Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

פינדר, זה כלום.

זה לא כלום. זה רק מה שמדווח ורק בחברות זרות.

באלעל זו תופעה נפוצה ביותר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

לא נמאס לך לצאת עילג, לא נמאס?

איפה כתבתי שזה לא קיים?   כתבתי שזה לא משהו קיים כמעט בכל טיסה.

ומה זה מגוכחת?   זה כמו מתנבחלים???

אוי, חטפת התמוטטות עצבים?

אני שמח שאתה מסכים איתי שאתה שקרן. עכשיו אתה תהיה מוכן להפסיק לשקר?

להיתפס על שקר  פעם אחר פעם אחר פעם, זה יותר פאתטי מהנאשם בפלילים.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 4 דקות, garicho כתב:

😂😂😂😂😂

עצה לגב' גרב:   

טלי קרון מבין ענייך.

• מצחיק 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

😂😂😂😂😂

ההשקה היום מספקת עוד פנינים: 

Screenshot_20230817_183939_Chrome.thumb.jpg.59360b782d14180c2a8c1cc020c2c143.jpg

• מצחיק 1
פורסם
לפני שעה, garicho כתב:

😂😂😂😂😂

image.thumb.png.d34be0d0f21cf2ae178eca833dd8173f.png

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

image.thumb.png.d34be0d0f21cf2ae178eca833dd8173f.png

התבקש..

MemeKing(4).png.3342e58ed5386d7486bcdcb1ab642b5a.png

• מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא מסכים עם ה"הם פוגעים בהיטחון המדינה".

הם לא חייבים לביטחון המדינה כלום כי את חלקם הם נתנו ונתנו כבר הרבה מעבר. 

המדינה מבקשת מהם תרומה וכשאתה רוצה שמישהו יתרום לך אתה צריך לגרןם לו לרצות. במקרה הזה המדינה ידעה שהיא גורמת להם לא לרצות, חברי הממשלה קיללו אותם והסיתו נגדם, ידעו את התוצאה ובכל זאת בחרו להמשיך.

כמו כמעט כל דברבחיים לכל דבר יש מחיר ואנחנו בוחרים אם לשלם את המחיראו לוותר בהתאם לכדאיות. כאן הממשלה בחרה במודע לשלם את מחיר הפגיעה בצבא (יחד עם שאר המחירים של המהלך) כדי לקבל את ההפיכה.

הם יכלו ללכת למשאל עם או הסכמה רחבה ולסגור את הסיפור. אין להם למי לבוא בטענות אלא לעצמם.

• אהבתי 7
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

meh אחד גדול, וכמה נקודות.

מי שהתחיל את תהליך השלום עם הפלסטינאים, זה שמיר, וזה עצר את האינטיפדה הראשונה, שמשום מה הימין נוטה לשכוח.

כל הכבוד לביבי על הראיון מ-1993. אבל לא נשכח לו את ההופעה בהפגנה ליד ארון הקבורה, ואת איך שהקדנציה של רבין הסתיימה באמת.

לא נשכח גם מה ראו בבית משפחת סגל כבעיה האמיתית עם רצח רבין: הפסקת בנייה בהתנחלויות.

אין הבדל עקרוני בין טייסים שמסרבים להתנדב, למישהו שסרב לקחת חלק בהתנקות או מלחמת לבנון, למעט זה שהטייסים מצפים, אולי, לזה שלהם תהייה יותר השפעה. ואני לא רואה בעיה בזה.

כל זה בצד: אני חושב שיש כאן תהליך מופרע לחלוטין שצריך לדבר עליו. אני קורא כבר שנים פרשנים וסוציולוגים שמסבירים שבציונות הדתית איכשהו הגיעו למסקנה שזה תורם להוביל את עם ישראל. אולי זה נכון ואולי לא, אבל אני חושב שאפשר לראות סממנים לזה כבר לא מעט שנים, גם עם זה שיש יותר בוגרי בהד אחד דתיים למשל. ואני חושב שחלק ממה שסגל ודומיו חווים עכשיו, זה תהליך איטי של הבנה, שאיש מאיתנו, החילוניים הליברלים, לא באמת זקוק או רוצה לחיות תחת הובלה של פנטים דתיים. ואיש מאיתנו לא רואה בהם קבוצה ערכית מדי וגם לא משתוקק לשמוע מהם על המסורת והדת וא"י השלמה והתנחלויות כהמשך ישיר לקיבוצים והמושבים של העליות הראשונות.

לדעתי מצטבר שם איזה כעס ואכזבה מסיפור שהם סיפרו לעצמם ואין לו אחיזה במציאות. והם באמת לא מבינים איך זה שחילוניים גמורים לא משתוקקים ללכת להקריב את עצמם על מזבח ההתנחלויות וארץ ישראל השלמה. וכנראה גם רואים בזה איזו הפרת חוזה, שאיש לא חתם עליו, מולם. לטובת כולנו, אני מקווה שהשפויים במחנה הדתי יעצרו ויבינו שאנחנו לא שותפים לפנטזיות משיחיות וחלומות על משיח. לא יודע אם במשפחת סגל מסוגלים לזה. אבל אולי אחרים כן.

• אהבתי 7
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.facebook.com/100044428239746/posts/pfbid0Wunicu62pQXbrYVy2UXUNtVwidNuK3yZAE68ANSK177pS3hGgkcuJ67mvEmNsYwzl/?mibextid=Nif5oz

כן, יודע, שופר וכל זה. אבל תנסו לקרוא בנייטרליות.

קודם כל, היא עיתונאי רציני ביותר ולא שופר או שפוט של אף אחד. 

דבר שני, הוא צודק. 

על פניו. 

עקרונית 

יש לי גם חוסר נוחות מהותי. 

אבל 

מה שקורה בחקיקה הוא ניסיון להגדיר מחדש את חוקי המשחק, ואם אתה עושה את זה בלי הסכמה גורפת של רב מוחלט של השחקנים - אז אין משחק. 

כל ילד לומד את זה ויודע את זה, אינטואיטיבית. 

העניין הוא שסגל לא חושב ששינויי החקיקה המוצעים כ"כ מהותיים. 

אני חושב שעל שיתוק מערכת המשפט לצורך הכפפתה לקואליציה בשילוב מינוי גורמים יודונאצים להוביל את כוחות הביטחון וההתנהלות בשטחים - הולכים עד הסוף.

וזה האירוע  

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...