Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ליצמן, ליברמן, כולם מושחתים...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
איזה ליברמן? שלנו?? לא נכון!

הרגע הזה שרואים מה שרוצים לראות במקום מה שכתוב בפועל.

(לא שיש לי ספק שליברמן מושחת עד היסוד גם כן)

פורסם
לא שזה ישנה למי ממצביעיו, אבל, תשתית ראייתית נגד ליצמן על הצעת שוחד והפרת אמונים.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5564545,00.html#autoplay

הרוויח עוד מנדט.

"תופרים לו תיק! מפלילים אותו! השם יחזק אותו ויציל אותו מצפורני השמאלנים ועוכרי ישראל! :x"

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
אין בליכוד חברי כנסת עם עמוד שדרה. יש כאלה 2-3 שאפסנו אותו עד יעבור זעם בלפור, מתי שזה לא יהיה.

מטרת קמפיין החתימה היא אחת - לאותת לבוחרי ליכוד סולדי נתניהו להצביע ליכוד ולא לבזבז קולות בהצבעה למועמד שמבטיח "ליכוד כן-נתניהו לא".

אני לא יודע למה, אבל לא פעם ולא פעמיים שמעתי מאנשים שמתחילים לחשוש להצביע שוב מחל שטענו: שאילו גדעון סער יהיה יו"ר, יהיה להם יום נוח לשלשל את המעטפה עם הפתק הזה.

אבל אני יכול להגיד על חבר כנסת אהוב אחר, שבמקרה היה שר שעשה כמה דברים טובים ששמו ישראל כ"ץ: הגדיל את הכבישים הבינערוניים באזורי הפיריפריה השונים, הצליח להקים 2 נמלים אזרחים פרטים מול 2 נמלים בבעלות המדינה (או יותר נכון, עד לא מזמן ליו"ר ועדי העובדים).

אני מניח שתוך רגע תמצא גם טעויות של כץ. אבל אדם שעושה בטוח טועה במהלך הדרך. לא סתם הוא אהוד בליכוד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כץ אמנם יכול לזקוף הישגים לזכותו, אבל בוא לא נגזים.

כמה שנים הוא שר תחבורה? לא מעט.

האם ברמה הכללית בעיית הפקקים נשארה, קטנה או החמירה בתקופת כהונתו? החמירה.

אז הוא בנה הרבה מחלפים וכבישים וגם פתח קו רכבת (די מקרטע ולא ישיר) מת"א למרכז י-ם. זה כמובן עדיף מכלום, אבל זאת העבודה שלו ולא מדובר בצעדים יוצאי דופן וחדשניים ששיפרו את המצב בצורה משמעותית. עוד כביש ועוד מחלף מקלים על העומס לעוד כמה שנים, אבל בינתיים עולות עוד ועוד מכוניות על הכביש וצריך לשפוך עוד ועוד אספלט כדי לשחרר את הסתימה.

התחבורה הציבורית עדיין במצב תחת לעומת מדינות מפותחות אחרות ורק לאחרונה מתחילים לעשות משהו בנידון, למרות שכמה שנים הוא היה בתפקיד?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
כץ אמנם יכול לזקוף הישגים לזכותו, אבל בוא לא נגזים.

כמה שנים הוא שר תחבורה? לא מעט.

האם ברמה הכללית בעיית הפקקים נשארה, קטנה או החמירה בתקופת כהונתו? החמירה.

אז הוא בנה הרבה מחלפים וכבישים וגם פתח קו רכבת (די מקרטע ולא ישיר) מת"א למרכז י-ם. זה כמובן עדיף מכלום, אבל זאת העבודה שלו ולא מדובר בצעדים יוצאי דופן וחדשניים ששיפרו את המצב בצורה משמעותית. עוד כביש ועוד מחלף מקלים על העומס לעוד כמה שנים, אבל בינתיים עולות עוד ועוד מכוניות על הכביש וצריך לשפוך עוד ועוד אספלט כדי לשחרר את הסתימה.

התחבורה הציבורית עדיין במצב תחת לעומת מדינות מפותחות אחרות ורק לאחרונה מתחילים לעשות משהו בנידון, למרות שכמה שנים הוא היה בתפקיד?

אשאל אותך שאלה: האם היה שר תחבורה שעשה שינויים כמו שישראל כץ?

אני חושב שהישגים של ישראל כץ הם משום שהוא גם ראה לטווח הארוך וביקש להיות שר תחבורה לתקופה ארוכה, בשביל להציג את השינויים שהוא עושה. כלומר, האם נכון לתת למישהו לחבר כנסת להיות שר לתקופה בת 4 שנים או 10 שנים? האם יהיו הישגים שונים בין השרים?

הרי בסופו של דבר, המטרה היא אותה מטרה: לשרת את הציבור (הרי צריך להציג משהו בתקופה ששר עשה משהו).

פורסם (נערך)

ישראל כץ עשה לטובת ישראל כץ. אוהבים לקרוא לו "בולדוזר" כי הוא מזיז, בהחלט מזיז- לצד שלו.

