Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמות המטומטמים שחושבים שאם יש לך אוטו קצת מיוחד, זה אומר שאתה רק מחכה

שהם יגיעו לעשות איתך רייס, היא כ"כ גדולה, שקשה לי להזכר בכל המקרים האלה.

אני בדרך כלל רואה אותם ברמזור, וצוחק, החיוך מרוח לי על כל הפנים, מרוב המראה המפגר

שלהם, והמאמצים לנסות ולגרור אותי לאיזו "פתיחה או רייס", שהם בד"כ ממש מתבאסים.

יש את המציקים תוך כדי נסיעה, והפתרון איתם זה לזוז הצידה ולהוריד מהירות, תוך 20 שניות

הם מתייאשים וממשיכים.

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה, אולי תצחקו עליי אבל אני בדיוק ההפך. כל פעם שאני עם הטויוטה ברמזור אני משתדל לא לתת גז ולהראות שאני מנסה לפתוח נגד מישהו, אמנם הרכב לא הכי חזק בעולם אבל עדיין עם ה 110 כח סוס אני "מנצח" לא מעט. אני ממש לא מעוניין לגרום שיחשבו שאני מעוניין לפתוח ואתם יכולים לראות יונדאי אקסנט עוקפת אותי ברמזור בגלל שאני פשוט לא אוהב ולא רוצה להתחרות נגד אנשים אז אני מוריד גז ברמזור לפעמים, רק שאני מקבל ג'ננה אני מתחרה בעצמי:-P- סתם.

(ואני מאלה ששומעים מזרחית ויש באוטו תוספות חיצוניות).

פורסם

קורה לי הרבה בדרך חזרה הביתה מהעבודה בלילה,אחרי שהם רואים שאני לא מגיב הם פשוט נעלמים להם.

אבל פעם אחת בחורצ'יק ב Z4 רצה לעשות פוזות לחבר שיש איתו באוטו הגענו לרמזור ביחד והוא כולו מצביע על האוטו שלי וצוחק.

איך שהירוק התחלף הוא נעלם לו בפרפור מטורף תוך כדאי שהוא חותך אנשים מימין ועל השוליים,ואני בלב מתפלל שיהיה שוטר בהמשך,כמובן שזה לא קרה אבל היה מצחיק לראות אותו ברמזור אחרי זה.

Vw Polo GTI

פורסם

הייתה תקופה שהייתי נוהג על פיאט דובלו בעבודה.

חושב לי לציין שמדובר אמנם במסחרית מכוערת, אבל הרכב הזה מעלה גיחוך כשאתה לוחץ עליו:lol:.

בכבישי הצפון יש הרבה מאוד ערבים ברכבים משופרים מהתחת, אם יצרת איתם קשר עין - חוייבת בדארג רייס.

לקחתי בין היתר RS סיווק R אימפרזות למינם ואפילו GTI POLO קטנה... כדי לכסות על ההשפלה, גם אחרי שכבר הגענו למהירות "סבירה" שמכריזה על סיום הדראג החבר'ה מרביצים 160 רק בשביל להיעלם עם הראש למטה:roll:.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

הלוואי היו קורים לי מקרים כאלה

אני נוסע לי בשעמום על 40 כל היום :(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
חבר'ה, אולי תצחקו עליי אבל אני בדיוק ההפך. כל פעם שאני עם הטויוטה ברמזור אני משתדל לא לתת גז ולהראות שאני מנסה לפתוח נגד מישהו, אמנם הרכב לא הכי חזק בעולם אבל עדיין עם ה 110 כח סוס אני "מנצח" לא מעט. אני ממש לא מעוניין לגרום שיחשבו שאני מעוניין לפתוח ואתם יכולים לראות יונדאי אקסנט עוקפת אותי ברמזור בגלל שאני פשוט לא אוהב ולא רוצה להתחרות נגד אנשים אז אני מוריד גז ברמזור לפעמים, רק שאני מקבל ג'ננה אני מתחרה בעצמי:-P- סתם.

(ואני מאלה ששומעים מזרחית ויש באוטו תוספות חיצוניות).

מה אתה מנצח עם 110 סוסים? קלנועיות?

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
הייתה תקופה שהייתי נוהג על פיאט דובלו בעבודה.

חושב לי לציין שמדובר אמנם במסחרית מכוערת, אבל הרכב הזה מעלה גיחוך כשאתה לוחץ עליו:lol:.

