Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמאזדה 3 ופאביה ילחצו בכיף ושיעשו חיים,מישהו אמר לא?

שיהנו ,כל עוד אלה רכבים שבאמת יכולים להוות איזשהי אינדיקציה הגיונית ביניהם אז בכיף שלהם שיעשו מה שבא להם.

אבל שמאזדה 3 ודומיה ינסו ללחוץ עם קופרה/גולייטה תלתן ירוק/בעצם כל אלפה תלתן ירוק/GTI שירוקו/RS וכו' וכו' וכו' זה הזוי !

זה כמו שאני אנסה לקרוא תיגר על איזו פרארי שאני אראה על הכביש או על איזו R8 או על M3 ועל עוד כל מיני רכבים למשל עם הנעה אחורית עם 400-500 + כ"ס.

מה שכן אם ונניח אחד מהנהגים בתוך הרכבים האלה היה אומר לי באמצע הכביש בוא נלחץ כמובן שלא הייתי מתנגד,לא כי אני חושב לרגע שאני אצליח לקחת את הרכב אלא פשוט לראות כמה הוא יותר מהיר ממני,אני ריאלי,ועוד יותר ריאלי שאף אחד עם רכב כזה לא היה מציע לי משהו כזה,אז אני עוד יותר ריאלי כשאני אומר שאיזה ליצן עם משפחתומטית לא אמור להציע לי דבר כזה.

או כל אידיוט שחושב לעצמו דברים כאלה:

שמתי ספויילר,שמתי ג'נטים,שמתי נאונים,שמתי מערכת,שמתי פילטר אוויר פתוח,השחרתי את החלונות,שמתי ניקלים ברכב,שמתי נורות לבנות במקום צהובות במס' של הרכב וכו' וכו' אז יש לי עכשיו עוד 300 כ"ס,אני מטורף תראו איזה רכב מגניב יש לי,בוא עכשיו ניתן בראש לכל הרכבים בכביש,בוא נחתוך את כולם ונסכן את החיים שלי ונסיים באיזה עץ.

יודעים מה בואו אני אלך איתכם בכיוון אחר:

נניח והחלטתי ללחוץ עם האקסנט ודומיהם,נניח אני מאט קצת מהירות ומגיע לצומת,האור הירוק מהבהב אני מוריד להילוך שלישי נניח מגביר מהירות ועובר את הירוק המהבהב או במקרה הגס את הצהוב,האקסנט לוחץ על הגז אבל מה..הופה נגמר לו הסוס,האקסנט בכל זאת יעבור באדום כי ברור שיש לו כבוד (כי ככל הנראה הוא יהיה אידיוט) בדיוק כשהוא בא לעבור באדום יוצא אופנוען מאחת הצמתים,מה קורה הלאה.

לרכבים האלה(משפחתומטיות) אין יציבות,בקרסים כמו שיש למשל בקופרה,אם אני אחליט לעצור בפתאומיות ממהירות 150 ל0 זה ייקח לי הרבה יותר מהר מאשר למאזדה תהיו בטוחים,למה ?

כי הרכב שלי תוכנן לזה.

ככה שאני ללא ספק אסכן פחות את הסביבה במידה ואני באמת (באופן תיאורטי) אחליט לצאת לאיזה טיול עם אידיוט שכזה.

אז אני עוד הפעם חוזר ואומר,אני מצטער שאני לא מוכן להשתתף בחגיגה הזאת.

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמאזדה 3 ופאביה ילחצו בכיף ושיעשו חיים,מישהו אמר לא?

שיהנו ,כל עוד אלה רכבים שבאמת יכולים להוות איזשהי אינדיקציה הגיונית ביניהם אז בכיף שלהם שיעשו מה שבא להם.

אבל שמאזדה 3 ודומיה ינסו ללחוץ עם קופרה/גולייטה תלתן ירוק/בעצם כל אלפה תלתן ירוק/GTI שירוקו/RS וכו' וכו' וכו' זה הזוי !

זה כמו שאני אנסה לקרוא תיגר על איזו פרארי שאני אראה על הכביש או על איזו R8 או על M3 ועל עוד כל מיני רכבים למשל עם הנעה אחורית עם 400-500 + כ"ס.

מה שכן אם ונניח אחד מהנהגים בתוך הרכבים האלה היה אומר לי באמצע הכביש בוא נלחץ כמובן שלא הייתי מתנגד,לא כי אני חושב לרגע שאני אצליח לקחת את הרכב אלא פשוט לראות כמה הוא יותר מהיר ממני,אני ריאלי,ועוד יותר ריאלי שאף אחד עם רכב כזה לא היה מציע לי משהו כזה,אז אני עוד יותר ריאלי כשאני אומר שאיזה ליצן עם משפחתומטית לא אמור להציע לי דבר כזה.

