחדים מהמנהרות? אי אפשר להשתלט על איזה פיר ופשוט להציף אותו באלפי גלונים של מים ולתת לחוק כלים שלובים לעבוד בשבילנו? לי נשמע שמנהרות הן מלכודת מוות למי שנמצא בהם לא פחות מלמי שמעליהם.

טוב נו אני לא גנרל. מקווה שהגנרלים חושבים על כל מני דברים.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, mikyl כתב:
לפני 5 שעות, yb כתב:

תמיד שמרנו על החלטה לגבי גורלנו בעצמנו כמו דגם לחמנו לבד

לא נכון. במלחמת המפרץ אחרי פגיעת טיל בת"א שמיר הרים מטוסים באוויר אבל החזיר אותם בחזרה לפי דרישה של בוש. ולמשך כל המלחמה אנחנו לא הגבנו למרות שעשרות ואולי יותר טילי סקאד נשלחו לעבר ישראל. באותו זמן חיילים אמריקאים עם הפטריוט היו מגנים עלינו

הלחץ האמריקאי החזק כמובן היה בהתאם לאינטרסים שלהם, אבל זאת היתה החלטה של שמיר בסוף החלטה ישראלית נטו, הרבה ביקרו אותו שלא הגבנו לכל הסקאדים האלה שנחתו עלינו ,  ללא היה כיפת ברזל, שרביט קסמים, כלום.   הפטריוט היחיד שעבד היה החטיף שוקולד,  הטילים האמריקאים פחות...

לפני שעתיים, FlicK כתב:

לקח לצבא כמה שעות טובות עד שהוא הבין מה בכלל קורה. ז"א התיאוריה שלך לא נכונה

רבים קפצו לא במסגרת צבאית ולגמרי עדו את ההבדל, סיפורים על גבי סיפורים , למשל אחת לדעתי שוטרת שבאה לעזור ונהרגה מפגיעת קסאם בשדרות, שכחתי את שמה, היא דוגמא אחת מרבות למישהי שקפצה וולנטרית לא כי אמרו לה בכל הכאוס שהיה

לפני שעה, yd b-4 כתב:

מתגלה שביבי מארח מצוין.....

אני מקוה שזה לא הפעילות היחידה שלו למרות שזה מרגיש ככה.

הלוואי והיה מוצא חצי שעה, לא יותר, לענות לשאלות הציבור במסיבת עיתונאים ישראלית... בכל זאת ראש ממשלה במדינה דמוקרטית...

הלוואי והיה פועל עניינית ומשנה מינויים בממשלה- ממנה שר  מקצועי או מנוסה  מאוד להציל את המשק מראש רגע לפני שכולם קורסים כשעוד אפשר למנוע

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 3

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

למה אנחנו כל כך מפחדים מהמנהרות? אי אפשר להשתלט על איזה פיר ופשוט להציף אותו באלפי גלונים של מים ולתת לחוק כלים שלובים לעבוד בשבילנו? לי נשמע שמנהרות הן מלכודת מוות למי שנמצא בהם לא פחות מלמי שמעליהם

גם אני חשבתי על זה. אפילו יש ים קרוב.

אבל יכול להיות שהם מחזיקים את החטופים שם.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדיוק יש ים קרוב זו הנקודה...
לגבי החטופים - נו אז? מה אתה חושב שחיל האוויר לא הולך להוריד שם חימוש שיפרק את המנהרות?
אף אחד לא הולך להשאיר שם את המטרו שלם כי אולי יש שם חטופים בוא לא נהיה תמימים.
להפך, אם תזרים מים יש סיכוי שהם פשוט יצאו משם עם החטופים, בדיוק כמו נמלים.

דרך אגב חשבתי על עוד משהו, אני לא גנרל או משהו כזה אבל ביבי ממש אוהב מזוודות עם כסף, למה מישהו לא הציע לו כמה מזוודות ושילך לעזאזל החלאה החלשה הזו?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש משהו שהוא יותר אוהב מכסף, זה להיות ראש ממשלה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל גורם במדינה הזו הוא "היחיד" שפעל בתוך כל הכאוס הזה? זו בדיחה טובה מאוד.

לא היה ניהול ולא היה מי שינהל. הכל בדיחה מצחיקה ועצובה מאוד.

שלשול אחד גדול..

Just now, SlowRide כתב:

הוא יחזיק בקרנות המזבח כל כך חזק שזה בלתי אפשרי בשבילו לעזוב את התפקיד הזה.

• אהבתי 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 31 דקות, SlowRide כתב:

זה מה שאני מנסה להגיד כבר 20 שנה... כסף זה לא הקטע שלו ולכן לעולם לא יתפסו אותו על כסף. כסף זאת בסך הכול סחורה שהוא מעביר, בתור בלדר, בין אנשים שכן אוהבים כסף טיפ טיפה יותר משליטה/כוח, בתמורה ל... כוח. זו דמות שמופיעה בשלל מחזות/יצירות דרמטיות, וכל מיני אמנים ציירו את דמותה בצורה מדויקת להפליא לפני 200/2000 שנה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, BoazB11 כתב:

שעוד מעט וכל המזבח מתפרק

מודה שזה מאוד תלוי מה יהיה במהלך המלחמה הזו.

אם מה שצריך לקרות יקרה -> חיזבאללה מצטרף לחגיגה, אז בהחלט הולכים להיות פה מראות שלא נראו מעולם במדינה שלנו.

יום כיפור כבר יתגמד לעומת מה שיהיה אם איראן את חיזבאללה את החות'ים יצטרפו לחגיגה וכמובן יתגמד לעומת השבת השחורה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 6 שעות, farkash7 כתב:

דרך אגב חשבתי על עוד משהו, אני לא גנרל או משהו כזה אבל ביבי ממש אוהב מזוודות עם כסף, למה מישהו לא הציע לו כמה מזוודות ושילך לעזאזל החלאה החלשה הזו?

אין לזה ערך אמיתי, אבל אני חושב שראיתי מאות פעמים אנשים כותבים "בואו נממן לו סיגרים, שמפניה וטיסות לכל העולם - רק בלי הרס המדינה בתפקיד רשמי". אבל זה יותר מזה, לצערי. הוא לא יפרוש בחיים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...