Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בקרוב עומד להחליף רכב ואני מעוניין בהמלצה לתחליף כל שהוא לסאבוופר מכיוון שאני מענויין שתא המטען ברכב החדש יהיה ריק לחלוטין מרמקולים.

כיום יש לי סאבוופר של חברת פירלס מדגם XXLS ואני מאוד מרוצה ממנו אבל התיבה שלו תופסת המון מקום מתא המטען שלי וכמו שציינתי כבר אני מעדיף שברכב הבא לא יהיה משהו בתא המטען שיתפוס מקום.

יש לכם איזושהיא המצלה לגבי תחליף ראוי במחיר הגיוני?

כל המלצה תתקבל ההרכה.

פורסם

ARIKC אני יודע שהוא יכול להסתדר על תיבה קטנה יותר אבל עם כבר להישאר איתו אני אשאר עם התיבה הזו כי התוצאות יותר טובות ככה לטעמי.

בעיקרון אני לא מעוניין להישאר עם הסאבוופר ולכן ביקשתי המלצות לתחליף כלשהו, למשל רמקולים 6X9, משהו אחר שאפשר להתקין על המגש האחורי, אולי משהו שניתן להתקין בדלתות האחוריות וכו'.

המלצות נוספות ורעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה.

פורסם

אפשר להיות יצירתי ולמשל ולנסות איזה שהיא בניה של תיבה קטנה לסאב 8" שתהיה חלק מהמגש, ככה שהממברנה נמצאת בתוך הרכב והתיבה בנויה על המגש מהחלק הפנימי שלו.

SCANSPEAK

פורסם

ערב טוב

אם התרגלת לסאב יהיה לך קשה מאוד בלי,המלצה חמה שלי זה סאב JBL 8 בתיבה מגיע בתיבה קטנה מאוד ועושה ניסים ונפלאות מנסיון

פורסם

אתה יכול לשים 6X9 איכותי ומוגבר ולחתוך אותו שישמיע רק תדרים נמוכים כדי שלא ישתלט על הבמה הקדמית (זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות עם הסט שלי)

שום דבר שתתקין בדלתות לא ייתן לך באמת באס עמוק כי לא יהיה לו אויר לדחוף.

מן הסתם אין באמת תחליף לסאב וופר אבל אם אין לך ברירה זה בטח הרבה יותר טוב מכלום.

פורסם

שום 6X9 לא יתן לך מאית מהאפקט של סאב,מקסימום קצת פאנצ' לא יותר מזה.

שים סאב 10' של הרץ מגיע עם תיבה קטנטנה או 8' שמגיע עם תיבה פיצית,כל דבר כזה יהיה עדיף על 6X9.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות.

דבר שני, מה דעתכם על על הרמקול הבא בשילוב של התקנה על המגש האחורי עם תייבות ואיטום למגש:

http://www.woofersetc.com/p-10394-cl-69subcf-cdt-audio-6x9-carbon-fiber-subwoofers.aspx

או לחילופין להתקין את הסאב הבא בשתי בדלתות האחוריות:

http://www.woofersetc.com/p-6397-6w3v3-4-jl-audio-65-300w-4-ohm-subwoofer.aspx

לדעתכם זה יכנס בדלתות?

או סאב שמתאים להתקנות צפופות כגון הסאב הבא:

http://www.woofersetc.com/p-7099-mm1240-polk-audio-12-4-ohm-shallow-mount-subwoofer.aspx

מה דעתכם?

תודה רבה על העזרה.

פורסם

הקישור הראשון שנתת מתאים לFREE AIR, הכוונה שאין צורך בתיבות.

אם אתה מחפש משהו לא יתפוס יותר מידי נפח אך ישמע טוב אז אני ממליץ את המיני סאב של tang band

http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?partnumber=264-832

זוג אלמנטים כאלו בתיבות אטומות במגש האחורי ישמעו דיי טוב לדעתי.

פורסם

גם אני חיפשתי תחליף לסאב וופר, בתור בעלים של קיקר CVR [כאב ראש אחד גדול], ולאחריו ID10 [כבר הרבה יותר טוב], אני גם נאלצתי להיפרד מהתיבה שמתנחלת לה בתא המטען.

בסוף ללא ברירה אחרת ניסרתי את המגש האחורי והכנסתי שם זוג ג'יי בי אל 938 ושמנגנים עד 85 הרץ... וואלה!

אני חייב להגיד שהתוצאה הפתיעה גם אותי, הזוג הנ"ל יורדים הכי נמוך ששמעתי אי פעם מכל 6X9 אחר בשוק! [בניגוד לטוויטים שלהם שאחרי שתי דקות פשוט עושים כאב ראש] כמו שני סאבים קטנים, מיותר לציין שהם נשמעים גם הרבה יותר מדוייק מסאב וופר רגיל.

מה שכן הם לא באמת יצליחו לשחזר את התדרים הנמוכים יותר בעוצמה גבוה, אבל הם כן יהיו מאוד נעימים ומאוד חזקים בתדרים קצת יותר גבוהים מהסאב סוניק.

אני מרוצה, אם זה נשמע לך כמו משהו שגם אתה יכול להיות מרוצה ממנו... אני ממליץ בחום!

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

שום תצורה של בוסטר לא יחליף סאב בחיים.

לדעתי זה רמאות הMAXXBASS הזה.

רוצה באס אמיתי? תביא סאב אמיתי.

יש גם פלאג אין למנוע בנזין שלא צורך דלק ולא מזהם?

פורסם

או שזה סאב מתאים לפרי אייר או שזה סאב shallow mount.

סאב פרי אייר יהיה מאוד קשה למצוא פה, הדגם היחיד שאני מכיר הוא הsws של earthquake אם אני לא טועה.

• תוכן חדש...