Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב הרכב שלי יצא מפחחות וצבע בעקבות החלפת מכסה מנוע וטומבון קידמי,

מסתבר שבמוסך שהחליפו את הטומבון שחכו להעביר את הלוחית רישוי, את העבודת פחחות והצבע,

ביצעו במוסך א', ואני קיבלתי את הרכב במוסך ב', בסביבות 6 בערב שבאתי למוסך ב' על מנת לקחת את הרכב,

נוכחתי לדעת שאין לוחית רישוי קידמית!

התקשרתי למוסך א' אך הוא כבר היה סגור, אז שמתי קרטון שעליו כתבתי בגדול עם טוש את מס' הרכב.

היום בבוקר, כשהייתי בדרכי למוסך על מנת לקחת את הלוחית רישוי, עצר אותי שוטר, ממשטרת תנועה ארצית,

רכוב על אופנוע, כאשר הוא היה בנתיב הנגדי לכיוון נסיעתי, הוא סימן לי לעצור בצד, וחתך אחריי,

עצרתי, דיברתי בנימוס, הבאתי לו רישיונות כמו שהוא ביקש, ובכלל הייתי יחסית נחמד,

הוא שאל אותי מה פשר הנסיעה שלי ללא לוחית רישוי, הסברתי לו שהרכב יצא המוסך אחרי צבע, וכנראה ששכחו להעביר את הלוחית,

אז שמתי את הקרטון עד שאני אגיע למוסך ושאני בדרך לשם עכשיו,

הרכב יצא אתמול מצבע, אני מאמין שאפשר לראות כמה זמן עבר על הצבע, במיוחד שכל הפרונט חדש,

אך הוא שיער משום מה שאני נוסע כך הרבה זמן!

כל הניסיונות לדבר איתו עלו בתוהו.

התקשרתי לבעל המוסך כדי שאולי יסביר לשוטר את הסיטואציה, אך הוא לא היה מוכן לשמוע,

רשם את הדו"ח, אמר לי שאני יכול לנסוע ככה היום, ושאם מחר יעצרו אותי על אותה "עבירה" אז הדו"ח של היום לא יעזור לי.

האם אני אשם על כך ש"הגדלתי ראש" ונמנעתי מלנסוע ללא לוחית כלל?

בדו"ח הוא רשם שנסעתי ברכב עם לוחית רישוי לא תיקנית.

בתגובתי הוא רשם שהרכב יצא מהמוסך וכנראה שהם לא העבירו את הלוחית".

האם יש אפשרות לבטל דו"ח זה?

כיצד אני צריך לפעול?

פורסם

1. השוטר נהג כהלכה.

2. השוטר לא אמור לדבר עם אף אחד מטעמך.

3. אם היה חסר לך פנס ברכב, האם היית מדביק עם מסקנטייפ פנס נייד וכך נוסע ?

4. לבקש להמיר לאזהרה, תמיד אפשר.

5. זה שהמוסך אשם, לא עוזר לך. האחריות עליך לבדוק שהכל תקין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אומנם השוטר פעל כהלכה ולכן אין עילה לביטול הדו"ח אבל יש הבדל בין אביזר בטיחותי כמו פנס ללוחית רישוי, כך שהדוגמה לא ממש מקבילה.

פרט לבקשת המרה לאזהרה אפשר כמובן גם לבקש להשפט, להציג את הקבלות המוסך שמוכיחות שהתיקון בוצע יום לפני הדו"ח, ואולי גם הצהרה מבעל המוסך שהגעת אליו מיד לאחר מכן, ולקוות שהשופט יחליט שיש מקרים בהם אפשר להעלים עין מעבירה מנהלית שנוצרה מצירוף נסיבות.

רק שאופצית המשפט כרוכה באובדן כסף וזמן, ואיש לא מבטיח שתזוכה, כך שההחלטה האם להתסכן היא שלך.

פורסם
אני מכיר את פגוש קדמי ואת חברו טמבון קדמי, על טומבון לא שמעתי.

טומבון הוא הנכון בצרפתית ממנה הוא בא.גם גידון ולא כידון.כנ"ל אין שלייפ סופאפים . שלייף זה בגרמנית (השחזה) וסופאפ בצרפתית. (בגרמנית - ונטיל )

פורסם

נו, באמת. תיכף גם תגיד שאין דבר כזה "ברקסים" או "בקאקס קדמי".

הגזמת לגמרי.

דני

פורסם
אתמול בערב הרכב שלי יצא מפחחות וצבע בעקבות החלפת מכסה מנוע וטומבון קידמי,

מסתבר שבמוסך שהחליפו את הטומבון שחכו להעביר את הלוחית רישוי, את העבודת פחחות והצבע,

ביצעו במוסך א', ואני קיבלתי את הרכב במוסך ב', בסביבות 6 בערב שבאתי למוסך ב' על מנת לקחת את הרכב,

נוכחתי לדעת שאין לוחית רישוי קידמית!

