Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון, מה שעשיתי אסור לעשות, יצאתי גם כן אידיוט, עברתי מדבר מחושב לדבר רגשי, שוב אסור לעשות את זה.

לגבי הנהג אכן התלוננתי לחברה שבה הוא עובד.

עדיין מה יש לך להבהב אתה שוטר, מורה לנהיגה, ממה אתה מזהיר אחריי שזה כבר התבצע,הכי נכון שתאפשר לאידיוט להמשיך בדרכו בצורה בטוחה גם לו וגם לך ובכל מקרה לחנך אותו לא תצליח רק תגרום לעצמך לכאב ראש מיותר.

תפסיק לקחת קשה כל אידיוט שחותך בכביש, המדינה שלנו מלאה בכאלה שקיבלו רישיון סתם בלי לדעת לנהוג, וגם בכאלה שמנסים " להזהיר וללמד לקח".

פורסם
הנוהל 6 הזה שבזכותו ניתן להתלונן על רכב חברה לא בשל ולא נכון.

שלשום ניסיתי להתלונן על רכב צבאי שנהגו עשה שימוש בטלפון בנהיגה והשתולל ולא זכיתי אפילו שירימו את הטלפון ויענו. התייאשתי לאחר מספר נסיונות חיוג.

לפני כשנה התלוננתי על רכב של אלביט שחסם צומת באזור מגוריי וכמה ימים אחר כך זומנתי לחקירה במשטרה בטענה שאיימתי על הנהג.

בקיצור, הנוהל הזה שווה לת$@.

דווקא לי היו מספר חוויות טובות ונעימות מאוד עם שיטת המלשינון.

מנסיוני היא התגלה יעילה מאוד.

זה קרה כשסגריה הושלכה מרכב חברה, אז המוקד שאל אותי אם ארצה שהוא יקשר אותי עם הנהג און-ליין. אכן דיברתי עם הנהג (שבנתיים נסע לפניי), שהתנצל.

פעם אחרת זה היה עם רכב שזיגזג בין נתיבים. דיווחתי למוקד. חזרו אליי אחרי חודש (הרבה זמן יחסית, אבל עדיין חזרו אלי) ואמרו שהנהג ננזף.

עצם העובדה שנהגי חברה יודעים שיש אחריהם מעקב זה דבר טוב לדעתי.

פורסם
הנוהל 6 הזה שבזכותו ניתן להתלונן על רכב חברה לא בשל ולא נכון.

שלשום ניסיתי להתלונן על רכב צבאי שנהגו עשה שימוש בטלפון בנהיגה והשתולל ולא זכיתי אפילו שירימו את הטלפון ויענו. התייאשתי לאחר מספר נסיונות חיוג.

לפני כשנה התלוננתי על רכב של אלביט שחסם צומת באזור מגוריי וכמה ימים אחר כך זומנתי לחקירה במשטרה בטענה שאיימתי על הנהג.

בקיצור, הנוהל הזה שווה לת$@.

הנוהל 6 צבאי עובד מצויין .

אצלי ביחידה נהגים קיבלו עונשים בגלל שאזרחים היו מתקשרים להתלונן .

בין המקרים , נהג אחד החליט לשיר במערכת כריזה . התלונה הגיעה לרסר , משם לקצין רכב ולחייל.

פורסם

איך רכב מתהפך בצורה כזאת? מדובר בשברולט קרוז או שאני טועה?

ולמה הנהג שהתהפך לא לחץ על הבלמים כשראה שהמונית גולשת לכיוון היציאה מהנתיב? :shock:

פורסם
איך רכב מתהפך בצורה כזאת? מדובר בשברולט קרוז או שאני טועה?

ולמה הנהג שהתהפך לא לחץ על הבלמים כשראה שהמונית גולשת לכיוון היציאה מהנתיב? :shock:

1. רואים בווידאו איך רכב מתהפך ב"צורה כזו".

2. המונית לא "גלש" לנתיב אלא סטה בפתאומיות (ובמהירות), אם כבר הייתי שואל למה הנהג לא האט ועבר לנתיב שמאל?

מניסיון כשאני רואה רכב עם לוחית ירוקה, אני מאוד נזהר ומנסה להתרחק כמה שיותר.

