Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
:shock:

מה לעזאזל?

בחיים לא חשבתי שאראה דבר כזה בארץ,יש קצת פרטים על המקרה?

יש הרבה יותר ממה שאתה חושב.

סרטון מצוין. תודה על השיתוף.

השוטר הצחיק אותי: "תראה ת'קיה איזה מהירה". גדול :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא תשלם אז ייפתח תיק בהוצאה לפועל. נראה איך היא לא תשלם.

יש לי מספיק ניסיון עם הוצל"פ כדי לדעת שמי שלא רוצה - לא משלם :wink:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני כבר חשבתי יש שם 200 קילו קוקאין או משהו.. אבל TMAX?

tumblr_m3762m43eF1r2g7mto5_r3_400.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא אתה לא יכול כי התנועה של האוטובוס זוויתית לכיוון המצלמה ואתה רואה סרטון דו-מימדי ומסיק על תנועה תלת-מימדית.

כמו שאמרתי, לא יזיק לך גם להיות צודק בטענות שלך.

איזה מצבים לא נעימים תגיד לי? אני מדבר בכלל על השטויות שאתה פולט, ואז מנסה להצדיק אותם כאילו לא פלטת שטויות.

איזו כיכר לוקח 7 שניות, עם איזה רכב ואיזה צמיגים? באיזה שעה של היום?

בלי להשוות תנועה עם אותו רכב, עם אותם צמיגים באותה כיכר באותה שעה אתה יכול להמשיך לכתוב שטויות, זה לא יעשה אותן נכונות.

לא יודע תמרורים? התגובה הראשונה שלו הייתה "יש לך תמרור עצור".

אני ניסיתי להסביר משהו. זה לא חייב להצליח. אז זה לא הצליח. יופי. שיהיה.

אפשר להיות נהג טוב ובוגר, לצפות מצבים ולנהוג בשקט, ואפשר לנסות לחנך את כולם ולהעלות סרטונים לאינטרנט כל היום וכמו חברך להתמזמז עם הצופר כל הזמן. בהצלחה עם זה. I REST MY CASE.

פורסם

תגיד לי אתה אמיתי? יש לך פטור מהבנת הנקרא?

על מה אני כותב ועל מה אתה עונה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תגיד לי אתה אמיתי? יש לך פטור מהבנת הנקרא?

על מה אני כותב ועל מה אתה עונה?

כשאני מרגיש שבן אדם לא מבין על מה אני מדבר איתו למרות שאני מנסה, הנטיה שלי לרוב לוותר.

אני סך הכל מדבר בתור מי שנוהג לא מעט ורואה בדיוק את אותן תופעות ומתייחס אליהן אחרת לחלוטין.

פורסם

חביבי אתה זה שלא מבין.

תשתה כוס מים, תחזור אחורה לתחילת הדיון בנושא, ותקרא שוב.

קפצת בראש (וכולנו יודעים מי קופץ בראש) להגיד לבחור שהוא נסע מהר מדי.

אמרתי לך מה שאומרים במשטרה לכל ליצן ששולח סרטון ואומר "תראו איזה מהר הוא נוסע, תתנו לו דו"ח", "לפי צילום וידאו בלבד לא ניתן לקבוע מהירות, לא יחסית, לא אבסולוטית, לא ישרה ולא זוויתית". אבל אתה את דעתך כבר החלטת, הוא נסע מהר מדי.

לא כתבתי בכלל על האם היה ראוי לתת לו להשתלב או לא, אבל על זה אתה עונה.

בקיצור או שאתה טרול או שאתה ממש לא חזק בנושא של הבנת הנקרא, תבחר את המועדף עליך.

בהצלחה לך בהמשך, אל תפנה לניתוח ראיות בתור מקצוע.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
חביבי אתה זה שלא מבין.

תשתה כוס מים, תחזור אחורה לתחילת הדיון בנושא, ותקרא שוב.

קפצת בראש (וכולנו יודעים מי קופץ בראש) להגיד לבחור שהוא נסע מהר מדי.

אמרתי לך מה שאומרים במשטרה לכל ליצן ששולח סרטון ואומר "תראו איזה מהר הוא נוסע, תתנו לו דו"ח", "לפי צילום וידאו בלבד לא ניתן לקבוע מהירות, לא יחסית, לא אבסולוטית, לא ישרה ולא זוויתית". אבל אתה את דעתך כבר החלטת, הוא נסע מהר מדי.

לא כתבתי בכלל על האם היה ראוי לתת לו להשתלב או לא, אבל על זה אתה עונה.

בקיצור או שאתה טרול או שאתה ממש לא חזק בנושא של הבנת הנקרא, תבחר את המועדף עליך.

בהצלחה לך בהמשך, אל תפנה לניתוח ראיות בתור מקצוע.

איני סובל מבעיות בהבנת הנקרא, כך גם מידת האינטלגנציה שלי בקרב מכריי לא נתפסת כנמוכה.

