Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה להנהלת הפורום-התראות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את זה שאתם נכנסים לפורום אחרי יום-יומיים שלא התקרבתם אליו, ורואים שדווקא בשרשור שאתם הגבתם יש לפחות עשרה דפים.

מעצבן אותכם? גם אותי, וכנראה שגם את רובנו ככולנו. (אני נגד הכללות אבל יש כמה דברים שמעצבנים את הכלל :evil: )

אתם רוצים לדעת ת'כלס איפה ציטטו אותכם ואיפה התייחסו ספציפית לפוסט שלכם, ולא בא לכם לקרוא את כל השרשור.

לשם כך אני טוען שחייב להוסיף מערכת התראות, כל תגובה בשרשור שלך גוררת התראה, כל תגובה מצוטטת שלך כנ"ל.

בנוסף למסרים שיהיה גם התראות, יקל על כולנו מספר מונים.

(מנהלי הפורום אני יודע אם אפשר, אבל זאת הדוג' היחידה שלי).

http://www.fxp.co.il/ בקהילת הפורומים FXP יש מערכת התראות, ותאמינו לי, החיים קלים יותר :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

אללה ירחמו, אתה מביא דוגמה מ-FXP לגבי התנהלות פורומים!?

סתם עומס מיותר על השרת, ברמות שאתה לא מתאר.

יש שיטה מאוד פשוטה - ערוך חיפוש על ההודעות האחרונות שכתבת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אללה ירחמו, אתה מביא דוגמה מ-FXP לגבי התנהלות פורומים!?

סתם עומס מיותר על השרת, ברמות שאתה לא מתאר.

יש שיטה מאוד פשוטה - ערוך חיפוש על ההודעות האחרונות שכתבת.

רחמנא ליצלן.

נתתי דוג' לרעיון יפה, להכנס לכל הודעה שכתבת זה לא הכי נוח שיש, תחשוב שהכל מופיע לך.

מהבחינה הכי פשוטה של הנוחות זה דבר שיעשה את הגלישה לנוחה יותר.

פורסם
האמת שהייתי מנהל בFXP בערך 3-4 שנים. חחח בטח בגללי הניהול גרוע :-D

אבל שם ההתראות זה רק אם ציטטו אותך, ולא התראות על שירשורים שהגיבו לך.

יתרונות? אתה יכול לכתוב תגובות בפורומים שונים ועדיין תקבל התראות באיזה שרשורים הגיבו,

למשל אם תכנס לאוף טופיק ותגיב, אחר כך לייעוץ ברכישת רכב ותגיב שם, רכב כללי ותגיב, וכו...

בלי התראות אין מצב שתזכור איפה הגבת, וגם בחיפוש הודעות אחרונות לפעמים תלחץ ותגלה שאף אחד לא הגיב.

זה עובד שם טוב, מאוד נוח, זה לא חדש, גם בפייסבוק זה עובד טוב, אבל שם על כל שטות יש התראה אז זה לא כה חכם.

בFXP זה רק אם מצטטים אותך שזה לא כ"כ נוח, כי ברוב המקרים אנשים מגיבים ולא מצטטים ואז אתה לא מקבל התראה

אז אם כבר עושים? תעשו את זה על שרשורים שהגיבו לך התראה אחת, (ולא על כל תגובה באותו שרשור התראה, שלא תקבל 10 התראות על אותו שרשור)

חסרונות? אין ממש, זה נוח, וזה עובד בכל מקום.

100% ,

אבל תחשוב שאתה תקבל התראה על שרשור מסויים זה שוב גורר יחס של קריאה של עשרה דפים.

פורסם
הבעיה היא בך, כנס יותר לפורום

כן,

לא מתאפשר, גם שומר שבת וגם לומד עד ממש מאוחר.

קישור שבור.

אין כניסה מעל גיל שמונה עשרה. :cry:

כן אני בן 15 בגלל זה זה עובד לי :-o

• חברי המעגל הראשון
פורסם
קישור שבור.

אין כניסה מעל גיל שמונה עשרה. :cry:

אהבתי :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...