Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושרי, אף אחד לא ניסה לתקוף אותך או להגיד שהרכב שלך עגלה.

יחד עם זאת,

אני מניח שלא נהגת על רכב ספורטיבי (gti, קופרה ודומיהם) ועד אשר על אחת כזו, לא כל שכן משופרת אתה לא יכול לקבוע ש-110 סוסים זה הרבה...

לסבתא שלי יש טויוטה קורולה 2002 (למכירה אגב: ) עם 110 סוסים, תאמין לי - היא עגלה.

א-ב-ל- (אמרתי את זה בהקשר אחר בשרשור אחר) פעם היה בחור, אינשטיין שאמר: הכל יחסי...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כביש 57, 4 לפנות בוקר. עם הרכב שבסמלון, חיפושית מבציר 1980 עם 40 כ"ס ביום שהיא יצאה מהמפעל

משום מקום מגיחה מאחורה אימברזה סובר טורבו STI מהדור הקודם. מזמינים אותי לפתיחות ואני מסביר להם שאני עם מנוע 1200... לא מספיק לסיים משפט והם לחצו את חייהם ונעלמו באופק.

נפגשנו בתחנת דלק 5 ק"מ אחרי זה :lol:

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

לי יש בעיה עם תופעה אחות - אלה שיש להם רכב יקר יותר משל הסובבים והם חושבים שמגיע להם הכל. מראות ואיתותים לא קיימות עבורם וזכות הקדימה מגיעה להם עוד לפני שיצאו מהבית. לרוב אין לי בעיה לתת לאנשים להיכנס לפניי אלא אם הם עשו את זה ממש בחוצפה. ברכבים קטנים וזריזים יחסית (מאזדה 2 למשל) הייתי נדבק יותר למי שמלפניי ולא פותח פערים אבל למרות שהסופרב מאיצה יותר טוב אני פותח פער מסויים בזינוקים בפקקים, היא כבדה ולא מרגיש נכון לזנק ולבלום בשביל כל פיפס אז אני די איטי בפקקים. ולמרות זאת היום קרה המקרה הבא:

סופרב נוספת מזגזגת ודוחפת את כל חבורת "גם אני תקוע באיילון בדרך לעבודה". בסופו של דבר הוא מגיע במקביל אליי, מימין. אני כבר צופה את ההתנהגות... ואכן! הוא צופה שיכולה להיות האטה בנתיב שלו ולכן נדחף בין הנתיבים וכשקלט שבאמת תהיה האטה הוא שובר שמאלה בלי איתות ואזהרה. העפתי אותו חזרה ואישתי נבהלה (אני בד"כ לא הודף בכבישים) ושאלה לפשר העניין. אינסטינקטיבית אמרתי - חוצפן, מה קרה?! גם לי יש סופרב :-D

אגב הוא המשיך באותו כיוון איתי עוד הרבה זמן והתנהג הרבה יותר טוב... סימן שיש אנשים שהאסימון יורד אצלם בכל זאת...

+1

גם אני נוהג ברכב עם הרבה כוח (יחסית כן? ולמרות רק 180 כ"ס יש בכל זאת כמעט 29 קג"מ) אבל כבד, ז"א לא כזה שאתה יכול לזגזג איתו וגם אני נתקל בתופעות כאלו של נדחפים בכוח. אני לא סובל את אלו אבל התגובה שלי תלוייה במצב רוח, לפעמים אני פשוט לא במוד לריב אבל אם בא לי אני בד"כ זורק אותם בכוח או נותן חצי לחיצה כדי להידחף בכוח לפני, גם הרעש של המנוע באימפלה בטורים גבוהים מצליח להעיר מתים, זה נשמע בערך כמו טרקטור בפול גז.

