Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצחיק לראות שרוב המגיבים באשכול הזה נמצאים כבר הרבה שנים עם מנוי, ממליצים לך לא לעשות, יודעים שהם מפסידים כסף כל חודש (שמצטבר לעשרות אלפים) - אבל לא מבטלים את המנוי שלהם :lol:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אכן, גם לי יש מנוי מזה יותר מעשור, וה'השקעה' לא שווה את הכסף!

מצד שני, זה מרגיע לי את הדחף לעשות לוטו, אז אני לא מתלונן :|

זכיתי פעם באייפוד, ומידי פעם יוצא 11-25 ש"ח.

מה שכן מפריע לי שם, נראה לי שההגרלה אינה בין כל המנויים, אלא על סדרה של 6 מספרים, ואם אין כזה מספר מנוי - אז הכסף נשאר שם...

אגב מה שכתב ערן 26, על סיכויי זכיה (שאינם) במספרים קבועים - צריך לשאול את זוכי הלוטו לפי סטטיסטיקה, אם הם מילאו במספרים קבועים או אקראיים... או שרשור נפרד בטופיק.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
מצחיק לראות שרוב המגיבים באשכול הזה נמצאים כבר הרבה שנים עם מנוי, ממליצים לך לא לעשות, יודעים שהם מפסידים כסף כל חודש (שמצטבר לעשרות אלפים) - אבל לא מבטלים את המנוי שלהם :lol:

ההמלצה היא לא להכנס.

מצד שני מי שמחזיק מנוי (כמוני) ויודע שהוא מפסיד כסף כל חודש תמורת האשלייה כנראה יכול להרשות לעצמו את ה-60 שקלים בחודש.

הסיבה המקורית שעשיתי מנוי הייתה על מנת להגמל מהמילוי של הלוטו הדו שבועי. כמובן שזה לא קרה והיום אני גם ממלא לוטו כמעט באופן קבוע. אני שולח שני טורים (המינימום האפשרי).

בקיצור בהימורים כמו במניות אם יש לך כסף מיותר להמר תהמר. כל עוד לא קנית בית, רכב, ואתה מסודר בחיים אל תתקרב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם ה 60 ש''ח היו קריטיים להישרדותי אז ככל הנראה הייתי מוותר על העניין.

ניתן לזה צ'אנס שנה נראה אם יצא מזה משהו.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא פעם התקשרו אלי וניסו למכור לי מנוי בהבטחות שונות.

הבטיחו חופשות בהרשמה, זכיה כל חודש וסיכויים גבוהים לזכיות גדולות.

המשך השיחה תמיד היה כזה

אני: "אז מה אתם מרוויחים פה?"

הנציג: אחוזים מהזכיה"

אני:" אוקי, אז יש לי רעיון. אני לא אשלם כלום, גם לא אקח את החופשה. כל פעם שאני זוכה, תנקו את האחוזים שלכם ותשלחו לי את השאר.

הנציג:"טוב להתראות".

אני:" להתראות".

אז או שהם רשמו אותי ואני זוכה כל חודש והם לוקחים כל חודש 100 אחוז מהזכיה

או שהם וויתרו על השיטה שבה רציתי לשחק.

פורסם
ב 88 הגרילו אלפא ספיידר...

הם גם הגרילו כמה פעמים טויוטה סליקה.

בתחילת שנות ה-90 הגרילו אונו סלקטה :mm_eek: אחר כך עברו לכל מיני דגמים "מוצלחים" אחרים כמו שברולט אוואו וסובארו B3.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היה לי מנוי במשך כשנתיים, אחרי שנתיים קיבלתי שכל וביטלתי, 60 ש"ח שלא הולכים למפעל הפיס אלו 60 ש"ח שהרווחתי.

הסיכוי לזכות שם שואף לאפס, אני מעדיף להפנות את ה 60 ש"ח האלה לאפיקים אחרים, כמו קוקילידה, סוכריות יין ומסטיק שחור.

פורסם
לא נעים להגיד אבל זה קארמה :lol:

כמו שנאמר מה ששנוא עליך ...

נסתרות הן דרכי היקום 8)

אגב מה שכתב ערן 26, על סיכויי זכיה (שאינם) במספרים קבועים - צריך לשאול את זוכי הלוטו לפי סטטיסטיקה, אם הם מילאו במספרים קבועים או אקראיים... או שרשור נפרד בטופיק.

סתם ספקולציה,אבל.. לעניות דעתי אני לא אתפלא לדעת שבין המספרים המשתתפים קיימים גם מנויים שבוטלו וכדומה.

בזמנו קרובת משפחתה של אישתי זכתה בדירה בתכנית המנויים ,

מכר שלי זכה ברכב חודש (!!) לאחר ההצטרפות.

לגבי הגרלת הלוטו הסדירה - הסטטיסטיקה היא לטובת הלוטומט הממוחשב.

פסיכולוגית - מעט מאוד אנשים מבטלים את המנוי .

פנדוב :

התחביב שלי הוא לשלוח לוטומט פעם בחודש ב 30 ש"ח ,

ב30 ש"ח חודשיים אני קונה לעצמי את האשלייה המתוקה של "אולי"

זה שווה את היומיים שלפני ההגרלה שאני מסתובב עם פרצוף כזה :rolleyes:

ואז לאחר ההגרלה אני חוזר לפרצוף הטבעי הזה :(

וכל התענוג מגיע בחצי מחיר !

Gn'f'R

פורסם

זכיתי פעם באייפוד.

מה שכן מפריע לי שם, נראה לי שההגרלה אינה בין כל המנויים, אלא על סדרה של 6 מספרים, ואם אין כזה מספר מנוי - אז הכסף נשאר שם...

גם אני זכיתי לפני שנתיים באייפוד, וכמה פעמים ב 100 ש"ח.

ההגרלה היא רק למנויים קיימים, כך שכל שבוע יש זוכים.

בהנחה שהמנוי עולה לי 45 ש"ח לחודש בממוצע, ואני לא משקיע שקל נוסף בהימורים, ההשקעה נראית לי סבירה למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני מנוי כ 4 שנים פעם בכמה זמן מרוויח 11 ש"ח( או מפסיד 49 ש"ח תלוי איך מסתכלים על זה)

בכל מקרה לפני שנתיים אמא שלי שמנויה בסביבות ה20 שנים זכתה בטלוויזיה 52 אינץ הקטע המוזר ש 2 דודים שלי שגם מנויים מספר לא מובטל של שנים זכו באותו חודש גם בטלוויזיות אבל 42 אינץ.

12*20*60 = 14400 שקל. נראה לי שהיא הייתה יכולה לקנות טלוויזיה הרבה יותר טובה בסכום הזה...

פעם מילאתי לוטו ב60 שקל מתוך סקרנות. זכיתי ב-10 שקלים חדשים (!!!).

אני מעדיף לתרום את הכסף למקומות אחרים, ולא כדי לתחזק ספורט כושל (כדורגל) או כדי לשלם למנכ"ל שלהם משכורות ענק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...