Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן שמתי לב שהפנסים הקדמיים של ההונדה שלי דהויים ושחוקים והם בקושי מוציאות אור.

אחרי חיפוש באינטרנט מצאתי בן אדם שמתעסק עם חידוש פנסים באמצעות ליטוש הפנס והדבקת ציפוי שקוף מיחוד לפנס שישמור עליו מדהייה בעתיד.התקשרתי אליו וקבעתי איתו מתי להגיע כדי לעשות את זה ,הגיע היום ונסעתי אליו

הוא התחיל לשייף את הפנס ותוך כדי העבודה מתברר שהבן אדם עוסק גם בחלונות כהים לרכב,ציפוי קרבון,ציפוי מט ועוד .

אחרי ששייף את הפנס הוא עשה עליו פוליש עם מכונה,הפנס היה נראה חדש ונקי,אחרי השיוף עם הכונה הוא הדביק מדבקה שקופה ומיוחדת לפנסים מפניי דהייה . העבודה יצאה מצויינת ואני מאוד ממליץ על הבחור ! מי שרוצה את הטלפון שלו שישלח לי הודעה בפרטי.

הנה תמונות מהעבודה :

IMG_0571[1].JPG

IMG_0572[1].JPG

IMG_0573[1].JPG

IMG_0574[1].JPG

פורסם

אצלי בדובלו גם היה סוג של ציפוי,אבל הוא התחיל להתקלף ומאוד קשה היה להוריד אותו עם עם נייר ליטוש,כך שאני לא יתודע עד כמה הציפוי מגן באמת,בכול אופן העבודה יצאה ממש טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יצא ממש טוב, תשלח לי בפרטי את המחיר והטלפון בבקשה

"Simply Clever"

מתגלגל ב 2005 Skoda Fabia I Sedan 1.4 16V Comfort

האשה ב Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Executive 2007

פורסם
יצא ממש טוב, תשלח לי בפרטי את המחיר והטלפון בבקשה

כנ"ל :) , ובאמת יצא טוב.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

נראה כמו פרסומת סמויה, אם מתייחסים לעוד שרשור שנפתח ע"י דני11 עם מזדה6... תסתכלו בתמונות על הרצפה, רואים שמדובר באותו המקום. ממתין לעוד משתמש חסום. אהבתי שהמנהלים עלו עליו די מהר.

פורסם

אכן פרסומת סמויה ואכן אין טעם לשלוח לו הודעות פרטיות כי להגיב לכם הוא לא יוכל.

אבל השארתי את ההודעה כדי שתוכלו לקבל רעיונות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...