Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ועדיין, תסתובב בקניונים במתחמי מזון מהיר - התור למקדונלדס הכי גדול.

טמטום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סתם ציון עובדה על מקדונלדס והציבור הרחב. אין קשר ישיר לכתבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה כבר תלוי באנשים ובחינוך שלהם. אני בחיים לא הייתי מסוגל להמשיך לעבוד או לעשות כל דבר אחר אם יש אדם מת לידי :shock: או אפילו חשש שאדם במצוקה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

והקשר למקדונלד'ס הוא...?!?

אנשים, תפסיקו להתנהג כמו YNET. כל דבר הופך לצהוב, אפשר לחשוב.

כל מה שנכתב שם צריך להילקח עם מידה בריאה של סקפטיות.

בנוגע ליחס לאנשים מתים (בהנחה ו-45% ממה שרשום בכתבה אכן התרחש) -

ובכן, יש תרבויות שבהן מתייחסים בהיסטריה פחותה למתים.

ספציפית פה בארץ זה נושא די רגיש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ומה הקשר לישראל, מקריאת הכותרת חשבתי שעשו משהו בסניף של מקדונלד'ס בישראל.

מן הראוי לשנות את הכותרת כך שיציין בה במפורש שזה קרה בקרואטיה, מי שיקרא את הכותרת ואפילו את התגובות לא יבין שבישראל לא קרה שום דבר רע.

פורסם

אני יודע בוודאות שדבר כזה קרה בארץ בעסק שמשרת לקוחות, הלקוח המת נלקח אל הפרוזדור שסגור בפני הלקחות עד שהגיע האמבולנס.

זה לא תמיד עניין של חינוך, במקרה שאני מכיר העובדים היו כל כך בהלם שלהסתיר את המקרה היה הדבר ההגיוני היחיד שעלה להם לראש.

פורסם

ליותר מבוגרים ביננו שעוד זוכרים את יוסי אלפנט אז בתחילת שנות התשעים או סוף שנות השמונים (לא זוכר במדוייק אבל זו פחות או יותר התקופה כשהייתי משוחרר טרי) הוא הופיע בפאב בנחלת בנימין ומת בזמן ההופעה. אנחנו היינו שם והערב המשיך כרגיל רק בלעדיו. אנחנו בכלל לא שמנו לב פרט לעובדה שראינו צוות אמבולנס עובד על מישהו במטבח ורק למחרת קראנו בעיתון שהוא מת בזמן ההופעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מספיק שהסיפור כולו צהוב ולא קשור, עוד טרחו לציין בסוגריים שהיא "כנראה לקוחה קבועה", ותחשבו מה שאתם רוצים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

נראה לי שאני יודע למה האישה הזו מתה...

לפני שבועיים בערך הגעתי לתחנה המרכזית בתל לקראת 22 בערב אביב כשאני מת מרעב. הכל היה סגור, חוץ ממקדונלדס. בלית ברירה נכנסתי ועם קבלת החשבון קיבלתי חום -

כמעט 50 ש״ח על ארוחה לא משביעה או טעימה במיוחד שכללה המבורגר, פוטטוס ושתייה. בבלאק יש עסקית ערב באותו המחיר ושם ההמבורגר הרבה יותר טוב (ויש גם מלצר שמביא לי את האוכל לשולחן).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• אחראי פורום
פורסם

זה אומר שמעכשיו היא תקבל בורגר חינם כל החיים בגלל זה?

אה, רגע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בלי למות, (אולי זו דרך למנוע ביקורת...) - הסניפים של מקדונלד בישראל הם על הפנים: לא נקיים, שרות איטי וגרוע, עובדים לא מנוסים ומנהלים שלא יודעים מה לעשות והכל מול עיני הלקוח, מחיר גבוה יחסית לתמורה.

כבר שנה או שתיים אני לא לוקח את ילדי אליהם. לעיתים רחוקות גלידה, אם אנו בדרכים - וזהו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...