הכי מצחיקים אותי - ג'יפונים שחורים מלאים ניקלים (טוסון זה קלאסי אבל היום יש כל מיני) שתמיד אבל תמיד חייבים להיות ראשונים ברמזור, ואח"כ כולם מתלוננים שהאוטו עושה בעיר 1/4.5. הכי מצחיק זה שברכב מנהלים ממוצע, חצי לחיצה משאירה אותם הרחק מאחור.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תאכלס הכי מצחיקים אותי הקופים שיושבים עם יד אחת על ההגה בחלק העליון של ההגה ופרצוף של גבר גבר...אני נשאר שניה או שתיים אחרי הופעת הירוק במצב עמידה כדי שהם יעלמו להם.

פורסם

לי קרה קטע הזוי ממש לפני שבוע כיאלו זה נלקח מפרסומת.

השעה הייתה חצות לקחתי "יזיזה" מפה לשם העיינים התחממו במהלך הנסיעה!!

אני עומד ברמזור שברולט קוואליר קופה שחורה עושה עלי פוזות הוא נותן פוולל גזז ואני באדישות ממשיך איתו לרמוזר הבא.

הוא צוחק ומתלהב שלקח אותי בפתיחות,פתאום ה"יזיזה" שהיא היתה עסוקה בוא נאמר קמה פתאום והוא לא הבין העיינים שלו היו עוד רגע ברצפה חחח אני חייכתי חיוך מבסוט ונסעתי לדרכי.

פורסם

לי זה לא קורה, אוטו משעמם מדי. כמובן שאם תאורטית מישהו היה עושה לי פוזות עם האוטו הייתי מתעלם ומאיט כדי לא לראות אותו. (כמו בחזרה לעתיד 2).

פורסם
איזה רכב יש לך, חביבי?פג'ו 206? אני מצפה מאנשים לרדת על תגובות כאלה שלי רק שיש להם רכבים באמת חזקים.

ותתפלא, ליפנית כמו טויוטה יש הרבה כח גם במספר שעל הנייר לא נשמע הרבה.

חזקים כמו קורקינט חשמלי? :lol:

בכ"א, עדיף לדעתי שלא יטרידו. ב99 מקרים מתוך 100, אלו ערסוואתים במזדה 3 / עונדה סיוויק / רכב אחר שעומד להתפרק אבל עם ים ניקל עליו. נדיר מאוד (מאוד) שאתה מוצא מישהו שבא ברוח טובה (בד"כ אלו חברים). החלק המציק באמת הוא, שלמרות שאתה לא משתף פעולה, הברנש לפעמים יתחיל לחתוך אותך, בתקווה שתתעצבן ו"תשחק איתו". אולי כדאי שהחבר'ה שיש להם ספורטיביות פה, יעשו תחרויות כאלו, אבל יתחרו עם הערסוואתים על הכובע הלבן שלהם. לדעתי זה יהיה יותר מועיל מכל הקמפיינים של אור ירוק :p

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
Give me a Break

כל בעלי הקופרות חיים בסרט שהם נוהגים במינימום זונדה

כולה סיאט משפתית עם מנוע של פולקסווגן... אהמ.

ואחלה מנוע זה :)

להמשך השרשור קורה יום יום הדברים האלה הכי מצחיק שמישהו מחמם את המנוע שלו לידי בניוטרל ואז יוצא ואני פונה שמאלה 8)

בדרך כלל זה שלל רכבי הליסינג , ערסים בגיפים וכו'..

*גם אני פעם חשבתי שיונדאי טוסון זה רכב חזק עד שקניתי את האיביזה שלי :x

פורסם

משום מה לי קורה דווקא הפוך.... כשאני נוסע עם הלינקולן בשעות הלילה המאוחרות ושומע צרחות במזרחית מאיזה עונדה נחמדה מחליט הבחור להיות ילד טוב ירושלים ומחליש את המוזיקה ונוסע רגוע....:shock:

אני חושב שזה בגלל הלינקולן השחורה עם החלונות הכהים אבל לא יודע קטע מוזר...:wink:

פורסם
בדר״כ אנשים לא מבינים שמדובר ב-GTI ואפילו לא מסיטים את המבט.

מידי פעם קורה שצופרים לי ברמזור ועושים :mm_yeah: שזה מעלה לי חיוך ואני משיב בתודה רבה :-D

יש גם את אלה ששואלים אם אני מוכר סתם כדי לשאול, אותם אף פעם לא הבנתי...

