Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השירשור הזה אחד המיותרים שיצא לי לקרוא.

מה שכן הדבר היחיד שאני הבנתי כאן זה שיש כמה אנשים שממש חורה להם כשהם שומעים את המילה מאזדה3 . ויכתבו בכל כוחם ויתארו כמה הרכב מגעיל ועגלה.

אז לכל אלה, מאזדה 3 הוא רכב שניראה מעולה פנימית וחיצונית. לא יעזור! לגבי ביצועים,

להלן חוקים בסיסיים לנהיגה עירונית ובין עירונית, נסיעה של 40 בתוך עיר, נסיעה של 80 בכביש ראשי ו90 בכביש ראשי עם הפרדת קיר בטון. 100 בכביש 6 .

כל השאר הם עבירה על החוק, סיכון חיי אדם (כי אתם נוזעים מהר כשאחרים נוסעים לאט), גם כשאתם טוענים שאין איש על הכביש אולי אתם פשוט לא רואים אותם?! ומכאן מגיעה התשובה לשאלה איך פגעת בו? לא ראיתי! בזבוז מיותר של דלק יקר, בלאי יקר ועלויות טיפולים, שלא נדבר על הבזבוז הרב על כל השיפורים למיניהם.

כל זה למה? לנסוע על 100? לתת גז לעקוף את כולם ואז להיפגש איתם ברמזור הבא?

אתם לא בגרמניה צאו מזה! אני צוחק על אנשים כאלה כשאני נוסע 80 בפנאן רואה את כל הלחוצים עם רכבי הספורט/יוקרה שלהם

מתוסכלים בכביש מזה שהם לא יכולים לנצל את מה שיש להם בידיים.

ואז יש גם את אלו שצריכים להרגיש חלק מהקצפת ומתחילים משחקי אגו מטומטמים ומלחמות רכבים על חשבון הלוואות שמנות והתלוננות יומיומית על כמה ז%^ אנחנו אוכלים מהממשלה

שמעלה את מחירי הדלק, התלונות על המורשים שמוכרים לנו חלקים ביוקר, ועל היבואנים ומזרגגים אותנו במחירי הרכבים.

לאור כל זה, מזדה 3 ושאר הרכבים ה"עממים" הם הקניה הנכונה ביותר במקום הנקרא ארץ ישראל

השירשור הזה באמת מיותר, לא כל כך בגלל שהוא מלא בלעג למזדה 3, אלא בגלל שהוא מדיף ריח של החופש הגדול, יותר מכל דבר אחר.

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שכן הדבר היחיד שאני הבנתי כאן זה שיש כמה אנשים שממש חורה להם כשהם שומעים את המילה מאזדה3 . ויכתבו בכל כוחם ויתארו כמה הרכב מגעיל ועגלה.

אתה חייב להודות שהוא די גרוע ונופל מהתחרות שלו בהמון צורות.

אז לכל אלה, מאזדה 3 הוא רכב שניראה מעולה פנימית וחיצונית. לא יעזור! כן יעזור. הוא נראה דבילי עם החיוך פוקמון הזה והחלק הפנימי שלו גורם לתחושת קלאוסטרופוביה אפילו למישהו קטן.

לאור כל זה, מזדה 3 ושאר הרכבים ה"עממים" הם הקניה הנכונה ביותר במקום הנקרא ארץ ישראל

כן, רכב עם תא מטען לא פראקטי בכלל, נוחות מאחורה של טרקטור, מנוע 1.6 על אוטו שצריך יותר מזה, צריכת דלק יותר גרועה ממרצדס S-CLASS (אני לא צוחק, תבדוק את זה!), דלתות אחוריות שלא מאפשרות למבוגר להכנס ולצאת בצורה מכובדת, קשיחות יתר במתלים שמתבטאת בחוסר נוחות טוטאלית וכו' וכו' וכו'...

בואו נודה בזה, זה חרא של אוטו.

אני שמח שאני לא רואה אותם ברחוב כל יום, וכשכן, זה לפחות רק ה2 ליטר או הMPS.

CAR4FUN - הכינוי הכי לא מוצדק שיכלת למצוא לעצמך בעולם, בהתחשב בתגובות שלך.

או שהכיף שלך זה לשטוף את האוטו.

בדיוק מה שאני חשבתי.

פורסם
אף אחד לא אמר שאסור לכם ללחוץ.