או כל אידיוט שחושב לעצמו דברים כאלה:

שמתי ספויילר,שמתי ג'נטים,שמתי נאונים,שמתי מערכת,שמתי פילטר אוויר פתוח,השחרתי את החלונות,שמתי ניקלים ברכב,שמתי נורות לבנות במקום צהובות במס' של הרכב וכו' וכו' אז יש לי עכשיו עוד 300 כ"ס,אני מטורף תראו איזה רכב מגניב יש לי,בוא עכשיו ניתן בראש לכל הרכבים בכביש,בוא נחתוך את כולם ונסכן את החיים שלי ונסיים באיזה עץ.

יודעים מה בואו אני אלך איתכם בכיוון אחר:

נניח והחלטתי ללחוץ עם האקסנט ודומיהם,נניח אני מאט קצת מהירות ומגיע לצומת,האור הירוק מהבהב אני מוריד להילוך שלישי נניח מגביר מהירות ועובר את הירוק המהבהב או במקרה הגס את הצהוב,האקסנט לוחץ על הגז אבל מה..הופה נגמר לו הסוס,האקסנט בכל זאת יעבור באדום כי ברור שיש לו כבוד (כי ככל הנראה הוא יהיה אידיוט) בדיוק כשהוא בא לעבור באדום יוצא אופנוען מאחת הצמתים,מה קורה הלאה.

לרכבים האלה(משפחתומטיות) אין יציבות,בקרסים כמו שיש למשל בקופרה,אם אני אחליט לעצור בפתאומיות ממהירות 150 ל0 זה ייקח לי הרבה יותר מהר מאשר למאזדה תהיו בטוחים,למה ?

כי הרכב שלי תוכנן לזה.

ככה שאני ללא ספק אסכן פחות את הסביבה במידה ואני באמת (באופן תיאורטי) אחליט לצאת לאיזה טיול עם אידיוט שכזה.

אז אני עוד הפעם חוזר ואומר,אני מצטער שאני לא מוכן להשתתף בחגיגה הזאת.

וואלה יפה אחד ראשון שלא יעשה תחרות מתוך דאגה לאנשים (מקווה שאתה באמת מתכוון למה שאתה אומר-ואם כן אשריך)

הרוב פה מרגישים כאלה גברים בזה שהם "רימו" את אותו "ערס" והוא פתח לבד.

פורסם
תשמעו אני נקרע פה מצחוק חלק מסיפורים שמעתי וחלק חדשים. לדעתי רוב הסיפורים זה על נהגים ישראלים. פה בארץ הכל תחרות בישבילם מרמזור אדום לרמזור אדום הבא. אני מצטער אבל לפעמים אני גם ככה אבל אין מה לעשות אני צעיר ויעבור זמן עד שזה יצא ממני.

אני דווקא לא חושב שזה קשור לגיל ממש אלא יותר לאגו גברי. יצא לי לראות לא מעט פעמים גברים בגיל לא צעיר "מרביצים" בין רמזורים באופן קבוע רק כדי שבטעות ייצאו קטנים ליד הצעירה שיושבת שלידם (מישהי מהעבודה שהם מרגישים צורך להרשים? אולי איזה טרמפ מארוע אם זה בשעות הלילה, למשל? אולי בת זוג?). ראיתי את זה קורה הרבה, וכמה שהרכב יותר יוקרתי אז הוא יותר מחויב לקטע הזה להיות ראשון, שחלילה מישהו לא יפגע לו באגו.

אני לא מומחה אבל נראה לי שפסיכולוגים יוכלו אולי לקשר התנהגות כזו לכך שעבור חלק מהגברים הכביש הוא המגרש כדי להראות איזה תותחים הם. בטח עבור חלק לא קטן הכביש הוא כמעט ה"ספורט" היחידי שהם עושים וכל השאר זה דרך הטלויזיה. מסכנים.

