Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איך את\ה קונה את הרכב שלך?  

107 הצבעות

1. 1. איך את\ה קונה את הרכב שלך?

• רכב חדש- מימון בתנאי היבואן
      12
    • רכב חדש- מימון דרך בנק\חברת מימון שלי
      11
    • רכב משומש- מימון
      15
    • רכב חדש \ משומש- מזומן
      61
    • הלוואה מהמשפחה\חברים
      8

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, היום במהלך שיחה (בנושא נדל"ן דווקא) במשרד החל ויכוח בנושא מימון בנקאי או דרך חברת אשראי כזו או אחרת במעמד רכישת רכב חדש או משומש, כמה מיכם נעזרו במימון ברכישת רכב ומי תמיד מקפיד לרכוש רכב בחסכונותיו בלבד?

רוב האנשים בויכוח של היום אגב נעזרו במימון דרך הבנק או במסגרת מבצע כזה או אחר אשר נותן תנאי תשלום מוטבים.

אחד החברים לעבודה אגב דוגל בשיטת "מי שלא מתחייב לא מתקדם"...

אשמח לדעת גם מה שיעור המימון (הסביר לדעתכם) ביחס למחיר הרכב/ההון העצמי במידה ונעזרתם במימון כזה או אחר.

מה דעתכם?

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כאדם פרטי תמיד קונה במה שיש ואף פעם לא לקחתי מימון לרכב אבל בעסק תמיד מימון כדי להשאיר את ההון פנוי ליצירת הכנסה. בתעשייה אם יש לך 100,000 שקל אז אתה מיד הופך להיות חייב עוד 200,000 כי תשקיע בפיתוח מוצר חדש, מלאים או ציוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עד היום קניתי את הרכבים שלי רק עם חסכונותיי ובלי שום מימון,ואני מאמין שככה זה ישאר,מימון זה שם נחמד יותר להלוואה,ואני לא אוהב להיות חייב. 

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

בפעמיים האחרונות, כאשר קניתי רכב, חלק מהמחיר (כשליש ) שילמתי בכרטיס אשראי בתשלומים ללא ריבית.

לפני זה רק במזומן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אני כמו קודמי,

קונה רכב במה שיש לי.

המימון היחיד שלקחתי הוא למשך שבועיים כהלוואת גישור מכיוון שרכשתי את הרכב הנוכחי לפני שמכרתי את הקודם.

העסק נסגר תוך פחות משבוע.

אני חושב שזה טיפשי לקחת רכב בעסקת מימון, במיוחד כשרכב זה רכוש שערכו צונח בצורה אקספוננציאלית. (בניגוד לדירה למשל)

אנשים צריכים לחיות לפי היכולות שלהם, לא יותר מזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רכב פרטי עובר שנוי בהתיחסות אליו בימינו מנכס למוצר צריכה. אחראית לזה תרבות הליסינג.

ההסתכלות שלי על רכב הוא כעל הוצאה חודשית מתוך מכלול ההוצאות שלי, כמו כל מוצר צריכה אחר ואני לא מוצא שום הגיון לשעבד לטובתו מזומנים זמינים שאיתם אפשר לעשות משהו אחר.

תחת הגיון זה הרכב שקניתי היום נרכש כולו בהלוואה עם פיזור תשלומים כזה שיכסה על ירידת הערך שלו במשך 3 שנים שבתומם הוא יוחלף ברכב חדש באותה השיטה.

פורסם

כשרק השתחררתי והייתי בור לחלוטין בענייני כספים רכשתי את הרכב הראשון שלי עם הלוואה קטנה.

מאז החלפתי כמה רכבים ולמדתי כמה דברים, אין כסף, לא קונה.

אני גם מקפיד להסביר לכל מכר ששוקל לקחת הלוואה לרכישת רכב כמה זה לא כדי ואיך הבנקים שטפו לו את המוח.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

למעט האופנוע הראשון שאותו רכשתי במזומן בכסף שחסכתי מראש את האופנועים והמכוניות אחריו רכשתי עם חסכונות והלוואה על חלק מהסכום . מי שיודע לעמוד בהתחייבויות ולנהל נכון תקציב לא צריכה להיות לו שום בעיה לקחת הלוואה לרכישת רכב ולעמוד בה. בעידן של היום שיבואנים נותנים תנאי מימון מצויינים על רכבים חדשים לפעמים עדיף להתחייב ולקנות רכב חדש שעלות אחזקתו השוטפת נמוכה יותר מאשר לרכוש במה שיש רכב ישן שידרוש משאבים נכבדים יותר בתחזוקה שוטפת.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

את 2 הרכבים שרכשתי עד כה קניתי במזומן ללא הלוואה.

