Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה נשמע כאילו ההפך, אתם עם המכוניות החדשות והיקרות משויצים וחושבים לעצמכם '' מה העגלה הזאת כבר יכולה לעשות''? אני אפילו לא יפנה את הראש או ילחץ על הגז, ''כי חבל לי על הדלק''.

אבל לקנות אוטו ב 200 אלף שקל, שבבית מחכה לכם חניה פרטית עם שער חשמלי, אז כן חבל על הדלק.

אני שונא את העשירים האלה שחושבים שבגלל שיש להם כסף אז הם יכולים להרים את האף שלהם מעל כולם.

ולא אני לא עושה תחרות עם אף אחד בכביש ויש לו הונדה לא משופרת ולא כלום, ולא חסר לאוטו הזה כוח תאמינו לי.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

שני מפגרים...

ההוא בהונדה יכול לפתוח עסק של מפלסות שלג :-P

בהגיעו של האור הירוק הוא נותן פול גז עם פרפור צמיגים קל. אני שילבתי לרוורס ונסעתי קצת אחורה בשביל האפקט

קטע ענק, מתוך חזרה לעתיד 3

http://www.youtube.com/watch?v=pd_b-ecraF8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תהנה מהרכב ועזוב שטויות, אנשים רואים קליאו ולא יודעים כנראה שזה ספורט אז מניחים שזה עוד אוטו "רגיל"

אמן.

אני הכי אוהב את הרכבים שנראים סטנדרטיים, "זאב בעור כבש". חוץ משתיים- שלוש אותיות נוספות על גבי העכוז וג'נטים שונים (מקוריים!!) הכל צריך להראות כמו הקליאו של הזקנה ממול... מי שצריך- יבין.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כמה זה קורה לי,ואני לא נוסע על GTI! :shock:

בעבר הייתה לי A4 ידנית,1.8T,וכל הערסים של השכונה הציעו לי "פתיחות" עם המזדה 1600 של אבא...למה?! אני לא עשיתי פוזות על אף אחד,קניתי רכב בשביל להנות ממנו בעצמי.

אחרי שהלכה לעולמה האאודי,אני נוסע על הרכבים של ההורים,לילה אחד לקחתי את הרכב של אמא (B3 2.0 ספורט ידנית) ונסעתי לכיוון חברה שלי שגרה 25 30 ק"מ ממני..

בתמימותי עומד ברמזור שומע סקורפיונס בפול ווליום,בא מאחורי ערס\בן דוד (אין הבדל ביניהם לדעתי) וצועק לי,בהתחלה לא שמעתי ואז הוא צפר כמו חולה נפש אז הנמכתי,הוא צועק עליי "זה STI"?!

אמרתי לו כן...כולו כזה,לוחצת? אמרתי לו כן,ואז הוא "אז בוא פתיחות אני שם 1000 שקל",אמרתי לו בסדר אחי בהצלחה,כולי משחק אותה מינימום דומיניק טורטו עם יד על החלק העליון של ההגה,הרמזור ניהיה כתום הבחור יצא ממאחורי קו העצירה בפירפור גלגלים מטורף והשאיר אחריו שובל ריח של צמיגים,ואני נשארתי לעמוד כי הייתי צריך לפנות שמאלה :evil:

לפעמים זה מחמיא אבל,תאמת.

פורסם

8)

הרכב שלי זה שברולט אימפלה 2005 מנוע 3.4L - עושה 10 שניות 0-100 לפי יצרן אם כי לי יש הרגשה שזה קצת פחות, לא יודע לגבי הקורולה, לא נראה לי שהיא הייתה סטנדרטית. כמו שאמרתי כבר השארתי מאחורה פג'ו 508 מהשקיות ובמוו 318 אבל באמת שאין לי מושג, אולי זו ידנית והוא קרע אותה בהילוך ראשון, לא יכולתי לשמוע כלום כי הרעש של המנוע פה בטורים גבוהים זה כמו טרקטור קטן. :)

דבר ראשון זה המשקל,

רוב המכוניות 1.6 היפאניות משנים 90-99 שוקלות בין 900 ל1200 ק"ג,

האימפלה שלך וכל רכב אחר שהוא יותר מודרני שוקלים בד"כ בין 300 ל500 ק"ג יותר (!!!).

במשקל, המכוניות של שנות ה90 לוקחות... זה כבר היתרון הראשון והכביר ביותר ב"פתיחות".

דבר שני זה המנוע, ניקח לדוגמא את המנוע ברכב שלי ניסאן סאני:

דגם מנוע GA16DE,

המנוע מאוד זריז ומטפס בסל"ד במהירות בזכות דאבל קאמשאפט (גלי זיזים כפולים DOHC) ובזכות 16 שסתומים.