לי אישית אין רכב ספורטיבי בכלל אבל כן יש לו כוח, אני בד"כ נוהג רגוע מאוד עד משעמם ונהנה יותר מהשיוט והנוחות מאשר מהצלילים של המנוע. אבל לפעמים לעיתים רחוקות אם אני ממהר ממש אז יוצא לי ללחוץ, ואז הבהמה הישנונית הזו מתעוררת ועם לא מעט רעש של V6 עפה בשעטות קדימה, אם זה בכביש עירוני אז תוך כמה שניות אני כבר צפונה ל 100 וכל השאר רחוק מאחור. הכי מצחיק בקטע הזה זה פתאום לראות איזה הונדה אקורד או 6 או מונדיאו ליסינג מתחילות גם להרביץ כי בטח נפגעו מזה שמישהו משאיר להם אבק. הזוי. :)

לא מבין מה אתם רוצים מהקופרות, למי שיש רכב כזה למה הוא צריך להתאמץ ולשרוף דלק ובלאי על רכבים נחותים משמעותית מבחינת כוח, זה אפילו לא מענין כי זה לא כוחות וכל הסקרנות נעלמת, אז מה כל הקטע? לתת למישהו עם אגו נפוח את מה שהוא מחפש?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אני פשוט נורא מתרגש שנשאר כבוד לטויוטה קורולה ישנה, איך שיצאתי מסרט בהרצליה לא עזבו אותי 2 ערסים שרצו שאני אעשה נגדם רייס, מיותר לציין שלא זרמתי וגרמתי להם לחשוב שהם עפים עלינו.

פג'ו 205 או 306 .

פורסם
לכן אני מאוד מזדהה עם בעלי רכבים ספורטיביים שכל דכפין עם סיוויק האטצ'בק מנסה למדוד את אורכו על חשבונו. האמת, גם כשלי הייתה סיוויק האטצ'בק 95 בשנת 95, עשיתי את זה. אבל היום אני מבין כמה לא חכם הייתי.

אני יגיד לך תלוי איזה הצבק הייתה לך... אבל אני דיי בטוח שבשנים הללו לא היה הצבק אלא רק קופה. ואני בטוח ב99 אחוז. אז

נראה לי אתה מתבלבל תבדוק את זה....

90-92 שפיץ / הצבק. CRX) SI DX XE LX אולי רק אחת בארץ מה שאני יודע.)

93-94 הצבק DX DXI ESI

94-95 קופה. ESI בלבד!!!!!(VTI - אולי רק איזה 8 חתיחות )

הכוחות סוס האלה דיי חמודים לרכבים האלה , אבל יותר מעניין אותי ויפר עם ה400 כוחות.. זה נשמע מאוד מעניין....עדין לא יצא לי לצאת עם 400...

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אם יש דברים שאני אוהב זה להשפיל ערסונים על מכוניות של אבא או ליסינג כלשהו, על מכוניות זבל חיצונית, כאשר טיפלתי במכאניקה של הרכב.

כהיום יש פגיו 205 5 דלתות שמשפילה מאזדות 6, איזה כייף לראות את הפרצופים שלהם.

פורסם
אני דווקא לא חושב שזה קשור לגיל ממש אלא יותר לאגו גברי. יצא לי לראות לא מעט פעמים גברים בגיל לא צעיר "מרביצים" בין רמזורים באופן קבוע רק כדי שבטעות ייצאו קטנים ליד הצעירה שיושבת שלידם (מישהי מהעבודה שהם מרגישים צורך להרשים? אולי איזה טרמפ מארוע אם זה בשעות הלילה, למשל? אולי בת זוג?). ראיתי את זה קורה הרבה, וכמה שהרכב יותר יוקרתי אז הוא יותר מחויב לקטע הזה להיות ראשון, שחלילה מישהו לא יפגע לו באגו.

לפעמים, כשנחה עלי הרוח, אני יוצא מרמזורים בפול גז. ואני הכי אוהב להיות ראשון כי מה לעשות, אתה מאיץ יותר לאט. אני משלם על הדלק, אני אקבע כמה גז לתת - וחוצמזה, לא כל התנהגות אנטי סוציאלית אפשר להסביר ברגשי נחיתות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הונדה 95,

איפה בדיוק רשמתי שיש לי 400 כ״ס?

זה רק מראה שאתה לא באמת קורא אלא עובר בין השורות

ומסיק מסקנות ומגיב שטויות.

פורסם
לפעמים, כשנחה עלי הרוח, אני יוצא מרמזורים בפול גז. ואני הכי אוהב להיות ראשון כי מה לעשות, אתה מאיץ יותר לאט. אני משלם על הדלק, אני אקבע כמה גז לתת - וחוצמזה, לא כל התנהגות אנטי סוציאלית אפשר להסביר ברגשי נחיתות.

נראה לי שקראת קצת יותר מידי. :)

התנהגות אנטי חברתית?? את זה מאיפה הבאת בדיוק?? שכל אחד יעשה מה שבא לו ושמצידי יפתח בפול גז כל רמזור, כתבתי שזה קטע אצל חלק מהגברים שאם מישהו ברמזור (או לא ברמזור) עוקף אותם או פותח יותר חזק או סתם נוסע ברכב מרשים אחר (וזו יכולה להיות גם אמריקאית באורך 5 מטר שלא שווה 30K אבל נראית כמו רכב של שר החוץ, לפעמים, ובמיוחד למי שלא מבין) אז הם מרגישים צורך להוכיח את עצמם. ברור שיש פה קטע של אגו, לא?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

זה פשוט תסכול מהחיים. בעבודה לא מעריכים אותם, בבית האישה מסמרטטת אותם אז על הכביש הם מרגישים גברים גדולים וחזקים.

