Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

meirhom, אושריקו, אתם פשוט לא מבינים.

רובנו, נהנים מהרכבים שלנו ובכך גם נהנים לבצע אינדיקציות בינינו בתנאים המתאימים.

אותם אנשים שאושרי קרא להם מטומטמים (והוא צודק) הם אנשים שמציעים לרכב שלא נמצא באותה הליגה איתם ובעל 150 כ"ס יותר משלהם ללחוץ בכביש ציבורי... זה פשוט טמטום, בזבוז דלק ומסוכן (כי אותם מטומטים יעשו דברים מטומטים על הכביש כדי לנסות בכל זאת להתקרב לרכב החזק יותר {כמו לחתוך מכוניות אחרות ולעבור ברמזורים אדומים}).

במילים אחרות,

GTI / RS250 / קופרה ודומיהם - :mm_yeah:

גם כמו שצוין כאן לעיל - אינדיקציה למול G37 / דומיו - :mm_yeah:

טויוטה קורולה / מאזדה 3 ודומיהם מול GTI (משופרת או לא), פשוט :mm_nah:

ואם כן ברור שהתוצאה תהיה - :wave2: אז בשביל מה?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טויוטה קאמרי 3.5 "נותנת לך בראש" ואני חותם על זה!. אם לי היה רכב משמעותי עם המון כח סוסים לא הייתי מתלהב ככה, אמנם הייתי נהנה על הכביש עם עצמי. קצת צניעות לא תזיק לך.

קאמרי 3.5 זה סה"כ מנוע V6 3.5 מודרני עם תזמון שסתומים משתנה ו 4 שסתומים לצילינדר. אותו דבר כמו מנועים של קאדילק מלפני כמה שנים או של למשל שברולט אימפלה אמריקאית מ 2012, לאימפלה שם יש מנוע 3.6 עם 306 כ"ס ובערך 37 קג"מ, אם אני זוכר נכון. תחשוב שלכל הקופרות למיניהן (למשל לאון קופרה R ממה שראיתי ביד 2) יש פחות או יותר הספק ומומנט דומים רק על פלטפורמה הרבה יותר קלה, מהקאמרי או מהאימפלה לצורך הענין, ז"א שלאוטו יש הרבה יותר כוח באופן יחסי ומכאן הפתיחה המאוד מהירה. 6.1 ללאון קופרה R? לא ענין של מה בכך זה באמת מהיר. החבר'ה פה עוד מוסיפים שיפורים והמספרים רק גדלים, קאמרי 3.5 עושה 0-100 ב 7.3 שניות או משהו כזה, לפי היצרן.

סתם מתוך סקרנות (אני לא מעורב כל-כך בהקשרים לרכבים האלו) כמה 0-100 עושה לאון R משופרת כזו? פחות מ 5 שניות?

ועוד סקרנות - הזכרתם פה כל מיני רכבים, אמריקאיים, ראיתי שכתבתם קאמרו, מוסטנג (מוסטנג רכב של ערסים?? באמת? טוב אני מב"ש אז פה הערסים המתקדמים זה מקסימום אקורד או טוסון :)), סתם אני סקרן אם יש בארץ קאמרו SS או לחילופין דודג'\קרייזלר עם מנוע HEMI אלה ה SRT8, מנועים ענקיים של 6.0 ליטר ויותר, כנ"ל אני מניח קורבט. יצא למישהו עם קופרה משופרת לרוץ עם כאלו? או לחילופין מוסטנג GT קליפורניה, אם יש?

שמעתי שיש כאן בב"ש ג'יפ קרייזלר עם מנוע HEMI אבל לא יצא לי לראות, אני יודע רק שהוא עשה הסבה למערכת גז פה אצל המתקין המקומי. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
על פי מה שאני מצאתי, למשל באתר KML, הקאמרי עושה 6.8 ואפילו פחות. תשמע גם זה מכובד מאוד, אני אעז לומר שזה אחד הרכבים הכי חזקים בישראל, תסכים איתי?.

שמע אין ספק שלקאמרי הזו מנוע חזק מאוד, בכל זאת כמעט 300 כ"ס ו 35 קג"מ לא הולכים ברגל, אבל עדיין מדובר ברכב כבד ביחס לגולף או לליאון וזה הופך את ההתמודדות לקצת לא הוגנת עבורו. אני ממש בספק לגבי ה 6.8 אבל לא יודע להגיד לך בוודאות, פשוט 6.8 נשמע "קצת" יותר מידי אפילו עבור כזה מנוע, בכל זאת הקאמרי כבדה, מאוד. אולי זה נתון KML שאני לא יודע מי מודד ומי מאשר אותו, במחירון יד 2 מופיעים נתוני יצרן ו 7.3 נשמע לי יותר הגיוני.

