Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו זה בדרך כלל בן דוד ,משחק עם הפורק ,הפעם זאת הייתה איביזה אדומה ,הוא בהילוך ראשון לוחץ ומצחיק שהרכב לא מזנק אלא בעצלנות מגיע לחלק העליון של מד סל"ד ,וכנראה יש לו איזה פורק ששומעים אותו ,ועד שהוא לא שומע "טססס" הוא לא מחיך ,ככה במשך שעות עושה סיבובים בכל העיר ,בהילוך ראשון לוחץ על גז ומשחרר .

יש גם מישהו מבוגר שקנה צ'ופר לילדים ,וזה ניהיה הצ'ופר שלו ,עכשיו יש לו קסדה כמו לנאצים וכל היום שומעים את האגזוז של 50 סמ"ק ,כי הוא עושה סיבובי פוזה .

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא קורה לי יותר מדי, ואם כן זה בדרך כלל עם מכוניות שכיף לי להשתעשע איתן. אולי זה הצבע השחור אצלך...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בדרך חזרה ממפגש אני נוסע אחרי מיצובישי איוולושן. הייתי עם חבר באוטו והארכנו את הדרך לתוך העיר רק בשביל לראות אם אני מצליח להידבק אליו. מסקנה - ממש לא :(

בשביל להרגיע אתכם אז נהגתי במהירות החוקית והאטתי לפני כיכרות. גם הוא :evil:

תמיד כשאני רואה ברמזור מישהו עם רכב מעניין אני מסמן לו. חוץ מערסים על מוסטנג, כי הם תמיד רוצים פתיחות :-D

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

אצלי זה עניין יום יומי, זה מדהים באיזה קלות אנשים נדלקים מרכב קצת שונה.

חלקם בקטע של: "זאת סתם גרוטאה, בוא נראה לו ששנות ה-80 חלפו", החלק השני בגישה של: "וואי איזה אוטו! \ זה טיל בליסטי \ לדוד שלי היתה אחת כזאת ולא ראה אף אחד ממטר, אני אתגרה בו קצת כדי שילחץ אולי יעמוד לי".

הבעיה האמיתית מתחילה בגלל שאני גם ככה נוסע מהר בלי להתייחס לנהגים שמסביבי, הם פשוט נכנסים לאמוק, בגישה של "אני חייב! לעקוף אותו", מה שלא פעם הביא אותם למעבר צמתים באור אדום מלא, זיגזוגים מסוכנים בפקקים או תנועה ערה (כמובן בלי לאותת) והדבר שאני הכי בשוק ממנו, חסימת הנתיב עד כדי ניסיון התנגשות.

קרה לכם פעם דבר כזה שאיזה אהבל מוכן לעשות תאונה רק כדי לא לתת לכם לעקוף? שזה כל כך חשוב לו כאילו שאם תעקפו אותו יגיע קץ האנושות?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

קורה לי על בסיס יום יומי , כנראה הצנרת משגעת את הבני דודים אצלנו בחיפה

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אמנם אצלי זה היה נלפני כ 7 שנים אבל לדעתי עדיין רלוונטי להיום.

אני על אופנוע ספורט 600 ו 900 סמ"ק...וילדים בגולף 2000 של אבא או אפילו STI מנסים לעשות רושם בפתיחת.

ילדים עם אוטו של אבא וחברה מוכנים לשים מאות שקלים רק להראות לחברה שהם יכולים לנצח אופנוע.

כמובן שאני מרשה להם לתת לי את הכסף...משלם לי על הבילויים בזמנו ועל הבחורות שאיתי...

מה הקטע???? ילדים לא מבינים שאופנוע מנצח כמעט כל רכב ספורט שיש בארץ בפתיחות ובקו ישר???

פורסם

קרה לי עם בן משפחה על X5 הדגם הכי חזק 2010..לא זוכר בדיוק איזה מנוע אבל זה טורבו דיזל עם 407 כ"ס..עצרנו ליד פורשה קאיין שמענו אותו לוחץ חזק וברגע שהיה רמזור דוד שלי לחץ על הגז והשאיר אותו הרבה מאחורה..את האמת שאני לא האמנתי. אבל זה באמת הרכב הכי חזק שיצא לי לנהוג עליו.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש מקום קבוע (עלייה קצרה שהופכת למישור) שאני אוהב דווקא שם ללחוץ קצת על האוטו.

פשוט מקום מתבקש - רמזור ראשון הופך לירוק... ואז מתחילה החגיגה (כמה שפאסאט 1.8T יכולה לחגוג).

באופן קבוע, כשאני מפסיק ב-80 קמ"ש (זה הגבול בכביש הזה), אנשים שבקושי ראיתי אותם במראה האחורית ממשיכים ל-100 וצפונה לפעמים רק כדי "להראות" לי...

זה תמיד מצחיק אותי, ואפילו נתתי שם למקום - "גבעת ההעלבויות".

למה אנשים חושבים ש-80 זה הגבול של הפאסאט? :twisted:

פורסם

לצערי התחלתי לשים לב לזה עם הרכב החדש. אנשים חושבים שיש לי מינימום פרארי :roll: , ואני נוסע הכי רגוע על 90-100 בימני (כי לרוב זה קורה במהירים). לא יודע מה הטימטום, אבל כנראה יש רכבים שבולטים לעין ואנשים מטומטמים שאוהבים להתגרות.

אגב הוא המשיך באותו כיוון איתי עוד הרבה זמן והתנהג הרבה יותר טוב... סימן שיש אנשים שהאסימון יורד אצלם בכל זאת...

