Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח בשבילך.

אם אתה מעוניין לבנות מעגל קצת יותר מסובך עם אפשרות של שליטה טובה על עוצמת התאורה תודיע לי על גבי הפורום.

איזה כייף לי :)

פורסם
יש דרך מומלצת אחרת ? [בישביל להשכיל ולא להטעות אחרים שוב]

ניתן לשלוט על עוצמת התאורה בשתי שיטות מומלצות והם:

1. מעגל שליטה מבוסס PWM.

2. מעגל שליטה בעזרת בניית מקור זרם משתנה בעזרת הרכיב LM317L או LM317 או LM1117.

בניית מעגל מבוסס על מקור זרם עשוי להגדיל את אורך החיים של הלד וגם מספק הגנה מסויימת בפני עליות מתח המבוא.

איזה כייף לי :)

פורסם

לבנות ידני זה טוב ויפה, מביא אותך ממש לפתח של עולם האלקטרוניקה.

אבל שורה תחתונה יצא לך חאפר ויעבוד לא משהו, ביחס למוצר שתקנה מאיביי.

תכתוב באיביי סתם דוגמא:

1m RGB SMD5050 + CONTROLER

קניתי אחד לחדר שלי (שמתי מעל המיטה, באופן שלא רואים אף חוט, רק את האור שנפלט מן הלד).

זה בא עם שלט וקונטרולר (בקר) בגודל של קופאסת גפרורים, ואתה רק צריך לחבר לספק כוח 12v.

חיברתי לחבר אחד כזה ברכב, יצא מעולה. (גם אצלו עשיתי קומבינה שזה יקרין על הנוסעים בספסל האחורי.

עדיף לקנות הכל מוכן מאיביי כי שם הכל זול, ואם יש לך זמן, תתפוס מכרזים.

(עוד בונוס קטן, אין פאשלות בתכנון, הכל טיפ טופ, שאתה מתכנן לבד, רכיבים יכולים להתחמם וגם להשרף.)

• תוכן חדש...