Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי סיויק גיר רגיל שנת 99 :)

לא מזמן שיפצתי גיר אבל המוסך רחוק מאוד ממני כמובן שיש לי שם עוד אחריות.

אחי הגדול גם גר במרחק ממני ואיך שתיארתי לו את הבעיה הוא אמר שזה כניראה משהו שאפשר לתקן בקלות.

כניראה שתיקנתי את הגיר לא סגרו טוב את אחת התושבות וכל פעם כשהייתי מתחיל נסיעה הייתי מרגיש ושומע רטט חזק מאיזור התא מנוע כניראה בגלל התושבת שלא סגרו טוב.

ואז כשנסעתי פעם אחת לקחתי רוורס והרכב באמצע הרוורס נתקע פשוט נעצר בחרקה, לאחר מכן ההילוכים התבלבלו הניוטרל נהפך להילוך שני וריאשון נהפך להילוך חמישי או רביעי בקיצר נסעתי בניוטרל עד הבית (נשמע עצוב!) .

עכשיו ממה שהבנתי זה כניראה מוט כלשהוא שיצא מהמקום ובילבל לי את כל המערכה.

אם תוכלו לעזור לי למצוא את המוט הזה בתמונה או בוידיאו יהיה נחמד מאוד ככה שאני ידע ישר לאן לגשת ולסדר את זה.

פורסם

תעזר בחבר שיזיז את מוט ההילוכים ואתה ראה החיבור שלו לגיר. במידה ולא משוחרר/התפרק שם משהו,

שלוף את כיסוי מוט ההילוכים ובדוק שמתחת לידית לא משחורר/התפרק משהו.

במידה ולא ראית משהו חריג, כנראה שתזדקק לגרירה ובדיקה מקצועית במוסך.

בהצלחה

רענן

פורסם

זה קשור אבל היום ניגמר לי הטסט ואי אפשר להשתמש בגרר של הביטוח ללא טסט.

המוסך נמצא במרכז, אני גר בדרום. לשלם גרר פרטי עד לשם? בגלל זה אני שואל כמה זה יעלה לי בערך פה במידה ואני לא יצליח לסדר את הבעיה מחר לבד.

• תוכן חדש...