Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה נכנס אתו לויכוח בכלל? אם הוא חושב שיש לך עצור שלח אותו להסתכל לבד על התמרור. אין צורך לצאת מהרכב.

חוץ מזה אין צורך לצאת בחריקת צמיגים בשכונת מגורים בעשר בלילה, זה סתם מבהיל את כולם...

פורסם

התגובה שלך מוגזמת .

מדובר ברוכב אופניים שלא בקיא\ יודע מה אומרים התמרורים, מיותר לצאת ולחנך .

סע יותר לאט ובזהירות בגלל שאי אפשר לדעת מאיפה ההפתעה תגיע.

פורסם
התגובה שלך מוגזמת .

מדובר ברוכב אופניים שלא בקיא\ יודע מה אומרים התמרורים, מיותר לצאת ולחנך .

סע יותר לאט ובזהירות בגלל שאי אפשר לדעת מאיפה ההפתעה תגיע.

התגובה לא מוגזמת, הבחור החליט לעצור באמצע הכביש אחרי שסימנתי לו עם היד שימשיך (ניתן לשמוע שאמרתי "סע בכבוד") אבל הוא בחר לנופף ביד חזרה ואמר לי יש לך עצור. סליחה, אבל אנשים טיפשים מעצבנים אותי. הרוכב אולי לא בקיא ברחוב הספציפי הזה אבל הוא זה שרצה להראות לי שטעיתי ואמר: "תגיד לי? אתה..." אז בחרתי להעמיד אותו על טעותו. ניתן לראות שנסעתי לאט ולכן לא מבין את התגובה במשפט האחרון, אם לא הייתי נוסע לאט כנראה היה מפגש בינינו.

פורסם

רוצה להעלות גם סרטון.

מי יכול להמליץ על תוכנה טובה ופשוטה לעריכת סרטונים, כזו שגם מורידה קול אם אפשר?

פורסם

ברצינות התווכחת עם רוכב אופנים והוא אשכרה ענה לעניין ודיבר על חוקי תנועה ??? :-D:-D:-D

בעיניי זה כמו להתווכח על חוקי תנועה עם ילד בן שנה ששוכב על הכביש.

פורסם

פעלת נכון רק קצת פחות עצבים =]

אני מקווה שהרוכב למד לקח ופה ירכב בזהירות

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אין לי טענות או משהו, אבל גם כנהג זאת טעות לנופף עם הידיים לעבר הולכי רגל \ רוכבי אופניים כי זה יכול לבלבל אותם, ולא לשדר את הכוונה של הנהג . סתם לידע הכללי , דבר כזה נכשל טסט :) .

המשפט האחרון נכתב בכללי ולא לאירוע הספציפי הזה.

פורסם

קטע כביש זמני מעפולה לכיוון בית חולים העמק: נהג חותך בעיקול וכמעט מוריד אותי מהכביש, לא שכח גם לאותת.

כביש עוקף עפולה לכיוון צומת הקאנטרי: לא מזמן דיברנו על נהגים שחותכים משמאל בכניסה למעגל תנועה, הנה דוגמה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
שני רכבים שנוסעים במקביל עוברים ביחד באדום

סופסוף אני מזהה מיקום מסרטון- עיר תחתית.

אני לא מבין מה קורה בסרטון הזה, איך יתכן ששני האידיוטים פספסו את הרמזור הברור הזה? אני ממש לא יודע אם הם עברו אותו בכוונה או בטעות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

איביזה TSI וi20 1.6 עשו רבע-מייל, מה לא ברור? :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

היום בבוקר בכביש 65 בין צומת מגידו לצומת הסרגל, בהשתתפות 2 נהגי משאיות: משאית יוצאת לעקיפת משאית אחרת, כשהיא נוסעת ב- 2 קמ"ש יותר. תוקעת את הנתיב השמאלי, וגורמת לפקק של עשרות מטרים מאחור.

אז לא ברור מי יותר דביל, נהג המשאית שיצא לעקיפה למרות שיודע שהוא לא ממש יותר מהיר, או נהג המשאית הנעקף שחייב להמשיך ללחוץ על הגז כדי להמחיש לכולם שהוא לא פראייר. כבר נתקלתי בסיטואציות כאלה לא מעט, כבר נמאס! מה הבעיה למשאיות לנסוע בימני?!

אגב, אם תשימו לב הסרטון מורכב משני חלקים כי המצלמה שומרת את הקבצים כל 10 דקות, הסרטון חובר בשניה 41 לפי שעון הסרטון למעלה משני קבצים שונים ואין שום איבוד דקות כמו שנטען בעבר!

עריכה אחרונה על ידי stio

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...