אתה רוצה רכב כבד אבל גם חזק מאוד? לדוגמא לקסוס 450h היברידי, אם אני זוכר טוב 0-100 בפחות מ 6 שניות, ואפילו צריכת דלק נחמדה יחסית. או למשל - דודג' צ'ארג'ר SRT8, כמו אלו שסוחבים את הכספות בסוף של הפרק החמישי של מהיר ועצבני, מנוע 6.4L, לא יודע כמה 0-100 אבל באזור ה 5 שניות לא נשמע לי דמיוני (וזה רכב של 5 מטר, כמו האימפלה או הקאמרי).

אה ואיך שכחתי, מרצדסים AMG למיניהן. V12 - איזה סאונד :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
ההיפך, לא אמרת שום דבר לא בסדר, ואני מאוד מסכים איתך.

העניין הוא שאני כתבתי :

"Give me a Break

כל בעלי הקופרות חיים בסרט שהם נוהגים במינימום זונדה

כולה סיאט משפתית עם מנוע של פולקסווגן... אהמ."

ההודעה כמובן, נעלמה באופן מסתורי.

אני נאלץ לגבות אותך בזה, רק היום ראיתי בכביש 4, נהג עם סיאט לאון מזגזג בין נתיבים במהירות למעלה מ-120 קמ"ש

בכביש לא לגמרי פנוי (שעה שכולם חוזרים מהעבודה), ללא איתות כמובן, כאילו שהכביש שייך לו.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אוקיי צריך להתייחס פה לכל מיני חכמולוגים למיניהם אז נתחיל עם הונדה 97-

מזלזל באנשים שאין להם כסף לרכוש אוטו יקר?

אתה נורמלי תגיד לי?

מאיפה המצאת את הנתון המגוכך הזה?

אתה מדבר פשוט כי זה נראה לך ככה אבל אתה טועה בענק,דבר ראשון אתה לא יודע מה המצב הכלכלי שלי,אתה לא יודע אם רכשתי את הרכב כחדש או יד שניה או שאולי זה אפילו הרכב של אחי(אין לי אחים) או של אבא שלי וכו' וכו'.

נכון הרכב הוא שלי פרטי אבל לומר דברים כמו "מזלזל באנשים שאין להם כסף לאוטו יקר ובשורה עקיפה קורא להם מפגרים" זאת אימרה מטומטמת שאין לה שום בסיס מאחוריה.

הסיבה שהיא מטומטמת תגיע בסוף התגובה שלי.

CAR4FUN-

יש לי לאון קופרה שבאה מהחברה עם 240 כ"ס.

אז את השטויות שלך אתה יכול לשמור לעצמך.

GOLF-כן לחיצה עם מישהו בעל שירוקו שהלחיצה היא מוסכמת בעינינו בשביל לראות מי חזק יותר זה הרבה יותר מעניין מאיזשהו ליצן עם מאזדה 3 שאני לא אבזבז עליו מיליליטר של דלק לחינם,מבטיח לך שזה מאתגר לבעל השירוקו וגם לי.

אני אוסיף וארחיב שלפני כמה שבועות מישהו עם יגואר,לא זוכר איזה דגם אבל זה היה בחור צעיר רצה ללחוץ איתי בלילה,עמדנו בצומת והוא פשוט הוריד את החלון סימן לי גם להוריד ושאל אם יש לחיצה עד הצומת הבאה לראות מי חזק יותר,כמובן שנעניתי בחיוב כי זאת אינדיקציה מעניינת נקודה.

אז הסיבה שכל התגובות האלה מטומטמות הן:

אין שום מצב הגיוני שמישהו עם רכב באמת מעניין(כמובן המילה מעניין נוגעת לרכבים בארץ ישראל כי בינינו הרכבים שאנחנו מדברים עליהם פה הם לא איזה טופ עולמי) ילחץ עם רכב של אבא ואמא כגון:מאזדה 3,טויוטה קורולה,אוונסיס,וכו'.

למה שאני אלחץ עם איזה אידיוט עם יונדאי אקסנט שהשחיר לה את החלונות ושם לה כמה ניקלים ונאונים(הייתה לי הזמנה ממישהו כזה) כאילו מה נראה לו שאחרי שהוא קישט אותה(לדעתי כיער אותה) אז התווספו לו עוד 400 סוסים?

