Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ לסקופ,

לאחר כל השנים האלו ששילמתי על הדרעק הזה, היום זה נגמר!

התקשרנו לבטל את המנוי.

זוהי קריאת תזכורת למי שעדיין לא ביטל.

Gn'f'R

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב לקטר, לרגל זכייתו בסך שישים ש"ח כל חודש, החל מחודש הבא.

גם לי מגיע מזל טוב, אני ביטלתי את המנוי בסוף שבוע שעבר, ביום חמישי הקרוב זו תהיה ההגרלה האחרונה שאשתתף בה.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

גם לי מגיע מזל טוב, אני ביטלתי את המנוי בסוף שבוע שעבר, ביום חמישי הקרוב זו תהיה ההגרלה האחרונה שאשתתף בה.

60 שקל כל חודש?!?

אני רק 11 וגם זה לסירוגין :roll:

היה לי לשנה וביטלתי, צפו להטרדות טלפוניות ונסיונות שיכנוע למשך כשנה-שנתיים אחרי.

כבר חתמתי...

פורסם

60 שקל כל חודש?!?

אני רק 11 וגם זה לסירוגין :roll:

היה לי לשנה וביטלתי, צפו להטרדות טלפוניות ונסיונות שיכנוע למשך כשנה-שנתיים אחרי.

yairw תקרא שוב.

הוא התכוון שברגע שהוא לא מנוי הוא כבר זוכה ב-60 ש"ח הללו כל חודש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני הייתי מנוי 4 שנים, עד שביטלתי. הפעם היחידה שאראלה התקשה אליי היתה כשחסמתי לה את הרכב בחנייה. חבל על הכסף.

גדול ! אין לי מנוי וממש לא ניראה לי שאעשה - ניראה לי שאנשים פשוט קונים זכות לחלום ולא זכות לכסף.

פורסם

יש , מעל שנתיים , לרוב מכסה את עצמו. זכויות ממוצעות 11 עד 25 ש"ח פעם פעמיים בחודש

זכיות גדולות אי פעם 500 ש"ח ,

כרטיס הגרלה ביום הולדת של עשר ש"ח קבוע ,

לאחר נסיון התנתקות ראשון קבלתי די וי די נייד (שעדיין בקופסא שלו) באופן די "מפתיע"

לאחר נסיון התנתקות שני קבלתי ארנק עור ,

נחכה, אולי יום אחד יהיה משהו טוב מהם.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לי יש כשנתיים וכמו כולם הממוצע הוא בין 11-25 ש"ח בחודש.

אני יודע שהסיכויים אפסיים אבל אני מוכן לשלם 40-50 ש"ח לחודש בשביל אותם רגעים בהם יש לי שיחה מחסוי ואני משתהה ומדמיין בראשי את אראלה בקו השני.

לאבא שלי אין מנוי, אבל הוא ממלא פעם בכמה זמן לוטו ושומר אותו בארנק איזה חודשיים-שלושה. ככה הוא תמיד מיליונר בפוטנציאל:)

פורסם
יש , מעל שנתיים , לרוב מכסה את עצמו. זכויות ממוצעות 11 עד 25 ש"ח פעם פעמיים בחודש

זכיות גדולות אי פעם 500 ש"ח ,

כרטיס הגרלה ביום הולדת של עשר ש"ח קבוע ,

לאחר נסיון התנתקות ראשון קבלתי די וי די נייד (שעדיין בקופסא שלו) באופן די "מפתיע"

לאחר נסיון התנתקות שני קבלתי ארנק עור ,

נחכה, אולי יום אחד יהיה משהו טוב מהם.