פרויקטים בגודל חסר תקדים לסלילת כבישים והקמת מחלפים, רק חבל שזה לא מה שישראל צריכה (או הייתה צריכה), אלא מה שמרוויח הון פוליטי.

בשתי קדנציות אפשר לגזור סרטים מעל המון מחלפים, ואפשר לצבוע הרבה קוים ב "מפת הכבישים החדשים", אבל אי אפשר לגזור סרט מעל רכבת תחתית לדוגמה, ולא מעל קו רכבת כבדה משמעותי (ושאף אחד לא יגיד ת"א ירושלים- זה נכנס לשלב ביצוע לפני מעל עשור. כץ פשוט היה שם כדי לגזור את הסרט מוקדם מדי כי הבחירות כבר ריחפו ברקע, ואיך זה נגמר כולנו יודעים)

ההשקעה הגדולה בהחלט בתחב"צ התחילה איפושהו בחצי השני של הקדנציה השניה, אחרי שהוא כבר ביסס את מעמדו כחבר מרכז ליכוד חזק עם עיניים לכיוון משרד רה"מ. כץ לא טיפש והוא יודע שאת הבלאגן הזה עדיף להשאיר לעוקבו בתפקיד, שלא בטוח שיוכל בכלל לגזור את הסרט.

הוא גם התחמק יפה מאוד מקליע גדול ורציני בדמות שדה"ת רמון- היה שם כדי לדחוף להקמתו, להתהלל בתהליך בנייתו (היחסית מהיר בקנה מידה ישראלי, למרות שהיו עיכובים), לגזור את הסרט מול הטרמינל היפה, ולא להיות במשרד התחבורה בזמן שהפרויקט הופך לפיל לבן.

-לא שאני אומר לרגע שהוא עשה רק רע או לא עשה כלום. הרפורמה לאיזורים באוטובוס מבורכת וחוסכת הרבה בלאגן. עכשיו רק שנעבור למערכת מודרנית במקום הבדיחה שנקראת רב קו.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אשאל אותך שאלה: האם היה שר תחבורה שעשה שינויים כמו שישראל כץ?

אני חושב שהישגים של ישראל כץ הם משום שהוא גם ראה לטווח הארוך וביקש להיות שר תחבורה לתקופה ארוכה, בשביל להציג את השינויים שהוא עושה. כלומר, האם נכון לתת למישהו לחבר כנסת להיות שר לתקופה בת 4 שנים או 10 שנים? האם יהיו הישגים שונים בין השרים?

הרי בסופו של דבר, המטרה היא אותה מטרה: לשרת את הציבור (הרי צריך להציג משהו בתקופה ששר עשה משהו).

אענה לך בשאלה: האם הפרוייקטים שהוא קידם הביאו לירידה כללית בעומסי התנועה במהלך כהונתו?

כדי לשפוט את טיב העשייה צריך להסתכל על התוצאות. בסופו של דבר, היום יש יותר פקקים ממה שהיה לפני 10 שנים.

לפני 10 שנים התחבורה הציבורית היתה תחת, היום היא קצת פחות תחת אבל עדיין תחת.

סה"כ לא מרשים במיוחד ל10 שנים. not great not terrible.

נכון שאם לא היו בונים את כל הכבישים והמחלפים שבנו המצב היום היה בלתי נסבל אבל להעביר את הבעיה למקום אחר זה לא הפיתרון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

מזכיר לי כשהייתי עוזר מחקר.

נתנו לי קובץ באקסל של 70,000 שורות שבו הייתי צריך לבדוק משהו כמו "כל פעם שיש מספר מעל 5 בתא, לרדת תא אחד ולקחת שתי עמודות שמאלה, ולהקליד "1"".

אמרו לי שיש לי שבועיים וישלמו לי משהו מקביל ל18 שעות עבודה.

לקח בערך 30 שניות לייצר את הפונקציה הזו באקסל ולעשות את זה אוטומטית.

ככה זה כשיש משאבים וחייבים לבזבז אותם ולהראות הפסד, כדי לקבל יותר כסף בתקציב הבא.

פורסם

זה שילוב של רצון לבזבז משאבים ועובדים ברמה מאוד נמוכה.

לך לקח 30 שניות לייצר פונקציה באקסל. לעובד מדינה זה נשמע כמו להנחית חללית על מאדים.

פורסם

לאן נעלמו הסטנדרטים מהעבר ?

קואליציית החשודים של נתניהו

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5565411,00.html

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לאן נעלמו הסטנדרטים מהעבר ?

קואליציית החשודים של נתניהו

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5565411,00.html

מדהים שכדי להיות מורה עם משכורת זעומה אשתי הייתה צריכה להוציא תעודת יושר ותעודה של העדר עבירות מין אבל כדי להיות חבר כנסת בכנסת ישראל לא צריך העדר עבר פלילי, פשוט הזוי.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...