התקשרתי למוסך א' אך הוא כבר היה סגור, אז שמתי קרטון שעליו כתבתי בגדול עם טוש את מס' הרכב.

היום בבוקר, כשהייתי בדרכי למוסך על מנת לקחת את הלוחית רישוי, עצר אותי שוטר, ממשטרת תנועה ארצית,

רכוב על אופנוע, כאשר הוא היה בנתיב הנגדי לכיוון נסיעתי, הוא סימן לי לעצור בצד, וחתך אחריי,

עצרתי, דיברתי בנימוס, הבאתי לו רישיונות כמו שהוא ביקש, ובכלל הייתי יחסית נחמד,

הוא שאל אותי מה פשר הנסיעה שלי ללא לוחית רישוי, הסברתי לו שהרכב יצא המוסך אחרי צבע, וכנראה ששכחו להעביר את הלוחית,

אז שמתי את הקרטון עד שאני אגיע למוסך ושאני בדרך לשם עכשיו,

הרכב יצא אתמול מצבע, אני מאמין שאפשר לראות כמה זמן עבר על הצבע, במיוחד שכל הפרונט חדש,

אך הוא שיער משום מה שאני נוסע כך הרבה זמן!

כל הניסיונות לדבר איתו עלו בתוהו.

התקשרתי לבעל המוסך כדי שאולי יסביר לשוטר את הסיטואציה, אך הוא לא היה מוכן לשמוע,

רשם את הדו"ח, אמר לי שאני יכול לנסוע ככה היום, ושאם מחר יעצרו אותי על אותה "עבירה" אז הדו"ח של היום לא יעזור לי.

האם אני אשם על כך ש"הגדלתי ראש" ונמנעתי מלנסוע ללא לוחית כלל?

בדו"ח הוא רשם שנסעתי ברכב עם לוחית רישוי לא תיקנית.

בתגובתי הוא רשם שהרכב יצא מהמוסך וכנראה שהם לא העבירו את הלוחית".

האם יש אפשרות לבטל דו"ח זה?

כיצד אני צריך לפעול?

זה דו''ח של 70 ש"ח לא????

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

סעיף 6262

לוחית הזיהוי הקדמית/האחורית/שתי לוחיות הזיהוי אינה/אינן תקינות

נהגת ברכב הנ"ל כשלוחית הזיהוי הקדמית/האחורית/שתי לוחיות הזיהוי,

אינה/אינן תקינה/תקינות, אינה/אינן נראית/נראות ממרחק 40 מטר, בניגוד

לתקנה 165(א) לתקנות התעבורה

500 ש"ח + 0 נקודות.

האם זה מה שקיבלת?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה לא אמור להיות 30 מטר?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כמות האזהרות שנהג יכול לקבל הוגבלה לפני מספר שנים לאחת. תחשוב טוב האם אתה רוצה לבזבז את האזהרה היחידה שאתה יכול לקבל על עבירה כזאת, שאינה כרוכה בנקודות כשלהן או בשלילה.

הייתי מתחיל בשליחת בקשה לביטול הדו"ח ללשכת התנועה של המחוז שאליו משתייך אותו שוטר, ומצרף לה חשבונית מהפחח הנושאת את התאריך שקדם ליום רישום הדו"ח וכן את הצהרת הפחח שהוא אכן שכח לחבר לך את לוחית הרישוי.

אם זה לא יעזור... בעיה. אתה מבין, אתה אכן עברת עבירה, ומבחינת המחוקק זה לא ממש משנה שהפחח שכח להחזיר לך את הלוחית - עליך כנהג מוטלת החובה לוודא את הפרט הזה טרם תחילת הנסיעה.

אני לא בטוח שהייתי מבקש להישפט במקרה הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כמות האזהרות שנהג יכול לקבל הוגבלה לפני מספר שנים לאחת. תחשוב טוב האם אתה רוצה לבזבז את האזהרה היחידה שאתה יכול לקבל על עבירה כזאת, שאינה כרוכה בנקודות כשלהן או בשלילה.

אני לא יודע מה המצב הנוכחי, אבל בעבר יכלת להמיר עבירה באזהרה רק אם גיליון ההרשעות שלך "נקי".

בהתחשב בכך שאם הדו"ח לא יבוטל גיליון ההרשעות של פותח השרשור יהיה "מוכתם", אין לו מה להפסיד אם יבקש לבטל את הדו"ח ולחילופין, באם הבקשה נדחיית, להמיר את הדו"ח באזהרה.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...