כמה פעמים זכית ב500 שקל? כי 25*2*12*2 (פעמים בחודש 25₪ למשך שנתיים) זה 1200 שקל. לעומת זאת, שילמת 1440 שקל דמי מנוי במשך השנתיים האלו. נניח וזכית פעם אחת ב500 שקל, סה״כ הרווח של עומד על 260₪ שזה נחמד אם היה לך מנוי רק שנתיים וזכית כל חודש ב25 שקל + פעם אחת 500. עוד שנה אחת שאתה לא מגיע לנתונים האלו, ההפסד שלך יותר מכפול מהרווח שלך (והוא הולך וגדל). בקיצור, אם לא הבאת ״מכה״, אין לך סיכוי לנצח את הבית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מפעל הפיס מוכר חלום. זה המוצר הנמכר וכך צריך להתייחס אליו. ברור שסטטיסטית סיכוי הזכייה הוא אפסי, אך כל עוד שומרים על פרופורציה ולא מוציאים מאות או אלפי ש"ח בחודש, זה דווקא בסדר. 60 ש"ח בחודש על מנוי כרטיס אחד זה מחיר סביר לרוב האנשים בשביל לשמר את החלום.

יש על זה איזו בדיחה בסגנון - אדם מתפלל לאלוהים לזכות בפרס הראשון בלוטו; אלוהים חוזר אליו ואומר לו שכדאי שקודם ימלא טופס.

אגב, אחי קיבל טלפון מאראלה ביום 1 באפריל. חשב שעובדים עליו. הסתבר שזה אמיתי וזכה באיזה 50K ש"ח.

פורסם

אני מסכים איתך לגבי החלום, אך לדעתי זה פשוט

אידיוטי לשמר חלום באמצעות הוראת קבע.

אפשר לשלוח טופס לוטו סטנדרטי של 10 טבלאות פעם בחודש בעלות של 29 ₪.

עצם הרעיון של חיוב אוטומטי של חשבון הבנק מידי חודש, זה.. איך אומרים...דפוק.

Gn'f'R

פורסם

אתה צודק, אך כרטיס לוטו, בניגוד לכרטיס מנוי, כרוך בטרחה לא מעטה.

היתרון הגדול בכרטיס מנוי הוא שאני ממש לא עושה כלום. לא צריך ללכת לעמדת לוטו ולא צריך לבדוק זכיות. שם 60 ש"ח בחודש בהוראת קבע דרך כרטיס אשראי (שזה סכום בלתי מורגש בעליל בשבילי) ולא מתעסק עם זה. מה רע? צריך לפתוח פתח למזל בחיים כדי שיהיה לו מהיכן להיכנס....

מצד שני ברור שהכסף בלוטו גדול הרבה יותר. אם אני לא טועה המקסימום שאפשר לזכות עם מנוי הוא 1.5 מיליון ואילו כרטיס לוטו יכול לזכות גם בעשרות מיליונים. 1.5 מיליון זה סכום נחמד אך ממש לא משנה חיים, בניגוד לכמה עשרות מיליונים שמאפשר לעשות שינוי גורף.

פורסם

נכון, אבל אחרי 8 שנים עם הוראת קבע לתכנית המנויים למפעל הפיס+ העובדה שכל

חודש הוספתי ושלחתי גם טופס ב30 ש"ח, הביאו אותי למסקנה שהמזל יכול להסתפק

בהשקעה של ה30 ש"ח בלבד.

ההרגשה ביום-יומיים של לפני ההגרלה שווה את ה 30 ש"ח.

פשוט שבאופן פסיכולוגי מאוד הפריעה לי העובדה שיש לי הוראת קבע שמתקתקת מידי חודש...

לדוגמה,

אם הייתי שולח במשך 8 השנים האלו רק טופס ב30 ₪ ופותח חיסכון דבילי של 30 ₪

אז היום הייתי מדבר איתך כשיש לי אלפיים שמונה מאות ושמונים שקלים שלמים בחשבון.

זה כלום כסף, אך לא הייתי מתנגד לו.

וזו גם לא טרחה, פעם בחודש כשאתה בקניון, פשוט תן גיחה לעמדה

ותשלח טופס, על הדרך תתפנק בכרטיס גירוד בחמישה שקלים וסלאמתק.

Gn'f'R

פורסם

אני ביטלתי לפני חצי שנה, לאחר למעלה מ-20 שנים מיותרות. חסך לי הרבה כסף וקריאה של העמוד האחורי של כותרות ידיעות אחרונות ביום שישי

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...