Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קשה קשה

שאבו אותי לזה כשהייתי חייל חסר כל

ופשוט קשה לראות את ה60 שקל האלה כל חודש יורדים ובלתי אפשרי לבטל

והכל בגלל שאצלי במשפחה היתה זכייה של מליון וחצי אצל אחת הדודות לפני איזה 15 שנה

ולא מזמן סבתא שלי זכתה בחופשה לברזיל (איזה בזבוז , המירה את זה לכסף)

לכל המחשבים אל תשכחו של60 שקל בחודש זה הגיע בצורה הדרגתית ככל שהוסיפו הגרלות לעשוק אותנו עוד יותר

:wink:
פורסם
כן. הוא מכר אותה ונעזר בכסף על מנת לפתוח סניף של פיצה האט. אפשר לומר שזה "סידר" אותו.

פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שהשקיע בצורה נבונה כסף שקיבל מהם... כל הכבוד לו :-)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

רק שאם עכשיו (לאחר שקראת את ההודעה הזו) תרצה לעשות מנוי בתקווה שתזכה במשהו שגם יסדר אותך, אתה יודע שמרפי ידפוק אותך עד העצם ולא תזכה בשום דבר לעולם :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

התחתנתי עם סטטיסטיקאית.

יצא כל החשק מהימורים.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

שני סיפורים:

1. לפני המון שנים בא אלי לקוח שלי (בבנק) וביקש לבטל את המנוי לפיס. מאוד התפלאתי, זה היה בחור עתיר ממון, ממתי יש לו מנוי לפיס?

הוא אמר שלפני חודש שיכנעו את אישתו לעשות מנוי בקניון, למחרת הוא ביקש ממנה לבטל, אבל היא שכחה, ועכשיו זכה ברכב (פורד טאורוס). הוא בא לבטל את המנוי מייד כשקיבל את הרכב החדש.

2. לפני יומיים אני ממתין לאישתי בקניון, ומולי דוכן פיס. הלכתי לזרוק שם 30 שקלים להגרלה הערב, (אחת לחודשיים שלושה אני מרשה לעצמי) והבחור מתחיל לשכנע אותי שב 60 שקלים אני קונה כרטיס ל 9 הגרלות + רכב + קשקושים. שיכנע. הוצאתי לו 60 שקלים ואז המסכן אומר לי "לא, לא במזומן. בכרטיס אשראי". סליחה? מה לא במזומן? למה אתה צריך כרטיס אשראי? הוא התחיל לגמגם, דורשים ממני, לא מוכנים מזומן וכד', עד שבהבזק ירד לי האסימון, הוא ניסה למכור לי מנוי. כל חודש 60 שקלים. אמרתי לו שההתנהלות שלו היא על גבול ההונאה.

בשורה התחתונה - מי שירוויח זה מפעל הפיס. ככה עובדים בתי הימורים. הבית תמיד מרוויח. תחסכו בהוראת קבע את ה 60 שקלים האלה, אני מבטיח לכם זכיה שנתית של 720 שקלים. כל שנה!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שהשקיע בצורה נבונה כסף שקיבל מהם... כל הכבוד לו :-)

מישהו שעבדתי איתו בעבר הרחוק בחנות מסויימת (שממנה אי אפשר להתקדם ממש בחיים) זכה בפורשה בוקסטר במבצע של מקדונלדס. הצטלם עם הרכב, אמר שהוא מאושר ושזה היה החלום שלו, וכשהוא קיבל אותו אפילו לא התניע, ישר מכר בכמה מאות אלפי שקלים, התפטר מהחנות למחרת והתחיל ללמוד לתואר ראשון.

פורסם

אותי פינקו ב-11 שקלים שלמים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יצא לך הרבה.

"סך הזכיות בין התאריכים 01/01/2012 ו-01/11/2012 הינו 77 ₪".

עלוב ביותר!.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בדקתי באתר של הפיס וכל צירוף מס' שעשיתי יצא לי תדפיס של זכיות.

האם זה הגיוני שכל מס' שתעשו הוא מנוי בפועל.

או שיש לי מזל ונפלתי רק על מנויים פעילים אז כדאי שאלך למלא טופס.

פורסם

השרת בקמפוס - פרס ראשון בלוטו.

קבלן מעצבן מהרחוב - פורשה בוקסטר ידנית. (והוא קנה רק גלידה פיצוץ !)

השרת בביהס יסודי זכה פעמיים בפרס הראשון בלוטו. (והמשיך לעבוד בתור אב בית + אימץ ילדים בודדים)

חברה של אמא שלי מהעבודה, פרס ראשון בלוטו.

פורסם

אפשר להכיר אותך?

fiat x1/9

• תוכן חדש...