Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי אופל קורסה שנת 94, הבעיה הגדולה שלי שהמדחס לא עובד (תקוע), האוטו בצבע כחול (קולט חום) ובמזג האויר הישראלי בחודשי יולי, אוגוסט (לפחות האחרונים) הצלחתי לבשל (ביצים קשות) בחוווווום הזה, הלכתי למתקן מזגנים הוא אמר שלהחליף מדחס יעלה לי בסביבות ה1600, רציתי לשאול אם יש מצב להקטין את הנזק ז"א אם אפשר לשפץ מדחס או יד שניה או אם אתם מכירים מישהו שמתקן בזול.... תודה לכולם (מוגש בחווווווווווווווווווווווווווום לצערי) ;)

פורסם

לך למקור.

עופר קצב 050-5285041 - לפי דעתי יהיה יותר זול בכמה מאות שקלים.

הוא עובד במושב גנות - ושיפצתי אצלו מזגנים כבר כמה פעמים - בהצלחה רבה, ובמחירים שאין להם תחרות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכולם על העזרה... רציתי לשאול יש לי מגבר boss 1000W כנראה חיקוי, הרכבתי את המגבר על המושבים מאחורה וזה יושב על המתכת של המושבים יש לי סאב של 1500 וואט ורמקולים 6/9 של פיונייר אחוריים כל זה מחובר למגבר עם כבלים עבים, rca איכותי, הבעיה המעצבנת היא שיש לי רעשי אלטרנטור (אני שומע את הרעש של המנוע והטורים) ובליווי ציפצוף מצייייק כשאני מגביר את המוזיקה במערת הרעשים נבלעים במוסיקה אבל זה מאד מאד לא נוח אגב המערכת של פיונייר פשוטה יחסית... יש למישהו עצה? האם זה קשור למגבר שיושב על המתכת? אולי למערכת?

• תוכן חדש...