Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני צריכה עזרה. יש לי רכב פיאט פונטו2005 ונעלמו לי 2 מתוך 3 המפתחות שהיו לי. המפתח שנשאר לי הוא בעיתי והוא לא פותח דלתות רק מתניע והשלט גכ לא פועל. השאלה;

1.האם ניתן לשכפל מפתח בעיתי?

2. מה המחיר הכי זול שאני יוכל להשיג על שכפול מפתח(כי אולי אני לא מבינה את החשיבות של לשכפל במוסך פיאט מקורי)

3. האם יש בזה סיכון? קראתי שיש סוגי שכפול שיכול להזיק לי למחשב הרכב. האם אני צריכה להיזהר או לשים לב למשהו,?

אני מממש ישמח אם מישהו יענה לי תודה!!!

פורסם

יעל שלום,

ניתן לשכפל את המפתח הבעייתי. רוב הסיכויים שאפשר גם לתקן אותו ולהשמיש את השלט שעליו מחדש. כך תחסכי כמה מאות שקלים.

לגבי סיכונים - יש בהחלט סיכון בשכפול מפתח מקורי. המנעולן שאליו תפני יתחבר לרכב ועלול לפגוע במחשב הרכב. כדי להימנע מומלץ לגשת למנעולן שיש לו ציוד מקורי ולא סיני (לא להתבייש לשאול בטלפון) ורצוי מאד שיהיה גם בעל כתובת ועסק פיזי, ולא מנעולן שעובד רק מניידת.

פורסם

שלום יעל

ניתן לתקן את השלט גם ללא הגעת הרכב אך כדי לבדוק לאחר התיקון עדיף להגיע עם הרכב .

אולם כדי לשכפל מפתח נוסף חייבים להגיע עם הרכב

בברכה

שוקי לוי :-D

פורסם

שלום לכולם.

קודם כל אני די חדשה בפורום ואני ממש נהנית פה יש פה אנשים טובים שאוהבים לעזור.יש עם מי לדבר בהחלט. אז כל הכבוד לכם.

אז ככה; לפני כמה ימים כתבתי שעש לי רכב פיאט פונטו 2005 ונעלמו לי 2 זוגות מפתחות (לצערי!)

נשאר לי מפתח אחד שעד עכשיו היה רק פותח דלתות או סוגר ופתאום הוא לא פותח ולא סוגר-רק מתניע.

הייתי אצל אחד שמשכפל מפתחות והוא ניסה לשים לי שמן חלודה וזה עזר רק שהמפתח פותח את הדלתות לא נועל.

הוא הציע לי לשכפל בלי אימבולייזר כדי לראות אם זה בעיה במפתח וגם למפתח שהוא שכפל יש את אותה בעיה(כמובן שלא שכפלתי עם הצ׳יפ אלא משו זול רק לדלתות)

הבנאדם אמר לי שאין לא מושג הוא חושב שזה בעיה בחשמל (הוא לא מתעסק בתחום רק מוכר ומשכפל)

בקיצור הפחד שלי שאם אני ירצה לשכפל עם אימבולייזר זה יהיה אותו דבר בקטע של הנעילה וסתם זרקתי כסף.

1.מישהו מכיר את הבעיה?

2.מה אתם מציעים לי -חוץ ממלכת למוסך

3. ובלי קשר; כמה הכי זול היום שאני יכולה להשיג שכפול של מפתח עם אימבולייזר

תודה לכל מי שיענה לי!

פורסם

ישנה האופציה האקזוטית: הוספת שלטי נוחות (אפשר למצוא כולל התקנה ב-200 שקל)

האם המפתח מתפעל את דלת הנוסע?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

האם כשאת נמצאת בתוך הרכב את מצליחה לנעול ולפתוח את כל הדלתות באמצעות כפתור הדלת של הנהג?

שלטי נוחות אלה שלטים לפתיחה ונעילה של הרכב מרחוק, בלי להכניס את המפתח למנעול:

%D7%A9%D7%9C%D7%98%D7%99%20%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA9.jpg?id=9803457

אם הנעילה המרכזית שלך תקינה, תוכלי להתקין שלטי נוחות ובכך לא תצטרכי יותר לפתוח ולסגור את הרכב במפתח.

כמו שאמרתי, אפשר למצוא שלטי נוחות כולל התקנה ב-200 ש"ח.

פורסם

כן הכפתורים הראשיים עובדים מבפנים. אז זה אומר שאין לי בעיה בחשמל?

בקשר לשלט זה רעיון אני אבדוק את זה. ממש תודה!!

פורסם

לפי מה שאת אומרת תוכלי להתקין שלטים כאלה בלי בעיה.

אם תחליטי להתקין שלטים, תנסי ליצור קשר עם מי שקרוב אליך מהרשימה הזו

הדיל אמנם נסגר, אבל סביר להניח שיסכימו לתת לך את המחיר שפורסם.

פורסם

תודה לך!!! אני יבדוק עכשיו.. אבל אני עדיין לא יודעת אם לא עדיף כבר לשכפל או אם בכלל ניתן כי אני רוצה למכור את האוטו ואני לא יודעת אם זה יפריע למישהו שזה שלט ואי אפשר במפתח..

אני יחשוב מה לעשות ואני ינסה לברר בעוד מקומות אם אפשר לשכפל מפתח לא ממש תקין

פורסם

אם הבעיה מופיעה רק בדלת אחת, סביר להניח שהבעיה היא בצילינדר שבדלת ולא במפתח.

אם הבעיה מופיעה בשתי הדלתות הקדמיות, סביר שהבעיה היא אכן במפתח, שנפגם או שהוא בעצמו לא מקורי ומהווה שכפול לא מדוייק של המקור.

תבדקי עם מנעולן רציני והוא ידע ישר לענות. אם הבעיה במפתח ניתן לשכפל מפתח זהה למקורי על פי קוד שאמור להיות על כרטיס מיוחד (יש לך?). אם הבעיה בצילינדר אז שלט נוחות יכולה להיות אפשרות חכמה לפתרון הבעיה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
אני ישמח אם מישהו יענה לי פה

האם אפשר לשכפל מפתח לא תקין למפתח תקין (אימיבולייזר) תודה

יעל, איחדתי לך את השרשורים. נא לא לפתוח שרשור חדש בכל פעם שאת רוצה להרחיב את השאלה המקורית. זה יוצר באלגן עד כדי כך שאת בעצמך לא שמה לב לעובדה שפאר המנעולים כבר ענה לך על השאלה.

כן, אפשר לשכפל מפתח לא תקין ואצל מנעולן טוב אפשר גם לתקן את המפתח המקולקל כך שיהיה תקין (וכך לחסוך שכפול מיותר).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...