Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משום מה לי קורה דווקא הפוך.... כשאני נוסע עם הלינקולן בשעות הלילה המאוחרות ושומע צרחות במזרחית מאיזה עונדה נחמדה מחליט הבחור להיות ילד טוב ירושלים ומחליש את המוזיקה ונוסע רגוע....:shock:

אני חושב שזה בגלל הלינקולן השחורה עם החלונות הכהים אבל לא יודע קטע מוזר...:wink:

אני חושב שזה קשור גם לגודל. אמריקאיות הן גדולות, אפילו האימפלה החבוטה והזולה שלי נראית יחסית מרשימה ככה, במיוחד בשעות הערב אם היא שטופה ומבריקה, ועם האורות דמוי קסנות ב 120 ש"ח מ Ebay ששמתי :lol:. אני שם לב שאפילו כאלה עם גדולות אחרות בגודל סטנדרטי יותר (מונדאו, אקורד, 6, B4 וכו') מרגישים קצת "מאוימים" משהו בעוד שבד"כ הם רגילים להיות האוטו הכי גדול ברמזור. זה גם דרך אגב בא לידי ביטוי מאוד ב"הידחפויות" למיניהן, אפילו ג'יפים שחורים עם ניקלים של ערסים למיניהם או יותר מצחיק - ילדים של ערסים (עם כובע מצחייה שחור או לבן, פוזת גבר-גבר וחבר טיפש ליד, חובה) נראה לי נותנים קצת יותר ריספקט בגלל הגודל של האוטו. כשאני נוסע בו הוא נראה לי טבעי, רק כשאשתי נוסעת ויוצא לי להסתכל מבחוץ אז אני רואה את הגודל ומבין למה אנשים לפעמים מסתכלים במבטים מוזרים משהו. גודל חריג.

במקרה שלך, חוץ מהלוק והצבע, נראה לי מושפעים מהסרטים האמריקאיים ואולי ישר עולה להם בראש שאולי זה רכב של השב"כ או איזה גוף אחר דומה, כמו הסאברבנים מהסרטים האמריקאיים.

באופן כללי לגבי השרשור:

אני גם עשיתי כמה פעמים פתיחות ברמזור, תמיד מוסכמות מראש וסתם בשביל הכיף, לפחות מבחינתי. ובשבילי זה גם מתוך סקרנות לראות מה שווה הבהמה הזאת בפתיחות - יש לה קיק דאון אדיר, במיוחד מ 2 ל 1, נדיר מאוד שאני עושה אבל אם זה קורה זו בעיטה אדירה בתחת, בפתיחות מצד שני היא אני חושב קצת כבדה, וגם אין לה בקרת משיכה אז אם פותחים בפול הצמיגים מפרפרים יופי עד שהיא זזה, למדתי ללחוץ חצי עד שיש אחיזה טובה ורק אז לתת את הגז. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל הכי כיף?

לעקוף משפחתיות 1.6 (ולעמוד עם 2.0) ברמזור עם אוטו שנראה ככה :

N14pulsar.jpg

:twisted: גיר רגיל ברכב הזה, זו פשוט חוויה...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
נזכרתי פתאום בימים הפג'ו 205 העליזים שלי. זאת הייתה 205 XR בעלת שלוש דלתות ומנוע 1.4, שום דבר מיוחד (למעט אולי חישוקי מגנזיום R13 פשוטים שלובינסקי היו מתקינים). לא יודע איך לעזאזל אפשר לבלבל אותה עם GTI... מילא אם הייתה "XRI TOP" - ההמצאה הישראלית עם ספוילר קדמי ופלסטיקה של GTI...

שאלו אותי אם אני מוכר, הזמינו אותי לפתיחות ובמפגשי קניון הזהב (היו זמנים....) שוטרים שהגיעו לסגור את החגיגה הכריחו אותי לפתוח מכסה מנוע ובדקו את התחתית עם מראות. לטענתם זאת הייתה ה-GTI הכי מאכזבת שראו :lol:

עדיין שמור בליבי מקום למכונית הזאת... גלגלי המגנזיום והעיצוב (כן כן העיצוב של 205) ואפילו הגובה של המתלים, נותנים בהחלט את המראה של אוטו ראלי קשוח. הוא גם מרגיש טוב את הכביש - במובן הכי חיובי של המלה.

פורסם
אתה מבין מה זה יפאניות של פעם?לא רואות מלא מכוניות של מנועים כבירים יותר. בסדר, שימשיכו לזלזל.

