Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשון הפרסום:

Liron Raymond

היום בבוקר, ב8:15, בן זוגי התקשר כשהוא נסער כולו כאשר הוא נוסע על כביש החוף מכיוון נתניה לתל אביב כמו בכל בוקר בשעה הזו ומספר לי כי הוא אינו מצליח לבלום. דוושת הגז נתפסה במצב מקסימלי, הרכב האיץ ללא הפסקה, כשאין לו כל יכולת לעצור. הברקסים לא מגיבים, הורדת ההילוך להילוך ראשון גם הhא לא השפיעv, וערך הס״לד נתקע על 6600.

בזמן שאני נאלמתי דום, אבי הנחה אותו במהירות להרים את בלם היד - גם זה לא עזר, בטח לא במהירות שכזו, רק הוסיף ריח חריף של בלמים שרופים.

ברגע האחרון לפני שהוחלט על לקפוץ מהרכב או להתחכך בחומת המגן שלצד הדרך על מנת להאט, הוחלט על לכבות את סוויצ׳ ומהר. בשניה האחרונה סוף הסיפור התהפך מסוף רע לסוף טוב. הרכב האט עד עצירה מוחלטת בצד הכביש.

לידיעתכם - הרכב הינו רכב חברה, יונדאי i20,שנת ייצור 2010, השייך לחברת השכרה גדולה שביצעה טיפול קבוע ברכב בדיוק לפני חודש. חשוב לציין כי לאחר מספר שעות כשהרכב נגרר לבדיקה קפדנית החלטנו לדווח למשטרה על הסיפור על מנת להתריע נהגים אחרים מפני כשל בטיחותי חמור במערכות הרכב. כמובן שמשטרת ישראל בחרה לא לשתף פעולה. חברים יקרים - שתפו את מי שרק תוכלו על מנת להציל חיים - ועדיף שעה אחת קודם..

--

ראו סרטון סרטון שצולם לאחר שהרכב הצליח בנס לעצור בצד הדרך, וכשנבדק על ידי מספר גורמים במצב חניה, כשדוושת הגז לא לחוצה וכשבלם היד משוך מעלה - המצב נראה כאילו דוושת הגז לחוצה עד הסוף

http://www.youtube.com/watch?v=kPuL-1QnnsI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מקור:

אישית לי משהו נשמע מסריח. למה הוא העביר להילוך נמוך יותר ולא לניוטראל? מדוע הבחור מצא לנכון להתקשר לחברתו ולא לכוחות ההצלה? איך הרכב לא הגיע למהירות מטורפת ואיך הוא לא איבד שליטה? מה הסיבה שהבלמים לא עבדו? ובנוסף- הסרטון לא אמין - לא רואים את המצערת כשהסוויצ' פתוח והרכב בסל"ד גבוה. לא מתכוון לזלזל בחומרת המקרה במידה והוא באמת קרה, אבל יש פה חורים בסיפור.

פורסם

נשמע לי תמוה שבגיר של i30 "הניוטרל מנוטרל בזמן נסיעה".

האם כך הדבר?

ממתי אי אפשר להעביר לניוטרל באמצע נסיעה?

בנוסף, האם לחיצה על הבלמים בכל הכוח לא גוברת על המנוע?

פורסם

קרה לי משהו זהה במאזדה 3 חלופית לליסינג שלי כשהרכב הקבוע היה בטיפול, רק שאני יכולתי להעביר לניוטרל ועצרתי בצד לחכות לגרר

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

אין שום בעייה להעביר בו ברגע ל N ולהאט בעזרת הבלמים את המכונית.

אין צורך ללחוץ על המשבת במוט ההילוכים, כך שכל הסיפור נשמע בלתי אמין בעליל.

ל I20, כמו לכל המכוניות החדשות, מצערת אלקטרונית, מה שאומר שדוושת הגז היא סה"כ סוג של מתג ותו לא, והסיכויים לתקלות מסוג זה שואפים ל 0.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מעבר לזה, הסרטון ממש לא מעיד בצורה ברורה על זה שהדוושה לחוצה. המצלמה יורדת לאיזור הדוושה רק כאשר המנוע כובה. נדמה לי שאפשר היה לצלם את זה בצורה אמינה יותר.

פורסם

מגה בולשיט. אגב תקראו את התגובות לסרטון בFB, תראו כמה אנשים יהרגו שם אם זה יקרה להם.

החל מהמלצות כיבוי מנוע ועד ללהכניס לרוורס..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פעם קרה לי ברנו מגאן 2004 שדוושת הגז נתפסה.

העברתי לניוטרל ובלמתי בבטחה.

רק אחרי שזה קרה לי שוב, הבנתי שהיא נתפסה בשטיח.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לי אישית זה לא נראה אמין, למה לא צילמו את דוושת הגז כשזאתי היתה, כביכול, תפוסה?

זה נראה יותר כמו דרך פשוטה וזולה של יבואן אחד ללכלך על האחר.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
ומספר לי כי הוא אינו מצליח לבלום. דוושת הגז נתפסה במצב מקסימלי, הרכב האיץ ללא הפסקה, כשאין לו כל יכולת לעצור. הברקסים לא מגיבים, הורדת ההילוך להילוך ראשון גם הhא לא השפיעv...

ברכב אוטומט יש אפשרות להוריד ל"הילוך ראשון"? :shock:

ואם מדובר בידני, מה הבעיה ללחוץ על המצמד ולהעביר לניוטרל?

נרא לי שסתם ניסה לעשות רושם על החברה ואולי, כגיבור, להרוויח **** חינם.

לי זה קרה בשנת 1988 עם רנו 9 כמעט חדשה, לא בגלל השטיח. לחיצות חוזרות ועזיבה של הדוושה שחררו אותה. לא זוכר מה היה הטיפול או הגורם.

פורסם
רק אחרי שזה קרה לי שוב, הבנתי שהיא נתפסה בשטיח.

קרה לי דבר כזה בקסנטיה, רק עם הדוושה של הברקס.

זאת גם הייתה מחלה של מיצובישי, לפני שהתקינו שם וו שמחזיק את השטיח במקום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ברכב אוטומט יש אפשרות להוריד ל"הילוך ראשון"? :shock:

ברכב הישן שלי יש אפשרות כזאת (שנועדה על מנת להיות הילוך כח בעליות קשות מאד, בחיים לא שילבתי אותו).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...