פורסם

1. רואים רכב מתהפך בצורה לא הגיונית יחסית לתאונה.

2. המונית לא התפרצה, אלא גלשה לצומת במהירות שהנהג שנסע לקראתה היה אמור להגיב, אך הוא לא הגיב בכלל, גם לא לחץ על הבלם בזמן.

3. מקרים דומים קורים לי על בסיס יומי, הרעיון הוא לצפות אותם מראש ולהגיב בזמן (כביש 66 בעמק יזרעאל מצטיין בדברים האלה).

4. הרכב לא יכל לברוח שמאלה כי היה שם רכב נוסף.

5. מה ההבדל בין לוחית ירוקה ללבנה של הרשות הפלסטינית?

פורסם

לוחית לבנה עם מספר ירוק זה רכב פרטי, לוחית ירוקה זה רכב ציבורי.

מדובר במיצובישי לנסר אם אני לא טועה.

ההתהפכות, כנראה שילוב של המכה ושבירת ההגה בזויות מסויימות.

למה הוא לא בלם? יכול להיות שהיה עסוק במשהו ולא מרוכז בכביש, יכול להיות שנתן לנהג מונית יותר מידי קרדיט וציפה שיתן לו זכות קדימה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
כנראה שהוא עובד רק כאשר הם טורחים לענות לטלפון.

הטלפון זה בד"כ מספר של מ.צ אזורי. פעם התקשרו להודיע שאני מסוכן בטירוף, ורוצח בפוטנציה. למה? כי אני נוסע 140 בכביש 6 (לכאורה). קצין הרכב שלי שאל את המפקד שלי מה לעשות עם זה, ובתגובה הוא אמר לו שישים בשירותים למי שצריך ניגוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

מבחינתי המצלמה החזירה את עלותה כבר ביום הראשון, שימו לב בשנייה ה 13 נהגת שמשתלבת מתמרור האט ותן זכות קדימה נכנסת לי ברכב מאחור. איזה כיף שיש מצלמה איך שהיא התחילה לצרוח שאני אשם ושנסעתי בפראות , לקחתי אותה לקדמת הרכב והראתי לה את המצלמה. תוך שנייה כל הסיפור השתנה ל מה אני יעשה עכשיו זה רכב חדש אבא שלי יהרוג אותי.

רישיונות וביטוח היא כמובן שכחה בבית אז הסתפקתי בתמונה בפלאפון של הרכב.

תהנו

עריכה אחרונה על ידי michael carmi

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

במקום ריכוז סירטונים , ניהיה פה גיבוב של חפירות בע"מ.

אולי תעברו למקום אחר. אתם סתם הורסים את השירשור הזה.

פורסם
מבחינתי המצלמה החזירה את עלותה כבר ביום הראשון, שימו לב בשנייה ה 13 נהגת שמשתלבת מתמרור האט ותן זכות קדימה נכנסת לי ברכב מאחור. איזה כיף שיש מצלמה איך שהיא התחילה לצרוח שאני אשם ושנסעתי בפראות , לקחתי אותה לקדמת הרכב והראתי לה את המצלמה. תוך שנייה כל הסיפור השתנה ל מה אני יעשה עכשיו זה רכב חדש אבא שלי יהרוג אותי.

רישיונות וביטוח היא כמובן שכחה בבית אז הסתפקתי בתמונה בפלאפון של הרכב.

תהנו

מצב כזה אתה יכול להוכיח משהו הרי לא רואים את הרכב שלה במצלמה...

פורסם
מצב כזה אתה יכול להוכיח משהו הרי לא רואים את הרכב שלה במצלמה...

דווקא בשניה 8 ומעלה רואים מישהו נכנס מצד ימין לכיוון הצומת.

אמנם לא רואים בדיוק את הרכב, אבל אני חושב שעם הצילום ופרטי הנהגת (שלא מכחישה את היותה שם), אין ספק שהרכב שהגיע משם פגע בו וזה לא היה קופים שזרקו עליו אגוזים או מטאור שבדיוק נחת עליו.

פורסם

הצילום מספיק בשביל לשלול את הטענה של הנהגת שהוא נסע בפראות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...