פורסם
אני יגיד לך תלוי איזה הצבק הייתה לך... אבל אני דיי בטוח שבשנים הללו לא היה הצבק אלא רק קופה. ואני בטוח ב99 אחוז. אז

נראה לי אתה מתבלבל תבדוק את זה....

90-92 שפיץ / הצבק. CRX) SI DX XE LX אולי רק אחת בארץ מה שאני יודע.)

93-94 הצבק DX DXI ESI

94-95 קופה. ESI בלבד!!!!!(VTI - אולי רק איזה 8 חתיחות )

הכוחות סוס האלה דיי חמודים לרכבים האלה , אבל יותר מעניין אותי ויפר עם ה400 כוחות.. זה נשמע מאוד מעניין....עדין לא יצא לי לצאת עם 400...

אני שמח שאתה בטוח. אבל לא תתפוס אותי בשקר.

1500 סמ"ק ידנית. אני חושב שזה היה DXI. הוצאתי אותה מהבונדד של הונדה ברחוב המסגר בדצמבר 94 כמודל 95. 80-430-08, אם אני זוכר נכון את המספר. רכב השני שלי. זה ששיפר פלאים את חיי המין שלי.:-D

בחנות שבפינת דרך פתח תקוה וחשמונאים עמדה גם VTI האטצ'בק. אבל היא עלתה איזה 120 אלף שקל בזמנו. יותר מאקורד.

פורסם

אני חושב שברכבים אוטומטיים, לא צריך שום מיומנות כדי לנצח ב"דראג", כולל כל הקופרות וקורולות או לא יודע על מה כתבו פה ב11 עמודים. כשיש לך רכב אוטומט, כל מה שאתה עושה זה ללחוץ על הימנית, ואם הרכב שלך יותר מהיר תנצח. אז מה הכיף פה? ללחוץ על דוושה? אני אישית גם בנאדם שנהנה מאיכויות שלדה הרבה יותר ממנוע, אבל גם בנאדם שאוהב את רכבי ה-"ספורטיוי עד שאני מגיע לעיקול" לא יכול באמת להינות מהם כל עוד הם אוטומטיים, זו דעתי לפחות.

חוץ מזה, מתי יפתח שרשור "אנשים שמצליחים לנסוע נסיעה שלמה בלי לגעת בבלמים פעם אחת, חוץ מכשהם מגיעים ליעד"? כשזה יקרה תקראו לי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נדיר היום לראות הצבק VTI, אני אולי מכיר רק 3 כאלה לפני 5 שנים והיום אולי רק 1....

אם זה שיפר אצלך את חיי המין אז יפה יפה, אני עם חברה 4 שנים זה לא כל כך יעזור לי גם בזמן של היום ועם המכוניות של היום....:wink:

ויפר טעות שלי ראית באיזה שעה הגבתי.... עייפות יצאה ממני.

אבל גם לרכב שלך בתמונה לא חסר כוחות סוס.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני חושב שברכבים אוטומטיים, לא צריך שום מיומנות כדי לנצח ב"דראג", כולל כל הקופרות וקורולות או לא יודע על מה כתבו פה ב11 עמודים. כשיש לך רכב אוטומט, כל מה שאתה עושה זה ללחוץ על הימנית, ואם הרכב שלך יותר מהיר תנצח. אז מה הכיף פה? ללחוץ על דוושה? אני אישית גם בנאדם שנהנה מאיכויות שלדה הרבה יותר ממנוע, אבל גם בנאדם שאוהב את רכבי ה-"ספורטיוי עד שאני מגיע לעיקול" לא יכול באמת להינות מהם כל עוד הם אוטומטיים, זו דעתי לפחות.

חוץ מזה, מתי יפתח שרשור "אנשים שמצליחים לנסוע נסיעה שלמה בלי לגעת בבלמים פעם אחת, חוץ מכשהם מגיעים ליעד"? כשזה יקרה תקראו לי.

+1

מהירות זה לא מה שעושה את הרכב למהנה יותר בשביל כולם.

זה מזכיר לי חלק גדול מנהגי הליסינג שיוצא לי לראות בדרכים. נוסעים בקיק-דאונים תמידית אבל לפני כל סיבוב דופקים ברקס בצורה מגוכחת, גם בירידות וגם בעליות...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...