את הרכב הבא שלי ככל הנראה אקנה עם מימון מהסיבה שפה זה עובד אחרת, על מימון מקבלים הנחה גדולה, לעיתים עד 20% ממחיר המזומן.

בהתחשב בכך שאת ההלוואה ניתן לקבל בריבית לא רעה בכלל מדובר בעסקה שלא תמיד צריך לפסול על הסף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

את 2 הרכבים האחרונים קניתי במימון (ללא ריבית, את הראשון יכלתי לקנות במזומן אבל העדפתי לעשות עם הכסף דברים אחרים יותר מועילים).

ברכב הראשון המימון היה 40% מערך הרכב וברכב השני (הנוכחי) 25% מערך הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
רכב פרטי עובר שנוי בהתיחסות אליו בימינו מנכס למוצר צריכה. אחראית לזה תרבות הליסינג.

ההסתכלות שלי על רכב הוא כעל הוצאה חודשית מתוך מכלול ההוצאות שלי, כמו כל מוצר צריכה אחר ואני לא מוצא שום הגיון לשעבד לטובתו מזומנים זמינים שאיתם אפשר לעשות משהו אחר. תחת הגיון זה הרכב שקניתי היום נרכש כולו בהלוואה עם פיזור תשלומים כזה שיכסה על ירידת הערך שלו במשך 3 שנים שבתומם הוא יוחלף ברכב חדש באותה השיטה.

נכון.

למעט האופנוע הראשון שאותו רכשתי במזומן בכסף שחסכתי מראש את האופנועים והמכוניות אחריו רכשתי עם חסכונות והלוואה על חלק מהסכום . מי שיודע לעמוד בהתחייבויות ולנהל נכון תקציב לא צריכה להיות לו שום בעיה לקחת הלוואה לרכישת רכב ולעמוד בה. בעידן של היום שיבואנים נותנים תנאי מימון מצויינים על רכבים חדשים לפעמים עדיף להתחייב ולקנות רכב חדש שעלות אחזקתו השוטפת נמוכה יותר מאשר לרכוש במה שיש רכב ישן שידרוש משאבים נכבדים יותר בתחזוקה שוטפת.

מאוד.

את שלוש הרכבים האחרונים שלי קניתי עם מימון דרך הסוכנות, משום שנראה לי מיותר להשכיב כזה סכום אצל היבואן, כשהוא יכול "לעבוד" אצלי בבנק. אבל הקפדתי לרכוש רק רכב כזה שממילא יכולתי לממן בעצמי, אתם יודעים - למקרה שפתאום אין לי הכנסה וכו', טפו טפו טפו.

לגבי רכב משומש - שם המצב שונה, רכב משומש תמיד קניתי באמצעים שהיו לי, אבל לו הייתי רוכש היום משהו מטרייד אין, נניח, גם הייתי לוקח כנראה הלוואה. בתנאים שיש היום, זה נראה לי מאוד כדאי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מסכים עם כל מילה, ככה אני עשיתי. חלק מזומן השאר הלוואה, שיהיה יותר נוח.

מקס.

פורסם

את הרכב האחרון שלי קניתי בעזרת הלוואה מבנק, ולפניי חצי שנה מכרתי אותו, והכסף של המכירה עדיין לא כיסה את ההלוואה, כך שאני עדיין משלם את ההלוואה על רכב שכבר אין לי:-(

זאת הפעם האחרונה שאני נעזר בהלוואה לקניית רכב.

לעומת זאת, חמי נוהג בעשר שנים האחרונות על רכב במימון בנקאי, כל הלוואה היא לשלוש שנים, וכל שלוש שנים הוא מחליף את הרכב ולוקח הלוואה נוספת לשם כך, וככה נוח לו, וזה מה שטוב לו.

כל אחד והשיקולים שלו, אני עם הלוואות סיימתי לצמיתות:evil:

אני מעדיף לקנות רכב ב 4/5 א"ש ולא לקחת הלוואה.

פורסם

אילו רק יכלתי לרכוש רכב ללא הלוואה, הייתי עושה את זה. אבל המצב דרש.

רק חבל, שהמצב לא הלך לקחת את ההלוואה במקומי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...