Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות, דושבאג על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהוא עשה זה עבירה פלילית, אני לא מבין למה לא לקחת את המספר רכב והתלוננת במשטרה, עדיף דרך אחד מארגוני זכויות הבעלי חיים, שידאגו שהמשטרה לא פשוט תסגור את התיק.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעמיים יצא לי לדרוס בעלי חיים, בשתיהן מן הסתם שלא בכוונה. פעם בכביש ואדי מילק, שם שועל קפץ לי כבר לתוך הפנסים (בלילה, במהירות של כ-105 קמ"ש). באמת שלא היה לי מה לעשות. עצרתי, והמחזה היה מחריד, כמו בסצנת הפתיחה של "להציל את טוראי ראיין"... פעם שניה הייתה בנהריה במהירות של אולי 20 קמ"ש, כשכלב קטן וכנראה די מטומטם קפץ לי מתחת לגלגל האחורי השמאלי, מה שמנע לחלוטין כל אפשרות להתחמק. לאחר צווחה הכלב המשיך לרוץ ונמלט. הדוגמאות האלה מוכיחות שלא תמיד אפשר להתחמק, למרבה הצער. מי שדורס בע"ח בכוונה, עם זאת, לא שונה בהרבה, אם בכלל, ממי שדורס אדם בכוונה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פעם אחת כשהחזרתי את חברה שלי הבייתה בלילה חתול התפרץ לכביש ולא שמתי לב ודרסתי אותו, אנחנו מאוד רגישים לבעלי חיים אז מייד עצרתי ויצאתי לראות מה קרה לחתול.

מסתבר שעליתי לו רק על הרגל אבל החתול יילל מכאבים ואני לקחתי את זה קשה, ישר ביררנו איפה יש מרפאה וטרינרית באיזור ולקחנו אותו לשם באמצע הלילה, אמרו לנו להשאיר אותו בכניסה ושהם ינסו לטפל בו ישר על הבוקר.

עד היום אני לא יודע מה קרה עם אותו חתול, קשה לי לברר כי אני פוחד לשמוע מה עלה בגורלו, אני מקווה שהוא שרד ושזה שהבאנו אותו למרפאה הציל אותו, אני חושב שזה יותר אנושי מלהשאיר אותו על הכביש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מנוול. לדרוס יצור חי בכוונה זה לא אנושי.

יצא לי לדרוס יונה, כמובן שלא בכוונה, לפני חודש ועד היום אני מרגיש רע לגבי זה :cry:

לפחות אני מאמין שאת העונש שלי קיבלתי, בדמות 1000 ש"ח וטירטורים של UPS המזורגגים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ישר ביררנו איפה יש מרפאה וטרינרית באיזור ולקחנו אותו לשם באמצע הלילה, אמרו לנו להשאיר אותו בכניסה ושהם ינסו לטפל בו ישר על הבוקר.

...

עד היום אני לא יודע מה קרה עם אותו חתול, קשה לי לברר כי אני פוחד לשמוע מה עלה בגורלו, אני מקווה שהוא שרד ושזה שהבאנו אותו למרפאה הציל אותו, אני חושב שזה יותר אנושי מלהשאיר אותו על הכביש.

סליחה, אבל ההתנהגות הראוייה בעייני במקרה זה היא לשמור על החתול עד פתיחת המרפאה או לקחת את החתול למרפאה הפתוחה בלילה (אם מצבו חמור), וכן, גם לשלם על הטיפול בו.

אם פציעתו של החתול היתה קלה, סביר שהוא לא חיכה בפתח המרפאה עד הבוקר - ואם היה פצוע קשה, ספק אם שרד עד הבוקר.

:turn-l:
פורסם
"לכל פעולה ביקום ישנה פעולה נגדית, שקולה והפוכה"- תחשבו בכיוון של טמבון וולסטר שחור מבריק תלוי בצורה מסוגננת ומסודרת על גדר הפרדה. 8)

זה אומר שאם אני עושה פעולה טובה יקרה לי משהו רע?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
איך הצלחת?

אם אתה בתוך העיר, לא צריכה להיות לך בעיה לראות חתול אם אתה נוהג במהירות סבירה. (אני, לדוגמה, לא עובר את ה- 40 בעיר, מפחד שילד יקפוץ לי לכביש.)

קודם כל, תמיד היה לי בעל חיים בבית (כלבים או חתולים), עכשיו יש 2 חתולים.

אז אני אוהב בעלי חיים והיו לי אין ספור בלימות קשות בגלל חתולים בכבישים.

ואני מציג סיפורון קטן איך אפשר לפגוע בחתול בלי להתכוון ועם קושי בחיזוי שזה עומד להגיע:

נסעתי לי להנאתי במהירות נמוכה (למזלו של החתול) על יד בית הוריי.

כביש חד סיטרי קצת צר, מכוניות חונות בצד ימין, מדרכה עם כניסות לבתים מצד שמאל.