מאזדה 3 מול פאביה? תפדלו. (אני לא מבין מה מעניין כאן, אבל אם זה עושה לכם את זה- בכיף!).

אבל אל תתפלאו שרכבים עם 200 כוחות יותר מכם - יסרבו ללחוץ איתכם. זה פשוט לא כוחות.

אותך מעניין לראות את לאו מסי משחק נגד דויד אמסלם?

אמסלם יכול לשחק מול בנאדו נניח. מסי נגד רונאלדו. אז מה הבעיה? שוב, אתה כותב "אני לא מבין מה מעניין כאן". מה מעניין בלחיצות של שירוקו נגד קופרה? אותו העניין. אז הם יותר איטיים אבל גם להם מותר. לא מבין את פשר התגובות הנחרצות האלה שיש "להם" עגלות אז אסור להם ללחוץ או להנות כך מידי פעם כמו ש-א-ת-ה נהנה. אגב, זוכר שניסית ללחוץ עם הפרארי? מישהו דיבר איתך אז? גם אתה יצאת ליצן כמו אותו אחד עם מאזדה3 שניסה ללחוץ איתך (אם היה מקרה כזה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לכול בעלי הוואגיות החזקות, לא תמיד מי שבא לעשות איתכם פתיחות הוא סתם ערס מטומטם שרוצה לעשות פוזות.

בפעם היחידה שעשיתי את זה, בזמנו כשכול הנסיון שלי ברכבים היה משפחתומטית, נעמדתי מול יאריס TS ברמזור, וסתם היה מעניין אותי לדעת עד כמה היא תהיה יותר מהירה מהרכב שלי. בוא נגיד שאותה השפלה שחוויתי רק גרמה לי יותר לרצות רכבים בסיגנון :)

פורסם
השירשור הזה אחד המיותרים שיצא לי לקרוא.

מכל מה שכתבת - זה המשפט היחיד שנכון.

שומכאר,

בין קופרה לשירוקו יש עניין. מדובר בשתי מכוניות ספורטיביות מבית אותו קונצרן ומעניין לדעת מה תהיה החזקה יותר... משופרות או לאו.

יחד עם זאת,

אם תקרא שוב את מה שכתבתי:

אבל אם זה עושה לכם את זה- בכיף!

אני בהחלט מפרגן.

כנראה שזו תהיה ההודעה האחרונה שלי בשרשור הזה.

תגדשו בשמחה. והעיקר - תהנו וסעו בזהירות

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

שוב, למה זה יותר מעניין להתחרות ברכבים בקטגוריה הזאת (שירוקו קופרה וכו' שהם) לעומת מאזדה3 וקורולה שהן מאותה קטגוריה בפני עצמן, אבל קטגוריה שניים מתחת לרכבים כמו שלך? בוא תסביר לי, אולי אני אידיוט .

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הכי מצחיק שמגיע מישהו עם איזה איבו משופרת או סתם עגלה גרמנית בחצי מיליון שקל ומציע לעשות לחיצות.

:roll:

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
שוב, למה זה יותר מעניין להתחרות ברכבים בקטגוריה הזאת (שירוקו קופרה וכו' שהם) לעומת מאזדה3 וקורולה שהן מאותה קטגוריה בפני עצמן, אבל קטגוריה שניים מתחת לרכבים כמו שלך? בוא תסביר לי, אולי אני אידיוט .

אני מתאר לעצמי שזה בגלל שאפשר ללכת לישון עד שמגיעים ל-100

וחוץ מלעשות הרבה רעש לא מקבלים שום דבר

פורסם
מכל מה שכתבת - זה המשפט היחיד שנכון.

שומכאר,

בין קופרה לשירוקו יש עניין. מדובר בשתי מכוניות ספורטיביות מבית אותו קונצרן ומעניין לדעת מה תהיה החזקה יותר... משופרות או לאו.

יחד עם זאת,

אם תקרא שוב את מה שכתבתי:

אני בהחלט מפרגן.

כנראה שזו תהיה ההודעה האחרונה שלי בשרשור הזה.

תגדשו בשמחה. והעיקר - תהנו וסעו בזהירות

אתה יודע מה הבעיה האמיתית פה? ההתנשאות שלכם , הביטול המוחלט שלכם לגבי כל רכב שהוא לא הרכב שלכם , ירידה לפרטים הכי קטנים גם ברכבים ש"עומדים" עם הרכב שלכם , והכי בעייתי - זה שאתם חושבים שהמכוניות שלכם הן אלו שמציבות את הרף , והן ממש אבל ממש לא.