ככה כל המפגרים האלה חושבים לעצמם,הנה שמתי ג'אנטים,שמתי נאונים,שמתי ניקלים,שמתי מערכת ועכשיו אני מגניב ואני באמת מהווה אינדיקציה לרכבים באמת רציניים(במובני א"י) ובוא ננסה אותם אולי אני אקח אחד עם רכב כזה.

אלה מחשבות מפגרות והאנשים האלה לא שווים בזבוז דלק וזה נראה פאטתי ביותר.

וכמו שאמרו פה עוד מקודם,חבל שאין לי דרך להראות באיזה דברים אני נתקלתי,באמת להראות לכם מוחשית אני אבל אספר לכם קצת:

יצא לי שפעם איזה מפגר קלט אותי והתחיל לעקוף בשביל להגיע עד אליי,הגיע אליי המשיך לעקוף 2 מכוניות,נכנסנו לרחוב צר הוא לא הספיק לבלום,למזלו היה לילה, ואחרי עקיפה בכביש צר בתוך עיר הוא פשוט נכנס אחרי שהוא זרק תחת בקיר,זה היה כל כך מפגר בעיני ועבר לי בראש מגיע לערס המפגר הזה,פעם היה לי עוד מקרה כזה שמישהו נכנס בעמוד קטן שמצויין בו סימן של כיכר.

ועוד יותר,אלה לא חובבי רכב אלה דבילים שלא יודעים מה זה רכב ושלא מבינים מהחיים שלהם כלום.

ויודעים מה,אם אני אחליט להשקיע 15-20 אלף ש"ח ברכב שלי ולגרד איתו את ה400 כ"ס (לא יודע אם בתקציב זה אפשרי) אני בהחלט אנסה ללחוץ עם פורשה וכדומה,ובמידה והרכב שלי נשאר סטנדרטי אני בחיים לא אעשה את זה,למה אתם שואלים?

כי לדעתי הרכב יוכל לעמוד בזה אם לא לקחת את זה.

כשאני אומר ללחוץ אני לא מתכוון לעקוף על ימין ועל שמאל בכל חור ולסכן את עצמי ואת הנוסעים בכביש,אבל אם ייצא לי בשעות הלילה אז אני בהחלט אשמח לבדוק את זה.

אבל לבדוק את זה מול מאזדה 3 עם קסנון,ניקלים,ג'אנטים ומערכת???

מצטער לא בבית ספרנו.

פורסם

אני לא חושב שיש פה זלזול - חלילה - במי שאינו יכול לקנות רכב כמו של שאר הכותבים באשכול. זה אפילו לא עלה כאן פעם אחת.

כל מטרת האשכול היא לצחוק בגלל אנשים עם ליסינגומטית וז*ן קטן שחייבים ללחוץ מול רכבים שלעולם יהיו טובים יותר משלהם, ובדרך כלל מסכנים עם הדאווינים שלהם את שאר משתמשי הכביש.

מעבר לזאת, אני לא חושב שמישהו כאן הגדיר שהאשכול הוא לבעלי GTI/קופרה/רכבי ספורט בלבד. אם יש כאן מישהו על מזדה 3, שקורקינט חשמלי הציע לו ללחוץ, הוא גם יכול להשתתף ולחלוק את חוויותיו :roflmao:

אבל רבאק, לא לכולם יש רכבי ספורט / רכבים ספורטיווים והאנשים האלה עדיין ממשיכים להציק.

אגב תופעות מצחיקות: יצא לכם להיתקל בנעלבים על הכביש? מאלו שלוקחים כל עקיפה בצורה אישית? :lol: זה גם די משעשע - היום עקפתי רכב כזה או אחר, והנהגת עשתה מין פרצוף כזה, הדביקה את הראש לשמשה הקדמית וניסתה לעקוף חזרה.

עריכה: +1 ענק למה שוויפר כתב, אפילו אם אני נמנע מלחיצות (בפעמיים בערך שעשיתי את זה, זה היה עם חברים {הם באוטו השני} למטרות בידור בלבד).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אההה, הבנתי. לקופרה מותר ללחוץ עם שירוקו בכביש, אבל למאזדה 3 אסור ללחוץ עם איזו פאביה, נכון? כי המאזדה 3 והפאביה יוצאים ליצנים, והשירוקו והקופרה גברים גברים כן? :roll:

ולא באמת נראה לי מישהו עם מאזדה3 ירצה ללחוץ עם קופרה, רק לפי הגיון בסיסי.