אבל בזמן האחרון שמתי לב לזן חדש. אנשים שמנסים לעשות עלי רושם!

זה קרה גם בעבר אבל בשבועות האחרונים זה קורה על בסיס יומי.

אני חולף על פני ערס בסיוויק בתוך העיר, כל הדרך הוא נסע רגוע אבל ברגע שהוא מבחין בי הוא נותן פול גז, פול ברקס, שוב פול גז ואז כמעט נכנס ברכבים. עכשיו זה קורה לי גם עם אנשים מבוגרים עם המשפחה שלהם בתוך האוטו. מתחילים לזגזג בין נתיבים כמו משוגעים למרות שיש עומס תנועה, עוברים אדומים, נצמדים למכוניות אחרות, מעלים סל״ד ברמזור עד המנתק ועוד שניה מפוצצים מנוע רק כדי למשוך תשומת לב ממני למרות שאני אפילו לא מסובב את הראש והכל רק כדי ״לעקוף״ אותי ולהראות שהם עושים לשומאכר בית ספר :lol:

ברוב המקרים אני צוחק מהטמטום, חלק מהמקרים ממש מעוררי רחמים (ולוסטר שחורה שנהגו מוציא את היד מהחלון ועושה לי אצבע משולשת כשהוא בטוח שהרגע הוא ניצח בלחיצה מהרמזור כשאני בכלל בטלפון מנסה להתנתק מ-HOT).

היו גם כאלה שעפו לתוך מדרכה (מאזדה 6 שחורה), או כאלה שפיצצו את כל החצאיות של האוטו על פסי האטה ב-120 קמ״ש (יונדאי קופה) רק כדי להראות לי מי פה הבוס :lol:

אשמח אם תשתפו עם סיפורים שלכם ותסבירו לי למה לדעתכם מתרחשות התופעות המצחיקות הללו 8)

גם אם אתם בצד של העושי פוזות זה מקובל :wink:

עזוב, תתעלם, תחשוב שרק נדמה לך, מה שממילא כנראה נכון לפחות בחלק מהמקרים.

פורסם

זה היה בכביש 4 לכיוון דרום.

אני עם הונדה אקורד ואיזה X5 ראש בראש...

בסוף הוא חשב שהוא גם השיג אותי :shock:

עז שהוא ראה אותי עומד לידו ברמזור.

פתח חלון ונופף לי לשלום בחיוך של... "בונא זה היה כיף אנחנו צריכים לעשות את זה שוב".

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

נזכרתי פתאום בימים הפג'ו 205 העליזים שלי. זאת הייתה 205 XR בעלת שלוש דלתות ומנוע 1.4, שום דבר מיוחד (למעט אולי חישוקי מגנזיום R13 פשוטים שלובינסקי היו מתקינים). לא יודע איך לעזאזל אפשר לבלבל אותה עם GTI... מילא אם הייתה "XRI TOP" - ההמצאה הישראלית עם ספוילר קדמי ופלסטיקה של GTI...

שאלו אותי אם אני מוכר, הזמינו אותי לפתיחות ובמפגשי קניון הזהב (היו זמנים....) שוטרים שהגיעו לסגור את החגיגה הכריחו אותי לפתוח מכסה מנוע ובדקו את התחתית עם מראות. לטענתם זאת הייתה ה-GTI הכי מאכזבת שראו :lol:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
משום מה לי קורה דווקא הפוך.... כשאני נוסע עם הלינקולן בשעות הלילה המאוחרות ושומע צרחות במזרחית מאיזה עונדה נחמדה מחליט הבחור להיות ילד טוב ירושלים ומחליש את המוזיקה ונוסע רגוע....:shock:

אני חושב שזה בגלל הלינקולן השחורה עם החלונות הכהים אבל לא יודע קטע מוזר...:wink:

לא רואים הרבה רכבים כמו שלך בארצינו אז חוששים שמדובר באיזה מישהו "כבד", יאללה שיחקת אותה 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...