Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות, דושבאג על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סך הכל חתולים תפסיקו לעשות מהם כזה עיניין זה לא שהם בסכנת הכחדה גם אני מגדל חתול. יצא כמה פעמים שבדיוק מתי שיברתי עם האוטו בכביש אז יצא לי חתול וכן סטיתי לכיוון שלו וכן כדי שיחשוב פעמיים לפני שהוא חוצה את הכביש. אני גר בישוב קורה שכלב בא להראות נוכחות אז לכיוון שלהם אני נוסע. בעל חיים טיפש נכון אבל רק ככה ילמד ועזבו אתכם קארמה מה קארמה זה הכל שטויות.

אתה יודע,השכל שלהם קצת פחות מפותח משלנו מכדי שיחשבו על סכנות כמו רכב.מציע לך לעשות להם הסברה במתנס,כדי שיחשבו נכון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי התיאור של פותח השרשור (והרושם הוא שהתיאור אמין) לא מדובר על נסיו התחמקות אלא על דריסה במכוון. נהג שמנסה להתחמק ממשהו לא מפנה את ההגה אליו והצדה מנתיבי הנסיעה ובטח שלא מאיץ. גם התיאור (ולו החלקי) של העימות עם הנהג לאחר המקרה מחזק את הטענה שמדובר בדריסה מכוונת וזה - רע מ א ו ד!.

גם אם חיה קופצת לדרכה של מכונית נוסעת יש לנסות ולהימנע מלפגוע בה. כמובן שלא תמיד זה אפשרי אבל יש לנסות! זה עניין של ערך החיים וזה מקצר את זמן התגובה במצבי חירום (לעומת הנסיון להבדיל בין חיה לאדם ברגע האמת). כמו כן, אם מדובר בחיה יחסית גדולה - יכול להיגרם נזק די רציני לרכב.

הייתי במצב הזה, התגובות של החתול מהירות משלך, אתה מפנה את ההגה לכוון הלא נכון, לא מספיק ללחוץ על דוושת הבלם והחתול נדרס.

לכל אחד אחר חוץ ממך, זה עלול להראות כמו שנעשה בכוונה תחילה.

בעלי חיים על כבישים זה מתכון מסוכן לבעל החיים וגם לנהג ותמיד יהיו roadkill בכבישים. קבל את זה כעובדה.

פורסם

שי, איתרתי את הצעיר עם הולוסטר השחורה.

נסעתי אחריו כ 20 דקות ועושה רושם שנסיעה כזו זה על סדר היום שלו.

וזה לא רק על בעלי חיים.

אם אפגוש אותו להבא אוודא שהכל יצולם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
הייתי במצב הזה, התגובות של החתול מהירות משלך, אתה מפנה את ההגה לכוון הלא נכון, לא מספיק ללחוץ על דוושת הבלם והחתול נדרס.

לכל אחד אחר חוץ ממך, זה עלול להראות כמו שנעשה בכוונה תחילה.

בעלי חיים על כבישים זה מתכון מסוכן לבעל החיים וגם לנהג ותמיד יהיו roadkill בכבישים. קבל את זה כעובדה.

מה שהוא עשה לא משאיר מקום לספק- אני ממליץ לך ללכת לראות את המקום כדי להבין שאין שום סיבה שבן אדם הגיוני יסטה למפרץ חנייה עם דוושה לחוצה (מה גם שמדובר במקום עם המון באמפרים, מדובר באזור של בית ספר יסודי וגני ילדים). סך הכל אתה צודק, חתולים נהרגים על הכביש, חלק זה מהטיפשות שלהם, חלק זה מהטיפשות של בני האדם, ולפעמים גם אין מה לעשות על מנת למנוע את הדריסה. אבל מצד שני, אם היית עד למקרה בחולון, אני יודע שלא היה לך שום ספק שהמעשה נעשה בצעד של רשע מכוון.

אה- ולא- הוא לא סטה למפרץ החנייה על מנת לעקוף באמפר, כי באמפר הוא עבר חמש מטר לפני, ואחרי הבאמפר חנתה מכונית, ככה שהוא עבר את הבאמפר, ואת המכונית, ואז סטה למפרץ החנייה.

שי, איתרתי את הצעיר עם הולוסטר השחורה.

נסעתי אחריו כ 20 דקות ועושה רושם שנסיעה כזו זה על סדר היום שלו.

וזה לא רק על בעלי חיים.

אם אפגוש אותו להבא אוודא שהכל יצולם

בקיצור, מדובר בדושבאג.

הוא היה באזור שבו קרה המקרה? מה עוד הוא עשה על הכביש..? יש לי רצון אדיר פשוט לרסק לו את העצמות.

אם אני רואה אותו שוב אני מצלם לו את הרכב ומפרסם בכל חולון את התמונה של הרכב עם תיאור המקרה (רעיון של מישהו כאן מאחד העמודים הראשונים) , שהוא יתבייש לצאת מהבית. חלאה

פורסם

היה גולש מול אנשים ברמזור אדום

במעברי חציה נותן גז מיד כשעוברים אותו

חותך בין רכבים

והיו עוד כמה מקרים

אני במקרה נתקלתי בו כשנסעתי לאכול בסודוך, אז על הדרך כבר נסעתי אחריו עם שמירת מרחק שחלילה לא יכנס בי

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

איך הגענו לכך שכל הפורום מחולון? :D

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

לא קונה את זה, ראית דברים בצורה מאוד סובייקטיבית. אנשים בדרך כלל נטייתם להתחמק מבעלי חיים על הכביש, גם אם הם שונאים בעלי חיים , כי המפגש עלול לגרום לזנק לרכב.

פורסם

דניאל, זה כנראה ילד חרא שלא מזיז לו גם פגיעה ברכב.

אגב דושבאג, תראו סאותפארק ותבינו מה זה :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
סך הכל חתולים תפסיקו לעשות מהם כזה עיניין זה לא שהם בסכנת הכחדה גם אני מגדל חתול. יצא כמה פעמים שבדיוק מתי שיברתי עם האוטו בכביש אז יצא לי חתול וכן סטיתי לכיוון שלו וכן כדי שיחשוב פעמיים לפני שהוא חוצה את הכביש. אני גר בישוב קורה שכלב בא להראות נוכחות אז לכיוון שלהם אני נוסע. בעל חיים טיפש נכון אבל רק ככה ילמד ועזבו אתכם קארמה מה קארמה זה הכל שטויות.

במקרה שלך, גם אם אתה מגדל חתול, אתה פשוט לא מבין בעלי חיים.

ראית פעם חתול חוצה כביש?

הוא לא מסתכל לצדדים אלא לאן שהוא רוצה להגיע, ופשוט מזנק לכביש ללא קשר למכוניות.

חתול פשוט לא יודע איך חוצים כביש.

כלב לעומת זאת, מסתכל לצדדים (גם לא תמיד, אבל זה גם תלוי בבעלים שלו).

בן אדם בר דעת לא ינסה להרוג בעל חי סתם כדי "ללמד אותו" או סתם בשביל הספורט.

לגבי קארמה ובעלי חיים,

כנראה שאתה לא מודע אבל בני אדם הם גם בעלי חיים.

ואם לשפוט לפי האשכול הזה והרבה אשכולות אחרים, בני אדם הם בעלי חיים די טיפשים (לצערנו, בחלק לא קטן מהאוכלוסיה...)

• תוכן חדש...