ציטטתי רק את החלק הזה של ההודעה שלך כי זה סתם יתפוס מקום, אבל אני מסכים עם כל מילה ומילה שכתבת!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני נוסע על קליאו ספורט, וזה באמת רכב שפשוט לא מכירים אז מאוד נדיר שמישהו בכלל מתייחס אל הרכב בכביש.

אבל - לילה אחד אני חוזר מהלימודים עם ידידה ברכב, באמת שנסעתי מאוד רגוע, בדרך ירושלים לכיוון רעננה עקפתי וולסטר שנסעה מאוד לאט, כשהוא קלט אותי - עקף בחזרה, חתך לימין ונתן ברקס - ופשוט לא נותן לי לעבור, לקחתי ממנו קצת מרחב וככה המשכנו לנסוע על 20-30 קמ"ש כקילומטר שלם, כשהוא פנה ימינה לאחוזה, נעצרנו ברמזור וזה מה שאני שומע -

"תעצור בצד, אני שוטר - אתה מקבל קנס" - צחקתי לו בפנים :wink:

פורסם

מילא היית נוסע כמו מטורף. יצא אידיוט, וגם לא תרם רבות לתפיסה שיש בקשר לרכב הזה (רכב של ערסים כביכול, למרות שהרוב לא :-) ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

על בסיס יומי... הסמל של הFR עם הקאליפרים האדומים עושה להם את זה.

אפילו פעם אחת זקנה עצרה לידי ושאלה אותי מה זה האדומים האלה בגלגלים ואחרי זה עשתה לי עיניים - גועל נפש!

ואם אני אגיד לכם שפעם אחת שוטר במדים (ברכב פרטי שלו) הזמין אותי לפתיחות בירידה לאיילון זה יפתיע אותכם?

ערסים מפגרים מגיעים בכל הצורות והגוונים ואני בטח שלא אקרע את הרכב שלי בשביל לתת לילד אוטיסט תשומת לב ושעשוע.

ואם אחד כזה "תוקף" אותכם תוך כדי נסיעה הדבר הכי נכון לעשות זה להוריד מהירות ולברוח לנתיב הימני - במשחק שכזה רוב הסיכויים שהערס יאבד שליטה על הגרוטאה שלו וייכנס בכם או במישהו אחר תוך כדי.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אצלי זה עניין יום יומי, זה מדהים באיזה קלות אנשים נדלקים מרכב קצת שונה.

בדיוק ככה. אבל ביום זה כלום לעומת הלילה.

יום שבת, צומת יגור בסביבות 2 בלילה. רמזור אדום.

אני מחכה שהרמזור יתחלף ופתאום אני שומע מאחורי צעקות מתחזקות של זמר מיזרחי כלשהו ובמראה אור כחול מסנוור ביותר. שניה לפני שהוא נכנס בי מאחורה הוא דופק פניה לנתיב השמאלי ועוצר עם רעש של צמיגים על קו העצירה של הצומת. מה זה? איביזה שחורה חדשה 3 דל' (בטח מהמבצע). הנהג נוסע אחורה קצת, מסתכל עלי במבט של "בוא באמש'ך נראה אם ת'גבר!" ולוחץ על הגז בניוטרל.

אני מסתכל עליו במבט של אחד שלא יודע אם לצחוק או להיקרע מצחוק. ברגע שנדלק האור הצהוב ברמזור הוא יצא בכזה רעש, אנס לאוטו את המנוע, הגיר והקלאץ' ביחד ונעלם מהעין. אני משיך לנסוע 90 קמ"ש כרגיל עד שמגיע לצומת שפונים שמאלה לטבעון וישר לת"א.

ואת מי אני רואה עומד ברמזור אדום לכיוון ת"א? כמובן שאת ידידינו הבבון באיביזה סופר ספורט. מה שהכי מצחיק זה שאיך שהתקרבתי לצומת הרמזור התחלף לירוק, לא הייתי צריך אפילו לעצור...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז אצלי זה אפילו יותר גרוע!

אני נוהג בסובארו אימפרזה, 1600 סמ"ק ללא כונס, ללא ספוילר ואפילו ללא סנרוף (שלפחות בסובארו מצביע על דגמים יותר יקרים- אימפרזה 2.0 או אימפרזה טורבו) והאוטו שלי בצבע כסוף. שום דבר ללא יומרות ספורטיביות.

ובכל זאת, כשניסתי לעקוף פעם אחת פיאט פיורינו הנהנג כלכך התעצבן ונתן גז ולא היה מוכן לתת לי לעקוף אותו (למרות שבכל ה1.5 קילומטר שהייתי אחריו נסע על 30 קמ"ש (ולא כי לא הייתה אופצייה לנסוע מהר יותר))... כאילו מה הבעיה? נוסע לאט, מייצר שיירה של מכוניות ואז לא מוכן לשבור אותה? כיף לך לגרום לאחרים לסבול? דרך אגב, למרות שאימפרזה 1600 אוטומת איטית, הפיאט איטית אפילו יותר..:shock:

ואני בכלל לא מדבר על ללחוץ ליידי, זה מזמן הפסקתי לספור ולהתייחס.

ואני שואל למה? כי רואים צעיר שנוהג (אבל כבר לא נהג חדש, ככה שאין שלט מאחורה) וחושבים שהוא טמבל ו"בוא נלמד אותו לקח?"

באמת שלי זה לא ברור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...