Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק בכדי לסגור את הפינה של מקרים כאלה, התקנתי גם מצלמה אחורית. העלות זולה ותחזיר את עצמה בצורה אקספוננציאלית עם ה"נשיקה" הראשונה...

Boris.K

פורסם

בדר"כ הפוגע מאחור הוא האשם, הוא יצטרך לצאת מגדרו כדי להוכיח שהרכב מקדימה הוא האשם בתאונה, כך שלהפוך את זה לקניית המצלמה הוכיחה את עצמה זה קצת הגזמה.

פורסם
בדר"כ הפוגע מאחור הוא האשם, הוא יצטרך לצאת מגדרו כדי להוכיח שהרכב מקדימה הוא האשם בתאונה, כך שלהפוך את זה לקניית המצלמה הוכיחה את עצמה זה קצת הגזמה.

כ"כ לא נכון.

הרכב הפוגע מאחור הוא מזמן כבר לא אוטומטית אשם.

אם הרכב מקדימה עצר ללא סיבה במקום לא צפוי, הוא יהיה אשם (צריך אמנם להגיע לבית משפט, אבל הוא יהיה אשם).

במקרה זה, רואים בבירור שהרכב מקדימה עשה את כל הדברים הצפויים מנהג במקרה המדובר.

לכן, הווידאו מתעד בבירור את חוסר האשמה של המצלם.

פורסם

מצלמה אחורית לא בטוח שהייתה עוזרת כי המכה היא בקצה הרכב , המצלמה עזרה בהחלט כי אם היא לא הייתה היינו עכשיו בוויכוחים עם חברות ביטוח, ברגע שהנהגת ראתה את המצלמה היא פשוט ויתרה על הטענות הטיפשיות שלה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

עוקף עפולה לכיוון נצרת: צמד חכמולוגים מנסים לחתוך באמצע צומת בזמן פניה ימינה (לא מפתיע).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

סוף סוף התחיל רצף של סרטונים :)

אני אמשיך:

רוכב אופניים נגד כיוון התנועה בכיכר בלילה.

http://www.youtube.com/watch?v=iYyXOEvUXdc&feature=youtu.be

פונה בלי הסתכלות, במקום עם ראות לקויה שהיו בו תאונות בעבר. במציאות היה נראה קרוב יותר.http://www.youtube.com/watch?v=SYqTn7Batz4&feature=youtu.be

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

האמת, על בסיס שבועי אני רואה כיצד אוטובוסים נכנסים כך לכיכרות. זה באמת לקות ביכולת הנהיגה אצל המון נהג אוטובוסים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זו לא לקות ביכולת הנהיגה, זו פשוט ההבנה שלהם ש"הם יותר חשובים" ו"הם לחוצים" וכמובן "לי יש יותר גדול".

זה לא שהם מתבלבלים בין הברקס והגז דווקא בכיכרות, שאפשר להגיד שזו לקות ביכולת הנהיגה.

הם באמת ובתמים מאמינים שהם בסדר ושזה תקין, ומגיע להם.

הבעיה כאן הרבה יותר עמוקה ושורשית מלקות כזו או אחרת, המוח שלהם עובד עקום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני חייב להעיר משהו לאחר צפיה במספר סרטונים. חלק מהמעלים לצערי מסגירים את עצמם בהתנהגות בעייתית ולא ידידותית לסביבה וחלק מתנהגים בסדר אבל מתרגשים מדברים קטנים מדי.

מישהו עבר באור אדום - חמור, אין מה לדבר.

אבל מישהו שנדחף לך לנתיב, כשאתה צופה זאת מראש קילומטרים, נכון, לא יפה, אבל צריך לזכור שאנחנו בישראל וכך הדברים עובדים בפועל ומה לעשות, רובנו, לפחות הנהגים הטובים שבינינו, יודעים "להעביר אותה" ולהמשיך הלאה ולא לצפור בהיסטריות כאילו מה קרה (בין אם ע"י מעבר לנתיב הסמוך, בין אם ע"י האטה קלה ובין בדרך אחרת שלא יוצרת מהומה). בגישה הזו צריך לצפור כמעט לכל נהג, לפתוח חלון ולקלל כל אחד מהם ולחנך אותם. זה די מיותר. נכנסנו לרכב כדי להגיע ממקום למקום, לא בשביל משהו אחר. הצפירות לא באמת מרגשות מישהו. הן רק נותנות לנהגים האחרים לדעת כמה אתם עצבניים, אלא שמבלי לפגוע באף אחד, העצבים שלכם לא מרגשים אף אחד.

פורסם

הצפירה היא לא סוג תקשורת בין נהגים על הכביש, אלא פעולה שנועדה למנוע סכנות ע"י הסבת תשומת לב של נהגים אחרים אליך. אני אף פעם לא צופר אם אין לזה משמעות של מניעת תאונה. זה שיש (הרבה) אנשים שמשתמשים בצופר כדרך לביטוי עצמי לא הופכת את זה לנכון, ולכן אל תניח שכל הנהגים צופרים למטרה זו, ואל תתייחס אוטומטית לכל צפירה בביטול.

האם התכוונת לסרטון שאני פרסמתי?

הסובארו שבסמלון למכירה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...