כמה מטרים לפני כניסה לבית, כלב קטן רץ בהיסטריה החוצה מהכניסה לבית ומממשיך על המדרכה.

אני מתחיל לבלום חזק איך שהוא יוצא כי אני לא רוצה לפגוע בו.

כשאני רואה שהוא ממשיך על המדרכה, אני עוזב את הבלם וממשיך באיטיות קדימה.

ואז... חתול יוצא אחרי הכלב. רודף אחריו... וקופץ מתחת לגלגלי המכונית.

למזלו של החתול, הוא קפץ בין הגלגלים הקדמיים לאחוריים (נכנס בי מהצד).

ברוב חוצפתו לא עצר להחליף פרטים ולא הספקתי לראות את המספר שלו...

הוא פשוט יצא מהצד השני והמשיך בריצה היסטרית לחצר אחרת.

אם היה קופץ לי חתול, הייתי מצפה שכלב יבוא בעקבותיו.

אבל חתול רודף אחרי כלב?

אחרית הימים הגיעה ולא סיפרו לנו?

יש זמן עד 21 בדצמבר, אז מה הוא קופץ? :-P

פורסם
סליחה, אבל ההתנהגות הראוייה בעייני במקרה זה היא לשמור על החתול עד פתיחת המרפאה או לקחת את החתול למרפאה הפתוחה בלילה (אם מצבו חמור), וכן, גם לשלם על הטיפול בו.

אם פציעתו של החתול היתה קלה, סביר שהוא לא חיכה בפתח המרפאה עד הבוקר - ואם היה פצוע קשה, ספק אם שרד עד הבוקר.

יפה שבמקום לתת מילה טובה אתה מוצא לנכון להעביר ביקורת.

לא יכלתי להישאר עד הבוקר, הרגל של החתול הייתה כניראה שבורה ככה שהוא לא היה במצב ללכת לאנשהו ואפילו שמנו ליד קערה של מים.

יש אנשים שלא היו עושים כלום, לי כאב הלב אז עשיתי מעשה.

פורסם

לחתול יש ארבע רגליים, וגם על 3 הוא הולך די מהר ורחוק.

זה נחמד שעשית משהו, ואתה מרגיש טוב עם עצמך (לא בטוח, לפי מה שכתבת) אבל בעיניי, זה היה פחות ממספיק.

:turn-l:
פורסם

הוא עשה מעל ומעבר.

אם החתול עם רגל שבורה ויכול לרוץ אז הרגל תתרפא לו לבד, אם החתול במצב שהוא לא יכול ללכת אז הוא הוטרינר יגיע ויטפל בו, ואם החתול גוסס ברמה שהוא לא ישרוד עד הבוקר אז גם אם הוא ייקח אותו אליו הביתה הוא ימות.

פורסם
חברים אל דאגה ! :wink:

במספר שרשורים כבר דיברתי על קארמה והשלכותיה הנפלאות על אוכלוסיית הדושבאג בישראל.

הדבר נכון שבעתיים כאשר מדובר ברוע כלפי בעלי חיים .

אותו בן אדם אומלל כבר קיבל את שלו- יכול להיות שהוא פשוט עדיין לא יודע את זה. :evil:

"לכל פעולה ביקום ישנה פעולה נגדית, שקולה והפוכה"- תחשבו בכיוון של טמבון וולסטר שחור מבריק תלוי בצורה מסוגננת ומסודרת על גדר הפרדה. 8)

סיפורים שאנחנו מספרים לעצמנו כדי להתנחם. במציאות חלאות חיים הכי טוב. הם מרוויחים יותר כסף ושוכבים עם יותר בחורות. הילדים הטובים עובדים בתור שכירים, מרוויחים גרושים ועושים ביד.

פורסם

הייתי מת לחשוב עוד שנייה ולזכור את המספר ולהגיש תלונה נגד החתיכת חרא, אבל הייתה איתי בת זוגתי שמראות כאלה משפיעים עליה לחודשים, אז ישר התעסקתי באיך אני לוקח אותה משם בלי שהיא תראה את החתול מפרפר או משהו. למזלה, היא לא ראתה את הדריסה אלא רק את החתול שוכב על הכביש מרחוק (ברגע הדריסה היא התעסקה בפלאפון...). היא אפילו לא הבינה שהדושבאג הוא זה שדרס את החתול, היא פשוט ראתה אותו שם פול גז באמצע הרחוב אחרי שמישהו צעק עליו וקראה לו אידיוט כי היא שונאת אנשים שמתנהגים ככה על הכביש (שלוחצים על הדוושה עד הסוף באמצע רחוב).

פורסם
זה אומר שאם אני עושה פעולה טובה יקרה לי משהו רע?

ברמה העקרונית כן זה האיזון, דברים טובים מתאזנים עם דברים רעים.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
במציאות חלאות חיים הכי טוב

מסכים עם כל מילה.

וחבל שכך.

• תוכן חדש...