Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, yb כתב:

מחשבה שיש לי כבר כמה ימים לגבי הטעות הקריטית שחאמאס עש לדעתי בהפתעה של בוקר יום שבת:

אני התעוררתי ביום שבת בשעה שש ומשהו לקול אזעקה שלא הבנתי מאיפה היא באה ואחר כך היתה עוד אזעקה אחת(אני מאזור המרכז ), זה היה הזוי וחשוד לאחר מכן פתחתי טלויזיה והבנתי מיד שמשהו קורה כאן שהוא לא עוד ממה שהיה אלא משהו יוצא דופן(כמובן לא ידעתי עד כמה גדולה הקטסטסטרופה ,אבל זאת נראתה בעיה גדולה ישר). כמוני עוד הרבה גילו בצורה הזאת בשש בבוקר שיש בעיה חמורה ומי שיכל קפץ לאזור העוטף לעזור לכוחותינו.

תחשבו מה היה היה קורה אם לא היו את המטר טילים והאזעקות האלה שהעירו חלק גדול מהמדינה,  התגובה המאוחרת של התגבורת שהיתה כאן היתה אפילו יותר ארוכה בלפחות עוד שעתיים שלוש,  לא רוצה לחשוב מה היה קורה אז...  

לקח לצבא כמה שעות טובות עד שהוא הבין מה בכלל קורה. ז"א התיאוריה שלך לא נכונה.

המטח נועד להסיח את דעת ישראל בזמן שהם מפוצצים את הגדר ופורצים את היישובים.

בשעות הראשונות מי שנלחם היו אלה אותם חבר'ה בכיתות כוננות ביישובים וחיילים במוצבים.

הכוח הראשון שהגיע היה כוח מוטס שהגיע רק אחרי כמה שעות.

מה שקרה זה בדיוק מה שאתה לא רוצה לחשוב.

עריכה אחרונה על ידי FlicK

פורסם
לפני 10 דקות, FlicK כתב:

לקח לצבא כמה שעות טובות עד שהוא הבין מה בכלל קורה. ז"א התיאוריה שלך לא נכונה.

המטח נועד להסיח את דעת ישראל בזמן שהם מפוצצים את הגדר ופורצים את היישובים.

בשעות הראשונות מי שנלחם היו אלה אותם חבר'ה בכיתות כוננות ביישובים וחיילים במוצבים.

הכוח הראשון שהגיע היה כוח מוטס שהגיע רק אחרי כמה שעות.

מה שקרה זה בדיוק מה שאתה לא רוצה לחשוב.

הכוח הצבאי הראשון היה כוח מוטס.

בפועל המחבלים נתקלו בעוד ועוד אזרחים חמושים, מילואימניקים ואנשי יחידות מיוחדות בחופשה שעלו על רכב ונסעו לדרום. 

כל אחד מהם חיסל כמה וכמה מחבלים, מי שנפל בדרך לקח איתו איזה 2-3 נאצים.

לפני כשעה, Gavrik כתב:

אני לא אוכל את הסיפור הזה שחאמס תכנן לכבוש ערים ולהחזיק אותן במשך חודשים, זה משהו שאנחנו מספרים לעצמנו כדי להרגיש יותר טוב לנוכח הכשלום האסטרטגי שלנו.

אלף-אלפיים מחבלים בלי שליטה אווירית, בלי קווי אספקה ולוגיסטיקה נגד צבא של כמה מאות אלפים עם ציוד כבד וכו... גם בפנטזיות שלהם הם לא היו מחזיקים נטו מבחינת כמות התחמושת שניתן לשאת

אירועי בני הערובה/התבצרות העיקריים היו תחנת המשטרה בשדרות, בית באופקים וחדר האוכל בקיבוץ בארי.

דמיין עוד 40-50 נקודות בשליטה של מחבלים נאצים עם 15 בני ערובה בכל נקודה. סיוט.

לפי דעתי הם פשוט היו בהלם שאין מולם צבא, במדריכים שלהם היו זמנים מוערכים להגעה של כוחות תגבור שנעו בין 3 ל-5 דקות.

ההסברים היו איך להשתלט על בני ערובה, להתחיל לבצר את הנקודה עוד ועוד תוך כדי קרב ולחסל כל מי שנראה להם סיכון מתוך בני הערובה.

הם גם השתמשו אולי ב-15 או 20 אחוז מכמות האמלח שהביאו איתם.

במקום שיהיה חודש מלחמה בשטח ישראל, עם נזק תדמיתי ושבירת מורל של העם, הם רצחו 1400, חטפו 200, אבל איחדו את העם הזה ברמה שלא נראתה פה שנים, המוטיבציה בשמיים ויש פה סוף סוף סיכוי לטחון לחמאס את הצורה בלי שאף אחד יעצור (וגרטה יכולה ללכת לחפש מי ידחף לה עץ מנגו).

לפני שעתיים, EliC25 כתב:

ואני רואה את השר כץ, שהרגע פגשתי בשבעה, ואז הוא חזר ללנד קרוזר שלו, שהחנתה בחניית נכים כפולה (איפה שיש מקום למעלון), כמובן שאין לו תו נכה. זה בדיוק מה שדפוק בחברה שלנו ובמנהיגים שלה.

מקווה שקיללת אותו.