שתי התכונות האלה (16 שסתומים וDOHC)

זיכו את המנוע כשיצא מהמפעל ב102 כ"ס (בגרסא האירופאית)

ובגרסא עם תזמון שסתומים משתנה (שלא הגיע לארץ, משהו בסגנון VTEC) שנקרא NVCS המנוע מפיק 115 כ"ס (!).

המנוע באימפלה, מדגם LA1 3400 מפיק 180 כ"ס לרכב ששוקל 1560 ק"ג...

דבר שלישי זה הגיר,

גיר אוטומטי מאוד מסרס את המנוע ובעצם מוריד מהאפקטיביות של הכ"ס,

גיר ידני מאידך יודע לנצל יותר את הכוח של המנוע ופה באה ההעדפה לגיר ידני אצל ה"ערסים".

אז בוא נעשה את החשבון,

אם תקח מנוע של הונדה סיוויק מ92-00 מדגם D16Y8 שמפיק 128 כ"ס בזכות מערכת תזמון השסתומים (VTEC),

על הונדה ששוקלת 1150 ק"ג וגיר ידני, אני בטוח שהאימפלה שלך קצת תתבייש לפתוח איתו ברמזור.

אבל בגלל שבאימפלה שלך יש 3400 סמ"ק, גיר 4 הילוכים ו180 כ"ס, אחרי 200 קמ"ש העניינים יראו קצת אחרת ביניכם.

בעוד ההונדה תתחיל להתעייף ב210 האוטו שלך עוד ימשיך לשוט כמו ספינה לעבר ה240,

שם תוכל להתחיל לצחוק :-P

אבל אני אישית אוהב "לפתוח" חזק, אז קניתי לי ניסאן 8)

ואל תקח קשה,

יצאתי פתיחות עם מאזדה 2.0 חדשה (מנוע 150 כ"ס) עד 100 קמ"ש,

ועמדתי איתה עד 110 פגוש לפגוש!

משם והלך הוא כבר התחיל לצחוק עליי ולעקוף...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

יצא לי לעשות פתיחות עם שברולט סילברדו,המפלצת הזאת כ"כ חזקה שעד 100 המכסה מנוע שלו היה מול הדלת שלי ומשם התחילה לאט לאט להתקדם ולברוח לי אז פרשתי בשיא.:oops:

Vw Polo GTI

פורסם

עם כל הכבוד לחלק נכבד מהכותבים בשרשור, אבל קצת עפתם על עצמכם.

אז קודם כל, נכון שאתם נוהגים במכוניות חזקות וספורטיביות, אבל זה עדיין לא אומר שמנסים לעשות עליכם רושם, וכולנו באמת יודעים שאין על הקופרות/GTI-אים שלכם. נתקלתי במספיק מפגשי ערסים שמנסים לעשות את אותו הדבר עלי כשאני בתוך המרצדס-דיזל-טרקטור-מונית לשעבר-אוטומטית שלי. זה לא נקרא שהם מנסים לעשות רושם, זה סתם שגעון גדלות והצורך המוזר לרצות ולהתחרות מול כל דבר שזז כדי כאילו להוכיח שיש להם צינור ענק.

viper05, כל אלה שמנסים "לאתגר אותך בכביש" זה נקרא שהם מנסים לעשות עליך רושם. ואת מי כבודו מנסה להרשים בלחיצות עם שירוקו 2 ל' עם GIAC?

פורסם
איך בדיוק לקחת אותה? ויש לה 150 כח סוס, איך הגעת ל180:shock:.

צודק, זה 150 ולא 180 ערכתי...

ולא לקחתי אותה, עמדתי איתה פגוש לפגוש (ואפילו ב60 עקפתי אותה קצת) אבל כשהגענו ל110 והוא נכנס להילוך 3 הוא כבר עקף אותי..

אבל עקרונית, מ0-100 עקפתי אותו.

יש דבר שנקרא פתיחות וסגירות,

פתיחות זה עד 100 ולא משנה אם הרכב שלו סוגר 300 ושלך רק 200,

אם לקחת עד 100 אתה המנצח, ככה זה אצלנו...

בפתיחות האוטו שלי מצטיין (צמיגים חדשים, קלאץ' חדש, מנוע מאוד נמרץ וגיר ידני - שילוב מנצח).

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

סילברדו עם 400 כ"ס זה לא משחק ילדים :)

יצא לי לסוע על אחת כזו ויש לה משהו כמו 80 קג"מ.

איתי לצערי קצת קשה לשחק בכביש, 42 קג"מ והנעה אחורית לא משאיר הרבה מקום לפוזה רק לאבק.