אבל כמו שmaxcher כבר כתב לכם, אנחנו מצטערים על אי הנוחות שגרמנו לכם. אנחנו יודעים שהנושא הוא קופרות ו-GTIים, וגלשנו לנושאים אחרים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ראבק, אני עם הטמפרה 1.4 הייתי משאיר מאחורה 323F אוטומטיות, עם הטווינגו הייתי פותח מול קורסות ישנות ולאנסרים דור ראשון אוטומט, עם הרנו 11 (ימח שמו לעד!) הייתי גם מאיץ יותר מהר מפיאט אונו 1.1.

כל אחד עם הקטעים שלו.

זה שיש פה הרבה אנשים עם VAG-אינות גורם לנו לחשוב שהשרשור נחטף על ידיהם אבל למעשה זה לא כל כך נכון. רק עניין של מספרים.

אני שונא שמזלזלים באנשים שאין להם כסף לקנות יותר חדש (או יש להם, פשוט מחליטים לשים את הכסף בדברים יותר חשובים).

אגב, אני ממש לא אוהב GTI. יצא לי לנהוג על כמה (אפילו בשבוע שעבר על מסלול) וכן, זה מהיר, אבל לא, זה לא כיף כמו רכבים אחרים.

ואני לא כותב מתוך רגשי נחיתות. יש לי אלפא 156...

פורסם

בשום מקום לא אמרו רק לקופרות ושירוקו מותר ללחוץ...

סה"כ יש המלצה to pick your battles :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
הלאון קופרה עם תוכנה ודאון פייפ בלבד תימצא באיזור ה-340 כ״ס שזה פנומנאלי.

אז לקופרה (משופרת רק עם צ'יפ) יש אוורוה עדיפה (310 סוסים), מומנט אדיר וגיר ידני עדיף.

נתון ההאצה למאה במקור הינו 6.2 שניות על 240 סוסים ומומנט קטן בהרבה.

יש לי לאון קופרה שבאה מהחברה עם 240 כ"ס.

סבבה.

1. איזה כיף לכם שאתם יודעים לקרוא פרוספקט.

2. נו ו? אז לאחד יש 240 כ"ס, לשני 340, ולשלישי 310. זה אומר שאסור "לעשות עליכם רושם"? מכוניות זה לא רק כ"ס ותאוצה למאה אתם יודעים.

3. הלאון זורחת בעיקר (ואולי רק) בקו ישר, אז זה לא ממש מפתיע שהשרשור מתרכז בלחיצות ובפתיחות.

פורסם

איך דיון אנטרופולוגי על אופיו ושאיפותיו של זכר מצוי לקבוע דומיננטיות הפך לענין פאלומטרי. האמת זה היה צפוי.

טוב. אני אספר לכם נקודת מבט שלי.

כרגע בחניה שלי עומדים שני רכבים. שניהם בעלי בסביבות 270 כ"ס. אחד מהם דווקא טויוטה קאמרי המדוברת. כאשר אני יוצא איתה לכביש אני לא מרגיש שנהגים אחרים חשים צל של כבוד כלפי. הם קוראים עלי תיגר על ידי נסיון להראות שיש להם יותר גדול.

הרכב השני הוא עם סמלון של פרופלור כזה, מדגם הנכון ובצבע המתאים לדימוי. גם לו יש 270 כ"ס והוא אפילו טיפה יותר עצל מטויוטה בזינוק. אבל איתו אני מרגיש שאחרים מסכימים מראש שיש לי יותר גדול ונותנים לי כבוד עקב הדימוי של במוו שחורה. לא חותכים אותי ולא מגזזים לי ברמזור.

אני בשני המקרים אותו בן אדם. אין לי שום שאיפה להראות את האיבר שלי בפומבי אבל הסביבה מגיבה שונה.

לכן אני מאוד מזדהה עם בעלי רכבים ספורטיביים שכל דכפין עם סיוויק האטצ'בק מנסה למדוד את אורכו על חשבונו. האמת, גם כשלי הייתה סיוויק האטצ'בק 95 בשנת 95, עשיתי את זה. אבל היום אני מבין כמה לא חכם הייתי.

פורסם

תשמעו אני נקרע פה מצחוק חלק מסיפורים שמעתי וחלק חדשים. לדעתי רוב הסיפורים זה על נהגים ישראלים. פה בארץ הכל תחרות בישבילם מרמזור אדום לרמזור אדום הבא. אני מצטער אבל לפעמים אני גם ככה אבל אין מה לעשות אני צעיר ויעבור זמן עד שזה יצא ממני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...