חייל מילואים קילל את ביבי, הגיע נגד מסריח ודחף אותו אחורה. הבן אדם איבד 3 חברים, מי אתה בכלל שתדחוף אותו ועוד בשביל האפס הזה.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני כשעה, yb כתב:

תמיד שמרנו על החלטה לגבי גורלנו בעצמנו כמו דגם לחמנו לבד

לא נכון. במלחמת המפרץ אחרי פגיעת טיל בת"א שמיר הרים מטוסים באוויר אבל החזיר אותם בחזרה לפי דרישה של בוש. ולמשך כל המלחמה אנחנו לא הגבנו למרות שעשרות ואולי יותר טילי סקאד נשלחו לעבר ישראל. באותו זמן חיילים אמריקאים עם הפטריוט היו מגנים עלינו. 

לפני כשעה, David32 כתב:

אתה מוכן ללכת להגיד את זה למשפחות ששוכלות את הבנים שלהם עכשיו? לפצועים?

ואתה תהיה מוכן להגיד את זה למשפחות שיהיו שכולות בעקבות מלחמה על מלא עם חיזבאללה? 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

מקווה שקיללת אותו.

היה לי כבוד לבני המשפחה של חבר שלי, שאיבדו 3 ילדים.

• אהבתי 6
  • מבאס 1
פורסם
לפני 1 דקה, EliC25 כתב:

היה לי כבוד לבני המשפחה של חבר שלי, שאיבדו 3 ילדים.

קודם כל משתתף בצערם.

דבר שני, בחוץ, הם לא צריכים לראות. על החנייה הכפולה או משהו.

אנשים דוחים בעלי אפס כבוד עצמי ואפס כבוד לאזרחים.

פורסם

הייתי עם חבר שלי האבל, בחוץ, בזמן שיש עוד עשרות בני משפחה בחוץ (היו בכל רגע נתון בערך 300 איש בשבעה, משפחה תימנית)

פורסם (נערך)

מתברר שלא בדקו תמשיאות שנכנסו. מבזקון.

https://www.ynet.co.il/news/article/hkuxs5wm6

דיווח ב"ניו יורק טיימס": למרות דרישת ישראל - המשאיות שנכנסו לעזה לא נבדקו

לפי דיווח ב"ניו יורק טיימס", 20 משאיות הסיוע ההומניטרי שנכנסו לרצועת עזה לא עברו בדיקה, חרף דרישת ישראל. במקביל, באו"ם ציינו כי "צריך לבדוק" את משאיות הסיוע הבאות בטרם ייכנסו לרצועה, כך שלא ישמשו להברחת כלי נשק. "אנו מנהלים דיון קשוח אך הוגן עם ישראל בנוגע למנגנון הבדיקה", נמסר.

עוד דבר. שכנה בבניין שאבא שלי גר. שבועיים לא בעבודה. הביאו חלק מהעובדים.

והוצאו אותה לחלת לחודש. השבועיים שלו הייתה בעבודה. תקבל חלק חופשה.

חלק המעסיק ישלם. וזה עסק בחדרה.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 2 דקות, yor2 כתב:

מתברר שלא בדקו תמשיאות שנכנסו. מבזקון.

https://www.ynet.co.il/news/article/hkuxs5wm6

דיווח ב"ניו יורק טיימס": למרות דרישת ישראל - המשאיות שנכנסו לעזה לא נבדקו

לפי דיווח ב"ניו יורק טיימס", 20 משאיות הסיוע ההומניטרי שנכנסו לרצועת עזה לא עברו בדיקה, חרף דרישת ישראל. במקביל, באו"ם ציינו כי "צריך לבדוק" את משאיות הסיוע הבאות בטרם ייכנסו לרצועה, כך שלא ישמשו להברחת כלי נשק. "אנו מנהלים דיון קשוח אך הוגן עם ישראל בנוגע למנגנון הבדיקה", נמסר.

מדינה של ליצנים.

יש לנו "מזל" שחמאס פתח במתקפה ולא חיזבאללה-איראן.

אחרת יש מצב שהיו כובשים חלק נכבד מהצפון.

מקווה שהצבא למד את הלקח. 

ברמת מנהיגות. צריך להחליף 120 חברי כנסת.

לא חושב שיש מישהו שלא אחראי למחדל.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

.

פורסם
לפני 20 דקות, om2 כתב:

ברמת מנהיגות. צריך להחליף 120 חברי כנסת.

לא חושב שיש מישהו שלא אחראי למחדל.

אז צריך להחליף את העם ישראל. כי אנחנו בחרנו אותם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

'קונים אותנו עם קצת כפרה קצת חביבי

לא מאמין לאף אחד, בטח לא לביבי.

אנחנו יודעים להתלונן ולשנוא שנאת דם

אבל אנחנו הדפוקים כאן, כי פאקינג מי בחר אותם?'

• אהבתי 1
פורסם

יכול להיות פייק ניוז.   ישראל אחשב מכחישה שהמשיות לא נבדקו. מבזקון.

https://www.ynet.co.il/news/article/s1flcjbfp

בישראל מכחישים שמשאיות הסיוע לא נבדקו: "יש לנו יכולת לוודא מה הוכנס"

מתאם פעולות הממשלה בשטחים הכחיש את הטענות כי משאיות הסיוע ההומניטרי שנכנסו לרצועת עזה ממצרים לא נבדקו לצורך מניעת הברחת כלי נשק. "לבקשת הממשל האמריקני, הוכנס היום לדרום הרצועה דרך מעבר רפיח סיוע הומניטרי המכיל מים, מזון וציוד רפואי בלבד. כלל הציוד נבדק טרם כניסתו לעזה, ונדגיש כי בידי ישראל היכולת לוודא שלא הוכנס או הוצא שום דבר אחר מלבד האמור לעיל", נמסר.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...