בוא אני אגדיל לך את האגו :)

לפני איזה 3 חודשים נסעתי ב 12 בלילה לסופר פארם לקנות אקמול לילד בדרך חזור היה איזה בדווי עם טויוטה קורולה (אני עם הרכב בחתימה, לא כזה מצטיין בפתיחות אבל יש הרבה כוח) אלה משנת 95-6, הוא השתולל קצת בדרך, ברמזור עמדנו אחד ליד השני וסתם היה לי משעמם אז עשיתי לו עם היד תנועה של לחיצה, הוא הנהן בחזרה. בירוק פתחנו ביחד ועד הרמזור הבא השגתי אותו ממש אולי בכמה מטרים בודדים, הוא כל הדרך היה צמוד צמוד ורק טיפה מאחור. שאלתי אותו ברמזור אם האוטו משופר והוא אמר לי לא אבל קשה לי להאמין. אני יודע שאלו חיות אבל יש גבול, את הקורולה של אבא שלי 2004 אני משאיר הרחק מאחור בפתיחה (בדקנו) ולא מזמן גם לקחתי פג'ו 508 מהניילונים מרמזור לרמזור וגם במוו 318 מהשנים 2002 או 2003. לאור כל זה אני מאמין שהקורולה איכשהו הייתה משופרת, אבל יכול להיות שאני טועה (דרך אגב אני לא בטוח אם היא הייתה ידנית או אוטומטית, אם אני זוכר טוב האוטומטית עושה 0-100 ב 12 שניות אז אולי זו הייתה ידנית).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

קודם כל איזה רכב יש לך?:lol:סיקרנת אותי.

דבר שני, על פי נתוני יצרן הקורולות הידניות עושות בין 9 ל10 שניות בין 0-100 ככה שכמו שאמרת קורולה ידנית זה סיפור אחר לגמרי כי האוטומטית גם זריזה לא קצת כשרוצים אמנם באמת ה0-100 לא כזה מרשים.

ואתה לא מעלה לי אגו, אני פשוט לא אוהב שמזלזלים בכל רכב שהוא נחשב זריז.

פורסם

הרכב שלי זה שברולט אימפלה 2005 מנוע 3.4L - עושה 10 שניות 0-100 לפי יצרן אם כי לי יש הרגשה שזה קצת פחות, לא יודע לגבי הקורולה, לא נראה לי שהיא הייתה סטנדרטית. כמו שאמרתי כבר השארתי מאחורה פג'ו 508 מהשקיות ובמוו 318 אבל באמת שאין לי מושג, אולי זו ידנית והוא קרע אותה בהילוך ראשון, לא יכולתי לשמוע כלום כי הרעש של המנוע פה בטורים גבוהים זה כמו טרקטור קטן. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

קורה לי הרבה עם טויוטה שמנסים לגנוב לי נתיב ברמזור או כל מיני דברים כאלה. לא ממש רייס.

מצחיק לראות מאזדות ופוקוסים שמבינים באמצע הרמזור שאין סיכוי.

הכי מצחיק זה כשאתה יוצא מהרמזור מנהלתי ורואה שמישהו ממש מתאמץ לידך.

זה נורא עושה לי את זה. פעם שהייתי ילד עם סיוויק חדשה, נסעתי ליד קורבט.

באמת ניסיתי לעמוד בקצב שלו. עד שבחור בקורבט הזיז את הראש, ראה אותי, כופף קלות עצבאות ברגלים ונעלם.

זה בערך מה שאני עושה היום אם בא לי להשתעשע ואני לבד באוטו.

מה שמעניין שעם ב.מ.וו. אין דברים כאלה. כולם נותנים לך ריספקט.

אפילו לחתוך בפקק ולגנוב נתיב לא מעיזים, למרות שהיא לא יותר חזקה מהטויוטה.

פורסם
וואי פותח השרשור אתה ענקקקק!!!

:lol::lol::twisted::lol::lol:

אתה לא מבין כמה זה קורה לי ביום יום עם הקופרה שלי,יש כל כך הרבה ליצנים עם הונדות ישנות,איזו פיאט ששמו לה ניאונים,ואני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד ואני לא יודע איפה זה ייפסק.

אנשים מטומטמים עם איזו אוקטביה למשל שמצפים רבע אוטו שלהם עם מדבקה ושמים ג'אנטים וכל מיני מפגרים אחרים כל הזמן מנסים כביכול לאתגר אותי בכביש.

גולף 1.6 מהדור הישן עם חלונות מושחרים.

קיצר ים מפגרים ואני באמת יכול להמשיך ולהמשיך.

תמיד אני אומר ליושבים לידי שזאת פשוט לא אינדיקציה וחבל על הדלק לבזבז על כל מיני מפגרים שחושבים שיש להם רכב שבאמת שווה משהו(לא שאני בא לפגוע).

אני בחיים לא אעשה צחוק מעצמי ואלחץ עם איזשהו דביל כזה.

נגיד יצא לי ללחוץ עם שירוקו 2.0 עם GIAC לא מזמן בלילה בכביש עם 4 נתיבים (לא מסכן אף אחד),זה כבר נחמד ובאמת מהווה סוג של אינדיקציה.

