Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע כמה שנים יש מנוי , זכינו פעם באייפוד טאצ' , אחרי זה ביטלתי (פרשתי בשיא.)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למי שלא הבין אותי נכון, אינני מצפה להתעשר עכשיו, סתם מעניין אותי מי, איך וכמה, אין לי תחושה שדופקים אותי כי אני מביא להם 60 ש''ח בחודש ולטעמי זה לא הרבה, אני ממש לא מצפה מטלפון מאריאלה מחר. איך לומר, אם יום יבוא אז יבוא ואם לא אז הלכו 60 ש''ח בחודש (אני מאמין שאני אספוג את זה....).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש לי מנוי 20 שנה, ממוצע זכיות של 11 שח בחודש- השקעה כלכלית כושלת ביותר. שאלה למי שיודע: איך מתבצעת ההגרלה? האם משתתפים רק מספרי מנוי פעילים? או שמא משתתפים כל המספרים האפשריים?

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

בדיוק היום אמרתי לחברה שלי להפסיק את השטות הזו,אין דבר כזה כסף קל.

יותר הגיוני שתזכו בלוטו.

אני מאמין שיש להם אינטרס חזק שהמנויים שלהם ימשיכו לשלם את המנוי החודשי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מנוי 25 שנה !

הזכיה הכי גדולה אי פעם 100 ש"ח.

באתר של מפעל הפיס יש אפשרות להכניס מספר ולראות כמה זכה על פני תקופה.

עשיתי פעם בדיקה אקראית להמון מספרים וראיתי שהסטטיסטיקה חוזרת על עצמה ועל פני עשור למשל סכום הזכיות המצטבר דומה לכל המספרים שבדקתי. (אם אני לא טועה20%-40% מהעלות חוזרת כפרס. אולי אני טועה)

כמובן שכלכלית מדובר בהוצאה ולא השקעה.

כמו הרבה הוצאות מדובר במשהו אמוציונאלי - כל עוד זה עושה לך טוב, כמו חלומות נעימים וכד' וזה לא על חשבון צרכים חומריים אמיתיים - אני בעד.

אם אתה לחוץ בכסף, זה אחד הדברים הראשונים שמומלץ לקצץ. יותר זול לעשות טור אחד של לוטו... והסיכוי הוא באמת שואף לאפס. מניסיון. :-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הסיפור שלי הוא הכי עצוב כאן -

סיפרתי כאן (באשכול דומה )על תכנית המנויים ,בכל אופן ארענן את זכרונכם :

בעברי הרחוק מכרתי את המנויים האלו (לא הייתה ברירה- עבודה זמנית..) ,

ללא ספק אחת העבודות היותר מפגרות שעבדתי בהם ,יצאה לי הנשמה עד שמכרתי מנוי אחד

והחזקתי בתואר של מכירת 3 מנויים במשמרת.

אנשים רצו להרוג אותי כשהייתי פונה אליהם ( מכירות אגרסיביות בקניון) פתאום הם ראו בי

ככתובת לפריקת תסכולם עקב שנים שבהם הם מנויים ואף לא שקל אחד בכיס.

תודרכתי לומר שההגרלה היא בין המנויים בלבד ולא מספרים אקראיים ,לא הייתי בונה על זה בכלל

כי במצב כזה ניתן לומר שהסיכויים הם די טובים לזכייה .

אדם שכבר טען שיש לו מנויי כבר 10 שנים והוא לא ראה שקל - לעיתים קרובות דווקא לאנשים האלו

הייתי מצליח למכור עוד מנוי ואפילו עוד שניים בטענה שדווקא עכשיו סיכוייו יהיו גבוהים יותר -( בחייאת ראבק :|)

הצמדות למספרים קבועים היא שיטה די גרועה ולכן אם כבר חטאתם ויש לכם מנוי - תחליפו מספרים מידי פעם.

פעם אחת גם חטפתי מכות ממישהו מאוד (אבל מאוד ) ממורמר בקניון , לא הייתי צריך לפנות אליו :-( .

ולמה הסיפור שלי עצוב ?

כי לימים פגשתי את אישתי והיא מאוד חשקה במנוי כזה - כל טעוני הנגד שלי היו לשווא נח עם חטף פתח

והיום אני בעליו המתוסכלים מזה עשור למנוי מזורגג שרק שואב לי כסף מהחשבון - מה שכן , הוא יותר חסכוני מאישתי

לפחות הוא מפנק אותי פה ושם באיזה 11 או 25 ש"ח.