ולדיוננו

https://www.youtube.com/watch?v=oT3d9yZJfGk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עריכה :

אינטרנט מטופש.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ASRAF,סתם שאלה, יצא לך להשוות את הרכב לקורולה עם ה110 סוסים?.

את האמת, פעם אני זוכר שהייתי מפעיל OVERDRIVE בטויוטה היא פשוט הייתה טסה כאילו זה רכב עם 190 כח סוס, באמת. אתה לא יכול לדעת מה מפעילים ברכב בפתיחה באמת. "כל מיני חלטורות" כדי לצאת נמרץ יותר.

סגרתי תגובה 100 :).

פורסם
לי קרה קטע הזוי ממש לפני שבוע כיאלו זה נלקח מפרסומת.

השעה הייתה חצות לקחתי "יזיזה" מפה לשם העיינים התחממו במהלך הנסיעה!!

אני עומד ברמזור שברולט קוואליר קופה שחורה עושה עלי פוזות הוא נותן פוולל גזז ואני באדישות ממשיך איתו לרמוזר הבא.

הוא צוחק ומתלהב שלקח אותי בפתיחות,פתאום ה"יזיזה" שהיא היתה עסוקה בוא נאמר קמה פתאום והוא לא הבין העיינים שלו היו עוד רגע ברצפה חחח אני חייכתי חיוך מבסוט ונסעתי לדרכי.

נראה לי שהתכוונת לזה: http://video.google.com/videoplay?docid=7154276665415023258

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם יש לך אוטומטי אני לוקח,

אם הייתה לך ידנית אז יש סיכוי שאתה לוקח, לא יצא לי לבדוק את זה...

זה כבר תלוי בנהג, עם ידני צריך לדעת גם לצאת מהמקום בסל"ד מסויים שהרכב לא יפרפר אבל גם לא בסל"ד שלא יהיה מספיק כוח למנוע למשוך.

מנועי 16V בלי תזמון שסתומים מזדמן מרגישים עצלים עד בערך 3,000 סל"ד,

בגלל שלכל צילינדר יש 4 שסתומים אז המומנט בסל"ד נמוך הוא נמוך,

אבל היתרון הוא כ"ס גבוהה בסל"ד גבוהה שם ה4 שסתומים מגלים אפקטיביות נפלאה.

אז בגלל זה המציאו את התזמון שסתומים מזדמן,

עד סל"ד מסויים פועלים בכל צילינדר רק 2 שסתומים ובכך המומנט הוא מצויין כי הוא של מנוע 8V,

ברגע שעוברים את הסל"ד האפקטיבי ל8V (נגיד בסיוויק זה 5,500 סל"ד בערך) אז נפתחים עוד 2 שסתומים ואז כל ארבעת השסתומים עובדים, ואז היתרונות של 16V מתגלים.

בגלל זה לסיוויק שהיא בכלל בעלת גל זיזים עליון יחיד (SOHC) שמבחינה תאורטית הוא נחות מהמנוע שלי (DOHC) יש 128 כ"ס, יש בה את היתרונות של ה8V וגם של ה16V.

ומז"א מה מפעילים בפתיחה?

אני יודע שהפתיחה הכי אפקטיבית באוטומט זה לפתוח עם L S ואז לD.

כמובן הכל תלוי ברכב ובסל"ד שהמנוע עובד בהילוכים האלה...

אצלי כשאני פותח בגיר הידני אני עושה את זה בצורה הזאת.

1. מעלה את הסל"ד ל2,800 בערך (שם המנוע מתחיל לקבל את ה"בעיטה", למטה מזה הוא עצל)

2. מחזיק את הקלאץ ממש ס"מ מאיפה שהוא מתחיל להשתלב (חצי מהלך אצלי)

ברגע שניתנת האות לפתוח, אני משחרר את הקלאץ

ותו"כ כשאני מרגיש שהקלאץ השתלב במלואו (חשוב מאוד!) אני נותן פול גז.

אם הקלאץ לא ישתלב במלואו ותיתן פולגז הפלטות של הקלאץ סתם יחליקו אחת עם השניה והאוטו לא ממש יזוז כמו שצריך...

וכמו שאתה רואה אני אוהב את השטויות האלה סה"כ :)

בס"ד

פורסם
סילברדו עם 400 כ"ס זה לא משחק ילדים :)

יצא לי לסוע על אחת כזו ויש לה משהו כמו 80 קג"מ.

איתי לצערי קצת קשה לשחק בכביש, 42 קג"מ והנעה אחורית לא משאיר הרבה מקום לפוזה רק לאבק.

ולדיוננו

https://www.youtube.com/watch?v=oT3d9yZJfGk דרך יוטיוב

עריכה :

אינטרנט מטופש.

אלי, אתה לא קשור לדיון! אתה עם רכב שלא שייך לפה בכלל :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...