בכל מקרה מה שאני תמיד עושה זה ככה:

אם יש איזשהו רמזור ואנחנו עומדים בו,אני פשוט מפמפם עם הגז מתקדם טיפה קדימה כאילו אני באמת הולך עכשיו לתת איזו לחיצה מפגרת, עושה קצת וום וום עם המנוע,הליצן עם הרכב השני חושב שאני רציני והוא גם עושה את אותו הדבר,ברגע שמתחלף לירוק אני מתחיל את הנסיעה שלי ב5 קמ"ש והדביל כבר מפרפר בדרך להילוך השני.

אני תמיד עושה את זה,תמיד.

למה אתה מזלזל? זה שיש לך כסף לא אומר שיש לאחרים כסף להשקיע על אוטו יקר עם ביצועים של 2012, אז הם קונים גולף או הונדה ומשפרים קצת את האוטו, מה רע בזה? למה לקרוא להם מפגרים? בגלל שיש לך כסף ולהם לא?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

וייפר לפי הכתיבה שלך, הליצן האמיתי הוא אתה.

אגב להזכירך, הקופרה עולה 150K ומספקת 180 כ"ס :splat:

לא משהו רציני כ"כ שמרשה לך לכתוב כך.

פורסם

הבעיה היא - שלויפר יש לאון קופרה ולא איביזה...

כלומר שהיא עולה כמעט 200k ומוציאה 240 סוסים.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

האמת שזה קרה לי השבוע..

קניתי השבוע אודי A4 קבריולט, האמת שיותר נכון עשיתי החלפה על הג'יפ שלי.

לא חשבתי בכלל על התגובות שיבואו מהאנשים בכביש וככה יצא שאני גר במושב ליד נתניה והרבה פוזות עוברות שם.

נסעתי ביום שני חזרה מהמוסך ואיזה ילד שנראה לי אפילו בן 16 בלי רשיון נעמד לידי ברמזור ודופק לי מבט..

לא חשבתי בהתחלה שזה בגלל האוטו חשבתי שזה סתם מבט של ערס שמחפש את הדקירה הבאה שלו.

המשכתי להסתכל ישר ואז שמעתי את האוטו המתפרק שלו שנקרא כמו הונדה האצ'בק כזה משמיע רעשים שלי היו גורמים להסתכל אחורה לראות אולי נפל לי האגזוז...

קיצור הרמזור מתחלף לירוק , הוא כמובן שם גז בצורה מטורפת ואני מתקדם לאט עד לרמזור הבא קיצור הוא פותח חלון וקורא לי .. קצת התחיל להעיק תוך כדי שהוא צועק \ ממלמל דברים לא ברורים מהחלון האור התחלף לירוק .. החלטתי להנות עד גבול החוקי והדבקתי את הדוושה לרצפה , מנוע ה3 ליטר V6 השמיע רעש מגרגר והאיץ במהירות עד לרמזור הבא..

ברמזור הבא משום מה הוא לא נעמד לידי אלא מאחורי וכל הזמן הסתכל על הרדיו.

בזינגה !

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

פורסם
למה אתה מזלזל? זה שיש לך כסף לא אומר שיש לאחרים כסף להשקיע על אוטו יקר עם ביצועים של 2012, אז הם קונים גולף או הונדה ומשפרים קצת את האוטו, מה רע בזה? למה לקרוא להם מפגרים? בגלל שיש לך כסף ולהם לא?

המפגרים לא בגלל מעמד סוציו-אקונומי אלא בגלל שמנסים בצורה מטופשת להתגרות ברכבים שרחוק מהליגה שלהם.

זה תמיד מזכיר לי בדיחה על איך שמישהו הלך להלחם עם דרקון תלת-ראשים. הלך 3 ימים בשדה עד שהגיע להר ענק. ראה בתוך ההר מאין פתח של גדול מנהרה וחשב ששם גר הדרקון.

הגיע אל הפתח וצעק: "בוא, יא מניאק! בוא אני אחתוך לך את כל הראשים שלך!"

אז הוא שומע קול כזה: " אתה רוצה להלחם בי? אין בעיה. אבל למה אתה צועק לי לתוך התחת?"

זה בדיוק מה שאני מרגיש כאשר מישהו עם 100 סוסים ו13 קג"מ עייפים מנסה לשחק איתי.

פורסם

אני באמת לא מבין נהגים של מזדה\הונדה\במוו שברגע שהם רואים רכב ספורטיבי נכנסים למצב מירוץ

הריי ברור להם שהם לא ייצליחו לעקוף אז למה לנסות ?

אחריי 3 שנים עם רכב ספורט דיי נמאס לי מכל הנהגים שמרגישים את הצורך להתחרות בי , בהתחלה עוד הייתי צוחק (לא משתף פעולה אבל) . אבל זה כבר מגוחך , הפעם היחידה שעשיתי את זה היה עם GTI , ואני לא חושב שהוא יעשה את הטעות הזאת שוב , ותאמת שגם אני הרגשתי חרטה אחריי.

ולאחרונה גם נוספו נהגיי וולוסטר אחחחחח איזה ביזבוז .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...