Gn'f'R

פורסם

הקונספט של מנוי קבוע, ממוסד,אולי הוראת קבע- למשהו שהוא ערטילאי, תלוי מזל מטיבעו הוא קונספט נפלא.

קשה להמחיש במילים ולהסביר עד כמה .

אגיד רק שעצם המחשבה על העניין היא תענוג גדול.

מזל שיש מפעל הפייס. הטובים לפייס.

פורסם

עזוב ,עדיף שתשקיע בביטוח בריאות או משהו סיעודי ,כי הסיכוי היותר גבוהה שתצטרך את זה בעתיד .

גם לי היה מנוי לפני כעשור [כשעוד הגרילו את הפריוויה למי שזוכר] ואחרי שנה וקצת ביטלתי.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

(מצחיק או עצוב לחשוב שהמס הזה יותר נפוץ אצל חסרי אמצעים.

דווקא בעלי אמצעים שלא ירגישו בחסרונם של 60 שקלים לחודש אינם מנויים...)

מכיוון שככל שלאדם יש פחות אמצעים, כך בדר"כ יותר קל למכור לו חלומות בהקיץ על עתיד טוב יותר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
הסיפור שלי הוא הכי עצוב כאן -

סיפרתי כאן (באשכול דומה )על תכנית המנויים ,בכל אופן ארענן את זכרונכם :

בעברי הרחוק מכרתי את המנויים האלו (לא הייתה ברירה- עבודה זמנית..) ,

ללא ספק אחת העבודות היותר מפגרות שעבדתי בהם ,יצאה לי הנשמה עד שמכרתי מנוי אחד

והחזקתי בתואר של מכירת 3 מנויים במשמרת.

אנשים רצו להרוג אותי כשהייתי פונה אליהם ( מכירות אגרסיביות בקניון) פתאום הם ראו בי

ככתובת לפריקת תסכולם עקב שנים שבהם הם מנויים ואף לא שקל אחד בכיס.

תודרכתי לומר שההגרלה היא בין המנויים בלבד ולא מספרים אקראיים ,לא הייתי בונה על זה בכלל

כי במצב כזה ניתן לומר שהסיכויים הם די טובים לזכייה .

אדם שכבר טען שיש לו מנויי כבר 10 שנים והוא לא ראה שקל - לעיתים קרובות דווקא לאנשים האלו

הייתי מצליח למכור עוד מנוי ואפילו עוד שניים בטענה שדווקא עכשיו סיכוייו יהיו גבוהים יותר -( בחייאת ראבק :|)

הצמדות למספרים קבועים היא שיטה די גרועה ולכן אם כבר חטאתם ויש לכם מנוי - תחליפו מספרים מידי פעם.

פעם אחת גם חטפתי מכות ממישהו מאוד (אבל מאוד ) ממורמר בקניון , לא הייתי צריך לפנות אליו :-( .

ולמה הסיפור שלי עצוב ?

כי לימים פגשתי את אישתי והיא מאוד חשקה במנוי כזה - כל טעוני הנגד שלי היו לשווא נח עם חטף פתח

והיום אני בעליו המתוסכלים מזה עשור למנוי מזורגג שרק שואב לי כסף מהחשבון - מה שכן , הוא יותר חסכוני מאישתי

לפחות הוא מפנק אותי פה ושם באיזה 11 או 25 ש"ח.

לא נעים להגיד אבל זה קארמה :lol:

כמו שנאמר מה ששנוא עליך ...

פורסם

לא יודע למה, אבל גם אני עשיתי מנוי לפני כשנתיים.

כמו הרוב פה, גם אני מפסיד כ49 ש"ח בממוצע בחודש.

מידי פעם מפתיעים אותי ואני מפסיד "רק" 35 ש"ח.

מה שכן, בעלה של דודה שלי זוכה מלא!

יש לו שני מנויים והבן אדם פשוט זוכה בלי הפסקה.