היה על זה פעם פוסט קורע של תומR:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=16219

פורסם

רכבי פוזה עושים פוזה מה אתם מתרגשים חח

אני אוהב לנהוג בווליום גבוה ויש סאב ומגבר, אבל זה יותר בשבילי כי אני מרגיש ככה טוב שאני נוהג מי שהסתכל שיבוסם לו.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

קורה לי המון ואני כולה על לאון 4, כנראה הג'נט 17 והצבע האדום עושים את שלהם.

כשמדובר במשפחתומטית אני מצחקק וממשיך לנסוע בקצב שלי, חבל על הדלק, היום כל לחיצה זה שעת עבודה בשכר מינימום.

כשזה משהו מעניין והכביש מתאים, אני תמיד בעד לשחק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מקרה משעשע שקרה לנו בחו"ל - שכרנו טויוטה אוונסיס 1.8 ידנית. ברמזור אחד נעצר לידנו אופנוע רציני(לא זוכר איזה דגם ומה הנפח) ואבי החליט ברוח שטות חיובית להשתעשע איתו קצת. איך שהרמזור התחלף לירוק אבא שלי יצא חזק ברמזור, אותו הרוכב לא ציפה לזה מרכב סטיישן מלא במזוודות ומשפחה שלמה שיושבת בפנים. לאחר כמה מטרים כשהרוכב עבר לידנו נתן בנו מבט שפשוט קרע את כולנו מצחוק.

פעם הייתי לוחץ חזק בכל רמזור כי פשוט לא סבלתי להאיץ לאט(ממש לא בגלל פוזה וכו') אבל כיום אני משתדל מאוד לחסוך בדלק ולכן שום שטות כזאת לא שווה בזבוז של דלק. את ה'פוזה' שלי אני מקבל כשאת אותו הבחור שלחץ וטס אני פוגש ברמזור הבא או לחלופין בעיקול והוא לוחץ כמו מטורף על הבלמים בעוד שאני משייט לי בנינוחות ועוקף אותו.

פורסם

לפני 20 שנה . פורד סיירה L (כלומר 1300 :roll: )

אבל המנוע -איך ,ככה לומר בעדינות - 2 ליטר משופר :twisted:

כמה נחמד היה לגזגז ברמזורים (זוג קרבורטורים עצום,פילטר פתוח ואגזוז זרימה חופשית נותנים קונצרט חביב).

עכשיו דמיינו פרצופים של בעלי סיירות 1600-2000 למיניהן כשסיירה 1300 עוקפת אותן בקסטל ב-150 קמ"ש .

כנראה שחייבים לעבור את תקופת ה "ניתן לו בראש" מתישהו.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
הלוואי היו קורים לי מקרים כאלה

אני נוסע לי בשעמום על 40 כל היום :(

אני יכול לארגן לך שמשהו יקרה....:wink:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

וואי פותח השרשור אתה ענקקקק!!!

:lol::lol::twisted::lol::lol:

אתה לא מבין כמה זה קורה לי ביום יום עם הקופרה שלי,יש כל כך הרבה ליצנים עם הונדות ישנות,איזו פיאט ששמו לה ניאונים,ואני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד ואני לא יודע איפה זה ייפסק.

אנשים מטומטמים עם איזו אוקטביה למשל שמצפים רבע אוטו שלהם עם מדבקה ושמים ג'אנטים וכל מיני מפגרים אחרים כל הזמן מנסים כביכול לאתגר אותי בכביש.

גולף 1.6 מהדור הישן עם חלונות מושחרים.

קיצר ים מפגרים ואני באמת יכול להמשיך ולהמשיך.

תמיד אני אומר ליושבים לידי שזאת פשוט לא אינדיקציה וחבל על הדלק לבזבז על כל מיני מפגרים שחושבים שיש להם רכב שבאמת שווה משהו(לא שאני בא לפגוע).

אני בחיים לא אעשה צחוק מעצמי ואלחץ עם איזשהו דביל כזה.

נגיד יצא לי ללחוץ עם שירוקו 2.0 עם GIAC לא מזמן בלילה בכביש עם 4 נתיבים (לא מסכן אף אחד),זה כבר נחמד ובאמת מהווה סוג של אינדיקציה.

בכל מקרה מה שאני תמיד עושה זה ככה:

אם יש איזשהו רמזור ואנחנו עומדים בו,אני פשוט מפמפם עם הגז מתקדם טיפה קדימה כאילו אני באמת הולך עכשיו לתת איזו לחיצה מפגרת, עושה קצת וום וום עם המנוע,הליצן עם הרכב השני חושב שאני רציני והוא גם עושה את אותו הדבר,ברגע שמתחלף לירוק אני מתחיל את הנסיעה שלי ב5 קמ"ש והדביל כבר מפרפר בדרך להילוך השני.

אני תמיד עושה את זה,תמיד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...