אתה בעצמך אמרת הכל יחסי , אותך לא מעניין מאזדה 3 נגד משפחטומית אחרת , כי אתה מגבוה על כולם , אבל תמיד תהיה שני לGTI (בעיני בעלי הGTI) , אבל 2 משפחטומטיות שעושות "פתיחות" אחת מול השניה אותן זה יעניין.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מה יש לכם נגד מאזדה 3??? (אופס... חוזר בי, "מאזדה3" הכל מובן,)

אגב מקרה טרי,

בעלה של בת דודה שלי "מוטי" עם בליזר 89, אתמול נסעתי איתו לאמא שלו להחליף ברז ולפתוח סתימה,

נסענו בבליזר, שעה 23:20 עוצרת לידינו סופר לאנסר, מונמכת, צבועה מזעזע, שני צעירים בתוכה

מוזיקה דוחה בווליום לא אנושי, הם מסמנים לי לפתוח את החלון פתחתי, לא שלום לא כלום,

אומרים לי "תשאל אותו אם הוא רוצה פתיחות" - שאלתי, היה שם 3 דרות של דין ודברים

וסגרנו איתם על 300 ש"ח עד לצומת הבאה,

מה שהם לא יודעים שיש מתחת לבודי המפלצתי של הבליזר הזאת זה מנוע 5.7 של קורבט C4

וגירTH400 עם 4 הילוכים + כבל קיקדאון,

מה אני אגיד לכם, מחיצה קטנה לדוושה הימנית, ולא ראינו אותם, חיכנו להם בצומת הבאה,

שניהם היו הממים (היה מצחיק לראות את הפרצופים שלהם) "איך טנק כזה מאיץ ככה???"

ענה להם מוטי: מאיץ, תתפלא, איפה ה300???

לא היה להם כסף בכלל, לדבריהם הם רצו להתערב עם רכב שבטוח לא ינצח אותם,

ואוכזבו, בעלה של בת דודה שלי רחמן בן רחמנים וויתר להם בתנאי שישימו חגורות

וינמיכו את המוזיקה המזעזעת, - הם הסכימו, - אני רוצה לקוות שלפחות עד הבית הם היו חגורים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

בסדר.

בגלל זה הונדה סיביק נותנת לך בראש.(גם לי, אל תדאג).

פורסם

ואני ישבתי ונסעתי ברכבים שעם האיביזה שלך משופרת ככל שהיא תהיה, אפשר להרדם עד שתגיע אליהן לחניה אחרי שהם סיימו להתחרות, להגיע הביתה, להתקלח ולאכול ארוחת ערב. נו ו? תגובה ממש טיפשית ולא קשורה.

ויפר, אבל אתה לא היחיד שקיים כאן בעולם. תחזור לארץ, אחר כך תדווח לי. מי אתה בכלל שתחליט למי מותר ולמי אסור?

ואני לא מדבר בשם עצמי כי אני לא חלק מהעניין הזה, אבל מאוד חורה לי להסתכל מהצד ולראות את התגובות המתנשאות האלו שלכם. עדיף שתשתקו עכשיו מאשר שתמשיכו לכתוב דברי הבל "למאזדה 3 אין מה להתחרות גם לא בקורולה כי זה משעמם אבל לראות שירוקו עם קופרה זו אורגזמה עולמית". תעשה טובה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ואני ישבתי ונסעתי ברכבים שעם האיביזה שלך משופרת ככל שהיא תהיה, אפשר להרדם עד שתגיע אליהן לחניה אחרי שהם סיימו להתחרות, להגיע הביתה, להתקלח ולאכול ארוחת ערב. נו ו? תגובה ממש טיפשית ולא קשורה.

רגע, מישהו פה דיבר עליי?

קחו תתחרו בקורולה וב-3 שלכם עד מחר, שיהיה לכם בכיף.

אני רק רשמתי שזה שטויות במיץ שאין מקום לרכבים חזקים יותר בארץ.

מי שבאמת מאמין בזה, שימשיך לנסוע גם בבימבה מצידי

פורסם
השירשור הזה באמת מיותר, לא כל כך בגלל שהוא מלא בלעג למזדה 3, אלא בגלל שהוא מדיף ריח של החופש הגדול, יותר מכל דבר אחר.

ככה אנחנו מנקזים את כל החרא לבור אחד ובסוף אני בא ושם עליו את המכסה וזהו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...