טיולים בחו"ל (איטליה, ספרד), PS3, LCD 42, אייפוד ועוד כל מיני שטויות. :evil:

ולא, אני לא מצפה לשיחה מאראלה. (מאוד רוצה, אבל לא באמת מפנטז על זה)

מה שכן, חשבתי לקחת את ה60 ש"ח האלה ולמלא לוטו אחת לחודש. (אם אני לא טועה טופס רגיל עולה 40 ש"ח. כבר חסכתי 20 ש"ח 8) )

שם בדרך כלל אני זוכה בממוצע בכ30-40 ש"ח בכל מילוי.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

גם לי יש מנוי כ-10 שנים. זוכה פה ושם בסכומים הקטנים 11, 25 ופעם אחת ב-50.

המסקנה שלי היא:

אם עוד לא עשית אל תעשה.

אם עשית אתמול תבטל.

אין ספק שזה מנוי לא משתלם כמו כל הגרלת לוטו/טוטו אחרת.

אם אתה מחליט להשאיר את המנוי אתה צריך לדעת שככל שתשאיר אותו יותר זמן ככה יהיה יותר קשה לבטל אותו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לא יודע למה, אבל גם אני עשיתי מנוי לפני כשנתיים.

כמו הרוב פה, גם אני מפסיד כ49 ש"ח בממוצע בחודש.

מידי פעם מפתיעים אותי ואני מפסיד "רק" 35 ש"ח.

מה שכן, בעלה של דודה שלי זוכה מלא!

יש לו שני מנויים והבן אדם פשוט זוכה בלי הפסקה.

טיולים בחו"ל (איטליה, ספרד), PS3, LCD 42, אייפוד ועוד כל מיני שטויות. :evil:

ולא, אני לא מצפה לשיחה מאראלה. (מאוד רוצה, אבל לא באמת מפנטז על זה)

מה שכן, חשבתי לקחת את ה60 ש"ח האלה ולמלא לוטו אחת לחודש. (אם אני לא טועה טופס רגיל עולה 40 ש"ח. כבר חסכתי 20 ש"ח :cool: )

שם בדרך כלל אני זוכה בממוצע בכ30-40 ש"ח בכל מילוי.

עודד.

אם תהמר ותשים את 60 השקלים בפק"מ, אתה תזכה ב 60 שקלים בכל חודש!!! :wink:

וברצינות, אם כבר הימורים, עדיפים לדעתי הימורים "מושכלים" (למרות שאין באמת כזה דבר, הימור זה הימור בסופו של יום). אבל, הסיכויים שלך להגדיל את הכסף שלך בהימורים כמו winner לדוגמה, גדולים מאשר בהגרלות מספרים אקראיות כמו טוטו \ לוטו וכאלה... במיוחד אם אתה דואג להתעדכן בכל התרחישים שעלולים להשפיע על המשחק (הרכב, כושר השחקנים וכן הלאה)

אם אתה מחליט להשאיר את המנוי אתה צריך לדעת שככל שתשאיר אותו יותר זמן ככה יהיה יותר קשה לבטל אותו.

כמו בקזינו... ככל שאתה מפסיד יותר, כך גובר הרצון שלך להישאר על מנת "לכסות את הפסדיך", ומתוך אותו רצון "להביא זכייה" ולו רק פעם אחת, בתקווה שתספיק לכסות את אותו הפסד, לא שמים לב לעובדה שממשיכים להפסיד ככל שהזמן עובר ונשארים בתוך הקזינו (או נשארים מנויים), ובכך מרחיקים יותר ויותר את האפשרות לכסות את ההפסד הראשוני שגודל וגודל. כמו שכתבת, הדרך היחידה לצמצם נזקים זה לא להיכנס בכלל או במקרה הפחות טוב לדעת לצאת מוקדם. לא להמשיך להמר

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

במשפחה שלי, יש כמה מנויים כבר עשרות שנים ולמעט זכייה בחופשה בחו"ל פעם אחת, לא היו שום ניסים :).

הדבר הכי מצחיק/עצוב הוא שהם פוחדים לבטל את המנוי, כי "מה יקרה אם דווקא חודש הבא נזכה במשהו?"

אני נוהג להשתתף בהגרלות של הלוטו, אם הן מעל 20-30 מיליון שקלים (דאבל), רק בשביל החוויה והתקווה הצנועה. גם אז, אני לא ממלא יותר מארבעה טורים.

אני באמת מעדיף לעשות עם הכסף שהרווחתי ביושר, הרבה יותר דברים מעולים.

• תוכן חדש...