אני מבין שאתה צמא להמשיך את הויכוח הזה, אני לא. לא יזיק גם להימנע משימוש בביטויים פוגעניים שבטח לא משכנעים במשהו.

אני ראיתי את מה שראיתי והבנתי משם מה שהבנתי ותרשה לי לומר שאני יודע להבין. גם הגדלתי והוספתי שבתוך עמי אני חי ונתקל באותן סיטואציות. יש משהו שאתה וחברך לא מבינים ומסרבים להבין. כפי שכבר רמזתי, בעיה שלכם. כפי שעיניך רואות, אין בכוונתי להתייחס יותר לגופו של עניין. רוצה להמשיך להתלהם, לבריאות.

(בשולי הדברים ואם תעיין מעט תשים לב שאחד מחבריך העלה לאחרונה סרטון בו פעם אחת כמעט ולא הספיק לבלום והתנגש כמעט ברכב שלפניו, ובפעם אחרת נאלץ לבלום והתנגשו בו מאחור. דפוס נהיגתו מכאן ולשם לא השתנה, וגם שם נטען כלפיו למהירות והטענות הנגדיות היו דומות).

עריכה אחרונה על ידי dmkz1111
פורסם

גם דברים כאלה המצלמה תופסת...

בחורה לא אינטליגנטית שרצה לי אל מתחת לגלגלים בלי בכלל להסתכל לצדדים.

פורסם

כמה שניות לפני ראיתי אותה בזוית העין (רואים גם בסרטון), והייתי מוכן לכל תסריט - בגלל זה גם לא האצתי. לא חשבתי שהיא עד כדי כך חסרת שכל ותקפוץ לכביש בלי להסתכל.

פורסם
איני סובל מבעיות בהבנת הנקרא, כך גם מידת האינטלגנציה שלי בקרב מכריי לא נתפסת כנמוכה.

ועדיין אני דיברתי על א' ואתה דיברת על ח', איפה הייתה הבנת הנקרא?

להבנת הנקרא אין שום קשר ישיר לרמת אינטלגנציה, אתה יכול להיות אינטליגנט שלא מבין, או לא אינטליגנט שמבין.

אני מבין שאתה צמא להמשיך את הויכוח הזה, אני לא. לא יזיק גם להימנע משימוש בביטויים פוגעניים שבטח לא משכנעים במשהו.

לא השתמשתי אפילו בביטוי פוגעני אחד כלפיך.

אני ראיתי את מה שראיתי והבנתי משם מה שהבנתי ותרשה לי לומר שאני יודע להבין. גם הגדלתי והוספתי שבתוך עמי אני חי ונתקל באותן סיטואציות. יש משהו שאתה וחברך לא מבינים ומסרבים להבין. כפי שכבר רמזתי, בעיה שלכם. כפי שעיניך רואות, אין בכוונתי להתייחס יותר לגופו של עניין. רוצה להמשיך להתלהם, לבריאות.

כמו שאמרתי, וכמו שיגיד לך כל מומחה לניתוח ראיות שזה המקצוע שלו, הסרטונים מתעתעים ומטעים, החל מענייני עדשות ומפתחי עדשה, מעבר מתלת מימד לדו-מימד, ועד עניינים טכניים כמו FPS ועריכה שהוידאו עבר או לא עבר בעלייה ל-YouTube.

הבנת יפה מאוד והגעת למסקנה מהר מאוד, אממה, למסקנה לא נכונה. אבל בבקשה, תמשיך לנסות להסיק מהירויות על סמך וידאו, תנסה להסביר לו איך הוא נסע במהירות שאינה תואמת לתנאי הדרך (כשמבחן התוצאה מראה בפירוש שאתה טועה, אבל אל תתן לזה לבלבל אותך).

תנסה להציע את שירותיך למתנ"א, אני בטוח שהם ממש ישמחו לשמוע על הבחור רואה הנסתרות שיכול לנתח מהירויות עפ"י וידאו דו-מימדי, ערוך, מצולם ע"י מצלמה פלונית ובלי שום ידע מקצועי בנושא.

(בשולי הדברים ואם תעיין מעט תשים לב שאחד מחבריך העלה לאחרונה סרטון בו פעם אחת כמעט ולא הספיק לבלום והתנגש כמעט ברכב שלפניו, ובפעם אחרת נאלץ לבלום והתנגשו בו מאחור. דפוס נהיגתו מכאן ולשם לא השתנה, וגם שם נטען כלפיו למהירות והטענות הנגדיות היו דומות).

ומה הקשר בין צורת נהיגה במקרה אחד וצורת הנהיגה במקרה אחר?

אבל אל תתן לזה לבלבל אותך, אתה יודע הכי טוב ושילכו לעזאזל בתי המשפט וההוכחות המדעיות שלהם, אתה בטלפתיה יודע מה המהירות של כל רכב על הכביש נכון? אפילו אם זה דרך וידאו

כמו שאמרתי, קריירה בתחום ניתוח ראיות לא תהיה לך

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...