Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות, דושבאג על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דושבאג זה כינוי לטיפוס מגעיל ומאוס, בחיים לא יצא לך לשמוע בסרט את הכינוי הזה?

מעניין נראה לי שאני מכיר את אותו אחד (או לכמה כבר נערים חולונים יש ולוסטר שחורה)

זה הכל עניין של חינוך מגיל קטן...

תוודא אם זה הוא, ובמידה וכן, תירק לו בפנים ותגיד לו שהוא חלאה ושמגיע לו למות בייסורים. תודה

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סיפורים שאנחנו מספרים לעצמנו כדי להתנחם. במציאות חלאות חיים הכי טוב. הם מרוויחים יותר כסף ושוכבים עם יותר בחורות. הילדים הטובים עובדים בתור שכירים, מרוויחים גרושים ועושים ביד.

לא מדוייק.

לפעמים לחלאות יש אכן יותר כסף.

האם הם חיים יותר טוב- בספק.

זמין 8)

פורסם

Douche הכוונה לשטיפה של חלל בתוך הגוף, לפי ויקיפדיה מדובר לרב בשטיפה וגינלית אבל אני רואה את זה בתור משהו שדומה לשטיפת מעי- חוקן. הגועל שנמצא בתוך המעיים חייב לצאת לאנשהו , והלאנשהו הזה הוא סוג של שקית- douche bag. מכאן שכשמכנים בנאדם בכינוי הזה מתכוונים לבנאדם שנמצא בו רפש.

אתה פשוט יכול לקרוא לאותו חלאה שק חרא זה אותו דבר.

פורסם
לא מדוייק.

לפעמים לחלאות יש אכן יותר כסף.

האם הם חיים יותר טוב- בספק.

מה שבטוח שהחיים שלהם קלים יותר,לאותו דורס זה הפריע? לא ממש הוא ילך לישון בשקט ואנחנו נתעצבן גם על מה שקרה וגם על שאי אפשר לעשות היה כלום נגדו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

"דושבאג" או תרכיז המיץ של הזבל!

מה שעצוב הוא שגם אם תפנה למשטרה, לכל היותר מעבר לכמה פרצי צחוק לא יקרה דבר.

רעיון: אם הוא אכן גר באותו רחוב שאתה חושב ויש באפשרותך לבדוק מי הוא הבעלים של הוולוסטר, במידה ויש התאמה, צלם את רכבו כך שמספר הרכב יהיה בתמונה. כתוב בקצרה את אשר אירע וצרף את התמונה לקובץ, לאחר מכן תפיץ את זה בכל הרחוב שלו. מי יודע, אולי יש לו שכנים נחמדים ולמחרת בבוקר ימצא את רכבו אחרי טיפול קוסמטי וזה עוד לפני שדיברנו על הבושה שמתלווה לכל העניין.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אחח אחח מה אפשר לעשות .. לצערי היו מקרים יותר גרועים בעבריינות על הכביש .. (הכול טוב שישלך לום ברכב .. :lol: )

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

כמו שאני רואה את זה, רצה הבנאדם בסה"כ לברוח מחתול שקפץ לכביש ודרס אותו. לא משהו חריג במחוזותינו ויכול לקרות לכל אחד.

פורסם

לפי התיאור של פותח השרשור (והרושם הוא שהתיאור אמין) לא מדובר על נסיו התחמקות אלא על דריסה במכוון. נהג שמנסה להתחמק ממשהו לא מפנה את ההגה אליו והצדה מנתיבי הנסיעה ובטח שלא מאיץ. גם התיאור (ולו החלקי) של העימות עם הנהג לאחר המקרה מחזק את הטענה שמדובר בדריסה מכוונת וזה - רע מ א ו ד!.

גם אם חיה קופצת לדרכה של מכונית נוסעת יש לנסות ולהימנע מלפגוע בה. כמובן שלא תמיד זה אפשרי אבל יש לנסות! זה עניין של ערך החיים וזה מקצר את זמן התגובה במצבי חירום (לעומת הנסיון להבדיל בין חיה לאדם ברגע האמת). כמו כן, אם מדובר בחיה יחסית גדולה - יכול להיגרם נזק די רציני לרכב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

היה מישהו בג'סי כהן שאהב לשחרר את כלבו על חתולים, מכר שלי שגר ממש בסמוך לגינה ציבורית אמר לי שהוא כל הזמן מוצא חתולים פצועים או מרוסקים ליד הבית ושהוא קובר אותם או מטפל בהם.

וככה יום אחד אני מגיע אליו עם עוד כמה חברים ואנחנו שומעים חתול צורח וצחוק של מישהו עם נביחות ובלאגן.

הבחור קם מביט מהחלון, הולך לחדר השינה וחוזר עם אקדח, אומר לי שסוף סוף הוא מצא את הבן ****, אחרי הסבר קטן הוא השאיר את האקדח בבית ויצא החוצה עם לום, הוא פשוט הלך לבן אדם בלי לדבר ודפק לו את הלום בברך, הכלב ניסה לתקוף אותו והוא פשוט הוריד לו את הלום בראש, משם עוד קצת פיצוצים והוא פשוט חזר הביתה. שטף ידיים זרק את החולצה לפח וחייך.

אז לכל אחד יש את התיקון שלו....

אני מאמין שהבחור בעל הכלב למד את הלקח שלו ואני מקווה מאוד שהוא עדיין צולע.

haters will hate

פורסם

סך הכל חתולים תפסיקו לעשות מהם כזה עיניין זה לא שהם בסכנת הכחדה גם אני מגדל חתול. יצא כמה פעמים שבדיוק מתי שיברתי עם האוטו בכביש אז יצא לי חתול וכן סטיתי לכיוון שלו וכן כדי שיחשוב פעמיים לפני שהוא חוצה את הכביש. אני גר בישוב קורה שכלב בא להראות נוכחות אז לכיוון שלהם אני נוסע. בעל חיים טיפש נכון אבל רק ככה ילמד ועזבו אתכם קארמה מה קארמה זה הכל שטויות.

פורסם
סך הכל חתולים תפסיקו לעשות מהם כזה עיניין זה לא שהם בסכנת הכחדה גם אני מגדל חתול. יצא כמה פעמים שבדיוק מתי שיברתי עם האוטו בכביש אז יצא לי חתול וכן סטיתי לכיוון שלו וכן כדי שיחשוב פעמיים לפני שהוא חוצה את הכביש. אני גר בישוב קורה שכלב בא להראות נוכחות אז לכיוון שלהם אני נוסע. בעל חיים טיפש נכון אבל רק ככה ילמד ועזבו אתכם קארמה מה קארמה זה הכל שטויות.

מה הקשר של סכנת הכחדה או לא סכנת הכחדה, מדברים על אנשים שמפיקים הנאה מעינוי של בעלי חיים.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

גם אנשים לא בסכנת הכחדה, במיוחד לא שמוקים כמוך.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לא יודע אם קארמה קיימת או לא קיימת, אבל אני בהחלט מקווה שתקפוץ לך לכביש פרה. גם הם לא בסכנת הכחדה, אבל את הלקח שלך אתה תלמד

• תוכן חדש...