Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשטוף ולייבש היטב בנייר סופג.

הידיים של הקצבים לא תמיד נקיים, ולך תדע איפה הם שמו את הידיים שלהם לפני ההתעסקות עם הבשר שלך, את חלקי העוף להבדיל מבקר מעבדים ברוב המקרים בחדר האחורי ולא מול העיניים שלך.

פורסם

נראה שכולם דואגים לבשר מכיוון ש"לך תדע איפה הקצב גירבץ לפני שהוא חתך את החזה עוף לשניצלים"

כדאי יותר שתדאגו לקצב, שמגרבץ עם ידיים מלאות בחיידקים מבשר נא. מזעזע.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
לשטוף ולייבש היטב בנייר סופג.

הידיים של הקצבים לא תמיד נקיים, ולך תדע איפה הם שמו את הידיים שלהם לפני ההתעסקות עם הבשר שלך, את חלקי העוף להבדיל מבקר מעבדים ברוב המקרים בחדר האחורי ולא מול העיניים שלך.

תזכירו לי אצל מי אתם מנגבים חומוס ? כי יש לי כמה סיפורים עסיסיים בשבילכם.

Gn'f'R

פורסם

מזכיר לי שלפני הרבה שנים איזו מכירה שעובדת כאחות בבית חולים שלחה למעבדה הבקטריולוגית דגימה מהחומוס של ארוחת הערב בתור "משטח מפצע". כעבור יומיים התקבלה תשובה עם גן חיות שלם.

עכשיו ברצינות: העליתי את השאלה לפני אשתי, שעסקה היום בהכנת מנת השניצלים השבועית. התגובה היתה "נכון שמי ששאל הוא גבר?" לאשה אין ספק - צריך לרחו. כמה פעמים.

לגבי החומוס של ערן - כל מטבח ציבורי, וזה כולל מפעלי מזון, חדרי אוכל, מסעדות או מטבח צבאי עובד תחת בקרה של מחלקת תברואה כלשהי. זה לא מבטיח עמידה בכללים ב-100%, אבל בהחלט משפיע על דרכי העבודה. יש מקומות בעולם שממצאי הבדיקות גם מפורסמים ברשת ומאוד לא נעים לבית אוכל לגלות את שמו ברשימה השחורה.

אחד הכללים שלי באכילה בבתי אוכל (ואני ממעט בכך) הוא ללכת למקומות עם תנועת קונים גדולה - יש לכך שני יתרונות: האחד הוא שהמזון בתחלופה גבוהה כך שהסיכוי שיתקלקל יותר קטן. השני הוא שכנראה שהמקום הוכיח את עצמו כראוי לספק מזון לאנשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שוטפים את העוף לפני הבישול? עצרו!

מומחי הרשות הבריטית לבטיחות המזון מפצירים בתושבי הממלכה להפסיק לשטוף את העוף. לא רק שהשטיפה לא מועילה, הם אומרים, היא גם עלולה לגרום לשלשולים, להקאות ולכאבי בטן.

http://www.clalit.co.il/he/your_health/Preventive_medicine/Pages/do_not_wash_chicken.aspx?wt.mc_id=nlclalit&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=clalit&utm_campaign=june25_2014

פורסם

בדיוק שטפתי עוף בממלכה המאוחדת לפני חצי שעה.

בכל אופן, מסתבר שיש לדפוקים האלה שתי סוכנויות ממשלתיות בשם FSA, אחת פיננסית ואחת לבטיחות במזון. דפקטים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איך אני אוהב את כתב ה"מומחים" הזה. בכלל המיילים המפגרים של כללית, שגם אני מקבל, כל כך מיותרים."טיפות יכולות". טיפות גם יכולות לעוף 70 ק"מ, אם נשים אותן על טיל. כאלו שטויות. שטיפה של עוף לא מזיקה - אני אישית שוטף ואין לי סלמונלה ולא חרטאנלה. גם הסלט שלי לא חטף סלמונלה. לעומת זאת, אני בהחלט לא יודע מה הקצב שלי עשה לפני שפירק את העוף, כך שאני מקפיד לשטוף את העוף היטב ותחת מים זורמים.

נ.ב. אין עוף במידת עשייה מדיום. לא מקובל קולינרית ולא בטיחותית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שוטפים את העוף לפני הבישול? עצרו!

מומחי הרשות הבריטית לבטיחות המזון מפצירים בתושבי הממלכה להפסיק לשטוף את העוף. לא רק שהשטיפה לא מועילה, הם אומרים, היא גם עלולה לגרום לשלשולים, להקאות ולכאבי בטן.

http://www.clalit.co.il/he/your_health/Preventive_medicine/Pages/do_not_wash_chicken.aspx?wt.mc_id=nlclalit&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=clalit&utm_campaign=june25_2014

ראה תגובה #5 פה בשרשור, נכתבה לפני שנתיים.

פורסם

חברים אולי התבלבלתם אבל זה לא פורום דיטיילינג לעוף.

נראה לכם שהשטיפה בברז במטבח תסיר חיידקים מהידיים/רגליים/ישבן של הקצב?

במצב כזה צריך חיטוי והחיטוי נעשה או עם סבון חיטוי או בבישול בחום גבוה.

שטיפה עם מים אולי תעזור לרגש הפולני של מאן דהוא אבל לא יותר.

פורסם

זה מזכיר לי את אשתי שלא מנגבת פנים במגבת במלון כי זה מלא חיידקים, אבל כן בנייר מגבת שאללה יודע מה הוא אכל בתהליך ייצורו...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לכל הסטריליים למינהם:

איפה שיש מים יש חיידקים, אלא אם המים האלה נמצאים ברתיחה כרגע.

איפה שאין מים, יכולים להיות חיידקים רק כאלו שנישאים באוויר.

ואם הם כבר נישאים באוויר, אז מה זה חשוב שהם הגיעו לפריט היבש?

מתחדשת*

• תוכן חדש...