Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות, דושבאג על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעה 12 בלילה ברחוב מוהליבר בחולון, הרחוב שומם ושקט כרגיל.

מר דושבאג נוסע לו להנאתו , וכשחתול נמצא במפרץ חנייה הוא מחליט שהוא שונא חתולים, לוחץ על הדוושה, מסיט את ההגה בחדות שמאלה, ויללת חתול מסכן משתחררת לאוויר. חתול אחר, כנראה חבר, בא, מרחרח ורואה שאין כבר מה לעשות.

הצלחתי לשמוע שמישהו העמיד את הדושבאג על מקומו, וצרח עליו. הדושבאג הגיב במשהו בסגנון 'לך תזדיין' וברח, בפול גז כמובן.

אמרה לי אמא, שהגורל של הדושבאג יהיה כגורל החתול האומלל.

אמרתי לה חזרה שגורלו של אותו דושבאג זה להיות בן 18 עם ולוסטר שחורה מלוקקת מהניילונים ולשים זין על כל העולם.

אני באמת לקחתי את זה ללב כי אני מגדל חתולים והרוע הלא אנושי הזה פשוט צורם לי. והקטע הוא שאני יודע שזאת לא הפעם הראשונה ולא הפעם האחרונה.

עם אותם חארות אי אפשר להתמודד, אבל אם בבקשה קורה לכם מקרה ובטעות דרסתם חיה מסכנה, תפגינו קצת חמלה, תעזרו לי להבין שלא כל בני האדם הם נוראים מטבעם. תעצרו בצד ותעזרו.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מתנדב אצל וטרינר כבר 6 שנים. כשאני שומע על מקרים כאלה אני מקווה שעונשו של זה ודומיו יגיע יום אחד.

הולך להאכיל את החתול שלי במשהו טעים.

לילה טוב

פורסם

חברים אל דאגה ! :wink:

במספר שרשורים כבר דיברתי על קארמה והשלכותיה הנפלאות על אוכלוסיית הדושבאג בישראל.

הדבר נכון שבעתיים כאשר מדובר ברוע כלפי בעלי חיים .

אותו בן אדם אומלל כבר קיבל את שלו- יכול להיות שהוא פשוט עדיין לא יודע את זה. :evil:

"לכל פעולה ביקום ישנה פעולה נגדית, שקולה והפוכה"- תחשבו בכיוון של טמבון וולסטר שחור מבריק תלוי בצורה מסוגננת ומסודרת על גדר הפרדה. 8)

זמין 8)

פורסם

קרה לי פעמיים שדרסתי חתול לא בכוונה! יש להם 24/7 לחצות כביש ודווקא שרכב עובר הם מחליטים לעבור. לא תמיד הבן אדם אשם ועדיף לדרוס חתול מאשר לסטות מהנתיב ולדרוס הולך רגל תמים. קיצר אף פעם לא בכוונה.

פורסם

הכינוי דושבאג לכזה יצור (אי אפשר לקרוא לו בן אדם) זה עוד מחמאה...

המרחק בין יצור כזה ליצור אחר ב ב.אמ. וו. X 5 הדורס הולכת רגל ובורח לצרפת למשל אינו רב...פשוט נדהם מחדש מהרוע שקיים ביצורים שכאלו שבטעות מכנים גם אותם בני אנוש.

פורסם
קרה לי פעמיים שדרסתי חתול לא בכוונה! יש להם 24/7 לחצות כביש ודווקא שרכב עובר הם מחליטים לעבור. לא תמיד הבן אדם אשם ועדיף לדרוס חתול מאשר לסטות מהנתיב ולדרוס הולך רגל תמים. קיצר אף פעם לא בכוונה.

איך הצלחת?

אם אתה בתוך העיר, לא צריכה להיות לך בעיה לראות חתול אם אתה נוהג במהירות סבירה. (אני, לדוגמה, לא עובר את ה- 40 בעיר, מפחד שילד יקפוץ לי לכביש.)

הבעיה היא בכבישים של 70 ו- 80 קמ"ש, שאז, גם מסוכן לבלום.

בכל מקרה, זה לא המקרה פה. כאן מדובר על מישהו שבכוונה דרס את החתול.

האם ניתן להתלונן על כזה אי***?

פורסם

יצא לי לראות ב-LIVE, אשה דורסת חתול והאחרון פשוט קפץ במקום כמה פעמים, כאשר דם מושפרץ לכל עבר, עד אשר הוא כבר לא יכל יותר.

אני מבטיח לכם שזה היה לא פחות ממחזה אימה והקפיצות האלו הקפיצו לי הלב ופשוט הזדעזתי. כמובן, שלא יכלתי לעזור לו.

אני לא חובב חתולים, אבל לפגוע בהם?

פורסם

צר לשמוע שיש אנשים כאלה בעולם, אני הייתי עוקב אחריו ומצייר לו חתול על מכסה המנוע בלילה בתור נקמה.

(טוב נו, אולי לא, אבל הייתי שוקל את זה אם לא היה לי משהו יותר טוב לעשות:oops:)

כשאני רואה חתולים\כלבים חוצים את הכביש אני תמיד בולם ומחכה שיעברו. רוב הפעמים אנשים מאחוריי לא מבינים את הסיבה שלי למעשה וצופרים בלי סוף.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני גם ראיתי קפיצות של חתול לאחר דריסה,הרגשה מאוד לא נעימה,לדעתי מי שיש לו חיה בבית,יותר נכון חבר על 4 או אפילו תוכי\אוגר מפתח חמלה לחיות גם שהם לא שלו והם נפגעו.

בקשר לאותו בחור,לא הייתי דואג,החופש הגדול מתחיל,היונדאי מושכת ונוצצת,מקווה שבמוקדם הוא יקום עם סימן נחמד לאורך הדרך ואז יכאב לו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ילד שעבר התעללות והזנחה ...

אני לא מוצא את המילים לתיאור ההרגשה שלי

אבל הוא ישלם על כך ביוקר בהמשך חייו -זה היופי בחיים .

Gn'f'R

פורסם

לא יאומן כמה רוע יש בעולם הזה,

הטינופת הזה הוא רוצח בפוטנציה וכולי תקווה שיום אחד הוא יקבל את שלו.

בני האדם - היצור היחידי בטבע שהורג בשביל הכיף...

אגב, למה לא רשמת את מספר הרכב?

• תוכן חדש...